BLUE STONE ASTRID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE STONE ASTRID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.986.567

Publication

02/12/2014
ÿþ" Mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

neercelao]d1~,~ntvangen op

2 1 110V. 2014

teigr}3kiL i#ié#~~ :, ._

L~~l~'r . t ..

n" 1

i ~I



[ondernemingsnr: aS49'- 9crte 5)

1 Benaming (voluit) :BLUE STONE ASTRID

1 (verkort); *

1 Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

1

Zetel :1780 Wemmel, Koningin Astridlaan 59

I(volledig adres)

i Onderwerp(en1 akte :OPRICHTING

1

Bij akte verleden voor Jan Van Gorp, geassocieerd notaris te Diest op zeventien november tweeduizend

I veertien, neergelegd ter registratie;

i

BLIJKT DAT:

i

1 1. De heer VAN dER VEKEN Stijn Jozef Louisa Maria, cameraman, geboren te Bonheiden op i achtentwintig februari negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw PHILIPSEN Lieve I Hilda Jan, geboren op drieëntwintig september negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse kiezel 323.

12. De heer STOEFS Luc Jean Pierre, cameraman, geboren te Brussel (district 2) op zesentwintig april negentienhonderd vijftig, echtgenoot van Mevrouw RAGOEN Maria Joanna Antonia, geboren op twee I augustus negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 1731 Asse (Zellik), Frans Thirrystraat 4/13;

I Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

BENAMING

1 De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, met als naam: "BLUE STONE ASTRID".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 1780 Wemmel, Koningin Astridlaan 59.

DOEL

1 De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in vaste als verplaatsbare 1 inrichtingen:

Î - Het verlenen van diensten, consultancy en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen, met betrekking tot onder meer human resources, bedrijfsbeheer, management, opportuniteitsonderzoek, i marketing en al wat daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, É verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende 1 goederen. De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die I rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van die aard zijn de opbrengst van de = roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zichborgte stellen voor het goede verloop van Fverbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en Îonroerende goederen.

1- Het verlenen van advies in verband met beheer en management van ondernemingen, al dan niet als bestuurder, zaakvoerder

Voc

behot,

aan t Belgi Staats

Voor-

be ou¢enk

an het

Belgisch

Staatsblad

1 ---

Luik B - vervolg

- Het nemen van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop. Het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

- Audio en visuele communicatiewerken. Opnamen, afwerking, montage, drukken en installatie van film- en videowerken, met gebruikmaking van huidige en toekomstige technieken op het vlak van film, video, montage en computer.

Aanmaken van scenario's, producties, realisaties en distributie van deze audio-visuele werken. - Het opmaken, de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, het commercialiseren alsook het verhuren van beeld-, licht-, band- en geluidsopnamen. Het verhuren van aile mogelijke benodigde materialen voor film- en videowerken.'

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen waarvan zij aandeelhouder, vennoot of lid is. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

LBOEKJAAR

Luik B - vervolg

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op

éénendertig december tweeduizend vijftien.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op derde donderdag

van de maand juni om twintig uur (20 u).

Indien deze dag evenwel een feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag, op

hetzelfde uur gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op zestien juni tweeduizend zestien (zijnde de derde

donderdag van de maand juni in tweeduizend zestien).

AANSTELLING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De oprichters hebben daarenboven besloten dat:

a. het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee.

b, te benoemen tot deze functie:

1. De heer VAN dER VEKEN Stijn Jozef Louisa Maria, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse kiezel 323, hiervoor genoemd als comparant in deze.

2. De heer STOEFS Luc Jean Pierre, wonende te 1731 Asse (Zetlik), Frans Thirrystraat 4/13, hiervoor genoemd als comparant in deze.

die beiden verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, "Meekers Accountants bvba" te 3830 Wellen, Broekstraat 1B, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Jan Van Gorp

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

Voor- b outierk

árihet  leSigisch Staatsblad

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 25.06.2016 16217-0348-010

Coordonnées
BLUE STONE ASTRID

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 59 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande