BLUESALT HR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUESALT HR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.752.996

Publication

23/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

.< ! in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~13 Nov. 2012

eaUSSet

11,1,11.I11.11,1A11j1j!IIIII

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BLUESALT HR

(verkort) :

0500

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Perk, Tervuursesteenweg, 183/101

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg op 07/11/2012, (akte nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie) dat de BVBA "BLUESALT HR" werd opgericht door Mevrouw CORONA Sophie, HR-consultant, geboren te Vilvoorde op 19 februari 1971, thans ongehuwd, , wonende te 1820 Perk, Tervuursesteenweg, 183/101;

De oprichtende partij verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) volledig geplaatst is. Het kapitaal is volstort, ten belope van het wettelijk vereiste minimale bedrag, namelijk ten belope van twaalf duizend vierhonderd Euro ( ¬ 12.400).

INBRENG IN GELD  VERGOEDING DOOR AANDELEN Door inbreng in geld warden navolgend aantal aandelen geplaatst:

-op alle honderdzesentachtig (186) aandelen werd in geld ingeschreven door mevrouw CORONA voornoemd, hetzij voor een som van achttien duizend zes honderd Euro (18.600,¬ ), volstort ten belope van twee derde, hetzij ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400); Het niet volstort gedeelte van haar Inbreng bedraagt bijgevolg zesduizend twee honderd Euro (¬ 6.200).

De oprichtende partij verklaart dat ieder aandeel voor minstens éénvijfde volstort is, Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC-bank agentschap Perk onder rekeningnummer,BE85 7310 2823 0106.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.

STATUTEN De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming 'BLUESALT HR".De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1820 Perk, Tervuursesteenweg, 183/101. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4.  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden, doch enkel in zoverre nagemelde activiteiten niet gereglementeerd zouden zijn door een bijzondere wetgeving of waarvoor een bijzondere erkenning of toelating vereist zou zijn:

-Aile soorten dienstverlening aan bedrijven inzake Human Resources en personeel, zoals onder meer: loonberekening, arbeidsreglementen, sociale wetgeving, bemiddeling, recrutering;

.Het verlenen van bijstand en adviezen aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van Human Resources, management, marketing, het besturen van vennootschappen, financiirle,organisatorische en managements- aangelegenheden evenals marktonderzoeken, dit alles in de meest ruime betekenis;

-Outsourcen van eigen consultants;

-Outplacement van werknemers van opdrachtgevers;

-Organisatie van evenementen, congressen en bijeenkomsten;

-Bijstand en advies aan bedrijven op het vlak van mediatraining, imagobuilding en marktprofilering evenals.

"emproyerbranding";

-Het geven van opleidingen, trainingen en seminaries;

-De vennootschap kan zowel roerende als onroerende handelingen, voor eigen beheer, stellen bij wijze van aankoop, verkoop, terbeschikkingstelling, huur, verhuur en verbouwing van onroerende goederen.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op aile manieren_ en volgens de_wijze_diehaar het beste geschikt zijn of lijken, Zij zal namelijk zowel in_ binnen en

Op de laatste blz. van Li` i vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

buitenland, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan. En dit alles in de meest ruime zin.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, behalve deze verboden door de wetgeving tezake.

Artikel 5. - Kapitaal Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale

waarde, maar die elk éénlhonderdzesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

Artikel 15.  Benoeming - Ontslag van een zaakvoerder.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 16. - Salaris De bezoldiging van de zaakvoerder wordt jaarlijks door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld.

Artikel 19. - Externe vertegenwoordigingsmacht Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 20. - Bijzondere volmachten De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

Artikel 22. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur (19 u.); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Artikel 24. - Vertegenwoordiging van vennoten Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 25. - Besluiten buiten de agenda - Amendementen De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Artikel 26. - Stemrecht Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Artikel 27.-Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, bij gewone meerderheid van stemmen, en ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

-Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 29. - Boekjaar  Rekening Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30. - Bestemming van de winst - Reserve Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

HONTBINDING - VEREFFENING Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het Maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

111. TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGEN

1.Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt, door neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het laar tweeduizend veertien.

3. Zaakvoerder

Wordt aangesteld als zaakvoerder, voor onbepaalde duur: mevrouw CORONA voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat zal bezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering 4, Volmacht

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebbers aan het boekhoudkantoor "Fiduciaire Van ' Loey en Patteet" NV, te 2018 Antwerpen Karel Oomsstraat 47/A, de vertegenwoordiger(s) en/of personeelsleden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de nieuwe vennootschap bij onder meer de diensten van het KBO en de BTW, kortom om alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting uit te voeren.

VOOR gelijkvormig analytisch uittreksel, uitgereikt met als enig doel de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de notariële akte

Notaris Bruno MARIENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLUESALT HR

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 183/101 1820 PERK

Code postal : 1820
Localité : Perk
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande