BLUE WOLF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE WOLF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.253.826

Publication

03/07/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

be a BE st 1111111WINI111

Onclemerningsnr : 0836.253.826

Benaming

(voluit) SMISIVIANS-TERRASSE

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel: 1670 Pepingen, Ninoofsesteenweg 127

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, op 17 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: BVBA SMISMANS-TERRASSE de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist tot doelswijziging zodat het doel voortaan luidt ais volgt: "Pe vennootschap heeft tot doel:

- tDe groot- en kleinhandel, de import en export van gadgets, amusementstoestellen en speelgoed, het

online verkopen via internet van gadgets, amusementstoestellen en speelgoed.

- De verkoop van handelsgoederen via fysieke winkel en via webshop;

- Organisatie fundraising-events;

- Import en export van goederen;

Consultancy, waaronder opstarten webshops;

- Leveren van 1T diensten;

Detailhandel in computer, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels;

Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

- vVebportalen

FZeparatie van computers en randapparatuur;

- l'aalopdrachten waaronder afstandsonderwijs, vertalingen en huiswerkbegeleiding;

Copywriting;

abricatie van goederen, bijvoorbeeld speelgoed, private labels....;

- Verkoop van teken  en schilderwerken;

Allerlei klusjes;

_ Tuinonderhoud;

Toezichthouder binnen  en buitenspeeltuin;

- Uitbating kinderopvang en crèche

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende` goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag aile welkdanige onroerende handelingen verrichten in de, meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, , rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop: van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende; goederen.

h) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

24 in 2014

ter griffie van de Nederiandstalige rechtbank van lemphandel

" Voor-

,b9,,hotekn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

c)D -- vennootschap Mig- alle roerende gi)-e'dir:e'd en  financiële producten venwerven, zelfs als loutere ; investering.

ci) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders ' van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernenningen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en ' algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de .venncotschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend."

Tweede beslissing:

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Blue Wolf'.

Derde beslissing:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal mot vierduizend driehonderd veertig euro (¬ 4.340), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600) op tweeëntwintigduizend negenhonderd veertig euro (¬ 22.940), door het bijmaken van 62 nieuwe aandelen, om het aantal te brengen van 186 op 248 aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, die deelnemen in de winsten vanaf heden, en waarop zal worden ingetekend in speciën.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

Vijfde beslissing:

De vergadering stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber: Multifisk, 9400 Ninove, Brusselsesteenweg 208, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de wijziging van de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

Voor beknopt uittreksel.

Ingrid Evenepoel,

Geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte met bijlagen (volmachten, verslag zaakvoerder, balans)

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden: Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 04.07.2013 13287-0439-011
25/05/2011
ÿþ-Luik B

~

1VIod 24

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbla r 1 1 3 Mi . /Un

BRUSSEL









" 110~BS45"

Griffie





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en'handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(vbiuit) : .SMISMANS-TERRASSE

Rechtsvorrn : BVBA .

.Zetel : 1670 Pepingen, .Ninoofsesteenweg 127" .

Onderwerp akte : oprichting . " .

UIT EEN AKTE verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, de dato 12 mei 2011 blijkt:

1/ Dat tussen A) De heer SMISMANS Johnny, geboren ,te Halle op 23 januari 1978 echtgenoot van mevrouw Terrasse Valérie Carine' Renée, wonende te 1670 Pepingen, Ninoofsesteenweg 127,' B) Mevrouw . TERRASSE Valérie Canne Renée,'geboren té Halle op 3 juli 1979,' echtgenote van de heer Smismans Johnny,; wonéride te 1670 Pepingen, Ninoofsesteenweg 127, én C) De heer SMISMANS Julien Adolf," geboren te'Sint-? Pieters-Leeuw OP 5 naei 1953, weduwnaar van mevrouw Van Hassel Reinhilde" Marie-Paule, wonende te 9402; Ninove (Meerbeke), Brusselsesteenweg 546;'een" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd; opgericht met als naam SMISMANS-TERRASSE, en met zetel te 1670 Pepingen; Ninoofsesteenweg' 127.

2f Dat het doel van de vennootschap inde oprichtingsakte letten ijk.als.volgt wordt omschreven: = . . "De vennootschap heeft tot doel de, groot- en -kleinhandel, -de import en export " van gadgets,: amusementstoestellen en speelgoed.. Het online verkopen via. internet van gadgets, amusementstoestellen en

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en'

de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:. " . . " . . . . " . .

a) De samenstelling en het beheer van. een .onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende' goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, .het verkopen het ruilen,.het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het= huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die! rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst; van de onroerende goederen te bevordèren. Ze mag aile Welkdanigi onroerende handelingen verrichten in de: meest brede zin, met inbégrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze,; rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere'investering. Ze màg zich borg stellen voor het goede verloop: van verbintenissen door derde personen aangegaan die" het genot zouden hebben van deze onroerende;

goederen. " . - "

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering:

c)De vennootschap mag aile roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als .loutere;

investering."

d) Net toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even i welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders'. van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

e) Het verlenen.van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing " inzake. beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie" en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm; van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks,

of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel. " .

-Zij- kan állë burgerlijke, handels=, roerende en onroerende~ verrichtingen afslûiten die rec}itstreekT óf! onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de' vennootschap uit te breiden en te bevorderen. .

36- X51 8a~

'behouden

aan. het

Belgisch Staatsblad

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op

te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of

aanverwant is aan het hare: " " '

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op. 18.600 euro,.vertegenwoordigd door 186 aandelen

zonder nominale waardervolstort ten belope van.12.600 euro door inbreng in geld.

4/ Dat zij, opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van , de neerlegging van de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal

beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend. " " .

6/ Dat extern iedere zaak-'voerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer Smismans Johnny,

voornoemd.. .

8/ Dat het boekjaar loopt vin 1 januari tôt 31' december van ieder jaar; Dal' het eerste boekjaar is beginnen

"

te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2012.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de derde woensdag .van de maand juni om 16.00 uur in de zetel vende vennootschap of op elke andere plaats in het.bericht van bijeenroeping vernield; Indien

deze dag eert wettelijke feestdag is, wordt de vergadering e werkdag, ' verlegd naar dé'volgendkdag, zelfde plaats en

uur. . " .

" 10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de 'bestemming van -het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming. van .de. wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en .de vaststelling van het voor uitkering in. aanmerking komend bedrag. Geen. uitkering mag. geschieden, indien op. de datum van afsluiting van het jaatste boekjaar hel netto-actief, zoals dat blijkt uit de. jaarrekening, is gedaald of ten gevolge-van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,' én verder dient gehandeld naar het " voorschrift van artikel ' 320 van het wetboek van vennootschappen.' ..' .

"

11/ Dat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: Accofiska, 1750 Lennik; Ninoofsesteenweg'37; àari" wie de macht wordt veriéend om het nodige te " doen.voor de inschrijving van de vennootschap'in de kruispuntbank.

en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige. . . . VOOR ONTLEDEND UITTREKSÈL: ' " '" " ' '

geassocieerd notaris Iris'De Brakeleer, te Ninove. . . .

Tegelijk hiermee néergelegd:'

de expeditié van de oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening "

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 04.08.2016 16399-0406-012

Coordonnées
BLUE WOLF

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 127 1670 PEPINGEN

Code postal : 1670
Localité : PEPINGEN
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande