BLUE STRATEGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE STRATEGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.869.328

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 08.07.2014 14275-0040-010
29/10/2014
ÿþMod 2.0

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van der«tej gcliontv

angen Op

20

Cl?. T. 2014

tar cfri"7" n'ri Nede.riandstalige

rechtbank van t*cg.)11 a notel Brussel

Grime

Ondernemingsnr : 0874.869.328

Benaming

(voluit) ; BLUE STRATEGY

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1560 Hoeilaart - Sloesveldstraat 50

Onderwerp akte ln Vereffeningstelling - Sluiting

Ingevolge proces-verbaal, verleden voor Not. RBAUWENS, te Dilbeek, op datum van 15 september 2014,: geboekt drie bladen geen verzendingen te Asse I, op 24 september 2014, Boek 647 Blad 32 Vak 16 Ontvangen: Vijftig euro (¬ 50), De Ontvanger (get.) De e.a. Inspecteur H. Roseleth, werden navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter deelt het verslag van de zaakvoerder, de dato 28 la 2014, met daaraan gehecht de staat van actief en passief, afgesloten op 28 juli 2014 en het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDP AUDIT', met zetel te 1140 Brussel, Kolonel Bourgstraat 123-125, Bus 14, hier vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre Vandaele, bedrijfsrevisor, mede en dit in toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, gedateerd op 25 augustus 2014, luiden als volgt:

"De staat van activa en passive per 28 juli 2014 van de BVBA BLUE STRATEGY, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1560 HOEILAART, Sloesvekistraat 50, opgesteld onder verantwoordelijkheid van het' bestuursorgaan en dit in het kader van de procedure van een voorstel tot ontbinding zoals vastgelegd in het Wetboek van Vennootschappen, geeft een balanstotaal van 190.241,92 EUR als geschatte realisatiewaarde.

Uit deze financiële staat per 28 juli 2014 blijkt dat aile schulden tegenover derden zijn betaald, met, uitzondering van een saldo van voorziene kosten in het kader van de ontbinding van de vennootschap en een, voorziening van te betalen vennootschapsbelasting van 3.394,85 EUR met betrekking tot het afgesloten: boekjaar 2014. Het bijzonder verslag van de zaakvoerder vermeldt dat dit bedrag zal vereffend worden vôôr het: verlijden van de akte door storting aan de deposito- en consignatiekas.

Er werd geen voorziening geboekt voor een te betalen liquidatiebelasting in het kader van de ontbinding van de vennootschap.

Gebaseerd op onze controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de, toepasselijke professionele normen en onverminderd bepaalde aspecten van ondergeschikt belang, verklaren wij dat deze staat de toestand van de onderneming per 28 juli 2014 op een volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Er werd wel geen voorziening geboekt voor een te betalen liquidatiebelasting in het kader van de ontbinding van de vennootschap.

Opgesteld te Brussel, 25 augustus 2014."

Deze verslagen zullen samen met dit proces-verbaal op de griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

TVVEEDE BESLISSING

VERVROEGDE ONTBINDING

Gevolg hieraan beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden en beslist zij haar in vereffenings-telling vanaf heden,

DERDE BESLISSING SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap, in toepassing van artikel 184 §5 het wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan aile voorwaarden van voormeld artikel is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

2. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I1J1.111,111)11161 II







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Alle vennoten dièrren-Op de' vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd te -zijn én Met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen, overeenkomstig de voormelde

artels.

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

De vergadering neemt volgende besluiten:

1.0e vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2. De vergadering stelt, op basis van de vereffeningsrekeningen per 28 juli 2014, vast dat de schulden op

ten hoogste één jaar geraamd worden op drieduizend driehonderd vierennegentig euro vijfentachtig cent (¬

1394,85). Een bedrag van drieduizend driehonderd vierennegentig euro vijfentachtig cent (¬ 3.394,85) voor de

betaling van deze schulden werd geconsigneerd bij de Deposito en Consignatiekas.

' 3, De vergadering stelt vast dat de enige vennoot van de vennootschap aanwezig is en besluit om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig voormeld artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen.

4. De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de enige vennoot, overeenkomstig het vierde besluit hierna.

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLISSING - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME , RESTEREND ACTIEF

De vergadering besluit om op basis van de vereffeningsrekeningen over te gaan tot toebedeling aan de heer Beullens Stefaan, voornoemd, van aile nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, zoals hierna bepaald, en dit met uitdrukkelijk akkoord van de enige vennoot, dewelke verKlaart dat de heer Beullens, voornoemd, aile eventuele vereffeningskosten en  lasten draagt en heeft betaald.

Deze activa warden volledig toebedeeld aan de heer Beullens Stefaan, voornoemd, die aanvaardt,

VIJFDE BESLISSING BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - KWIJTING

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan

het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer Beullens Stefaan, voornoemd.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen aan voornoemde zaakvoerder, voor de uitoefening van zijn

mandaat als zaakvoerder tot op heden.

ZESDE BESLISSING VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

, De algemene vergadering verklaart de vereffening ais definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door , de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de heer Beullens Stefaan, voornoemd, wonende te 2000 Antwerpen, Jan van Gentstraat, 27, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name:

-De heer Beullens Stefaan, voornoemd.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Paul Bauwens", met zetel te 1700 Dilbeek, Rozenlaan 10, en zijn aangestelden.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen , voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS: - 1 uittreksel 1 expeditie - 1 Verslag van de zaakvoerder - 1 Verslag van de bedrijfsrevisor

 . ... ........ ......... _ . ,

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/12/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbla<

140d word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0874.869.328

Benaming

(voluit) : BLUE STRATEGY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GELAAGSTRAAT 62 - 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

{=,FtIFFIF RFC.1-iTRA1114C

VAN KOOPHANDEL

2 9 NOV. 2013

DENDERMONDE

Griffie

11111

1 185940*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 04/11/2013;

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Sloesveldstraat 50 te 1560 Hoeilaart.

Stefaan Beullens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.09.2013, NGL 16.09.2013 13587-0194-012
13/11/2012
ÿþMM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

IIII*I~~IN I UIlIlUhlIlflI

121844]9*

111

~

Ondernemingsnr : 0874.869.328

Benaming

(voluit) : Blue Strategy

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse - Gelaagstraat 62

Onderwerp akte : Doeluitbreiding - Statutenwijziging

Ingevolge BAV geh voor notaris Paul Bauwens, notaris te Dilbeek, ger twee bladen één verending te

Dilbeek Il de 30 Okt 2012 boek 605 blad 12 vak 12.Onty : 25 ¬ . De Ontvanger ai (get) A. Somers, werden

navolgende beslissingen genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder met eraan gehecht de staat van actief en

passief afgesloten zoals voorgeschreven door de wet, met betrekking tot de doelwijziging.

De vergadering keurt het verslag goed en beslist het doel uit te breiden door volgende activiteit aan het doel

toe te voegen:

" - Verzekeringsbemiddeling"

De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 3 van de statuten.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot coördinatie en geeft hiertoe alle bevoegdheid aan de instrumenterende Notaris.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL afgeleverd op vrij papier, uitsluitend te dienende tot publikatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Aanhangsels:- 1 uittreksel - 1 expeditie - gecoordineerde statuten - verslag van de zaakvoerder

Paul Bauwens Notaris

~ ~'I'í'r '~_ F~r_L:i 1~i~"'i~

i~'~~t`á kí(~~1=1-1/I«\~VDC

J 1 OKT, 2012

l . -,

~.. _....:

"r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/09/2012
ÿþMal POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7

a "

s, 77\

t t

iiuuiiiuiuuuiuui

*12157344"

Ondernemingsnr : 0874.869.328 Benaming (voluit) : glue Strategy

(verkort) :

BRUSSEL

Sip 2012

Grime

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willem Eggerickxstraat 5 1560 Hoeilaart

(volledig adres)

Ondervverp(en akte : Wijziging maatschappelijke zetel Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 30/07/2012

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar de GELAAGSTRAAT 62 te 9140 TEMSE.

Beullens Stefaan

zaakvoerder

Op de laatste b)z. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.08.2012, NGL 04.09.2012 12558-0084-013
21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.11.2011, NGL 15.11.2011 11609-0355-015
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 30.06.2010 10245-0560-013
17/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.11.2009, NGL 09.11.2009 09849-0102-011
12/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.09.2008, NGL 09.09.2008 08726-0024-009
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.12.2007, NGL 18.12.2007 07837-0091-009

Coordonnées
BLUE STRATEGY

Adresse
SLOESVELDSTRAAT 50 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande