BMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.100.525

Publication

10/03/2011
ÿþJ'

"

Mol 2.1

~LUt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



behc

aar

Bell Staal

I" 11g8e8

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank t : Koophandel

te Leuven, 2 8 FEB, 20I1J

DE %M ER;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O sil,~4 , 4 JO . S2S

Benaming

(voluit) _ BMI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Vierhuizenstraat 21 - 3012 Leuven-Wilsele

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 17/02/2011, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der Registratie, op 22/02/2011, boek 1360 blad 24 vak 18, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam BMI, met zetel te Leuven-Wilsele, Vierhuizenstraat 211, voor onbepaalde duur, door: 1) de heer D'HONDT Willy Clemént Mathilde, gehuisvest te Leuven-Wilsele, Vierhuizenstraat 21 en 2) mevrouw DE LA MARCHE Lucia Stefania Jozepha Maria, gehuisvest te Leuven-Wilsele, Vierhuizenstraat 21.

Het kapitaal bedraagt ¬ 40.000,00, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, volledig geplaatst en in speciën gestort ten belope van ¬ 40.000,00, door: -de heer Willy D'hondt: 50 aandelen of ¬ 20.000,00, volstort ten belope van ¬ 20.000,00; -mevrouw Lucia De la Marche: 50 aandelen of ¬ 20.000,00, volstort ten belope van ¬ 20.000,00.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoelde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 11/02/2011, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft als doel: A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. C/ Het voeren van alle vastgoedactiviteiten voor derden, zoals bemiddeling bij verkoop, rentmeesterschap, verhuur, aankoop en verkoop, met inbegrip van het voeren van het beheer van verenigingen van mede-eigendommen als syndicus. DI Het aanbieden van alle dienstverleningen voor verenigingen van mede-eigendom en voor: derden, zoals schoonmaak, herstellingen, onderhoud, studies en expertises. E/ Algemene aannemingen voor het verbouwen van bestaande gebouwen en voor het oprichten van nieuwbouwwoningen, appartementen en handels- en kantoorruimtes voor zowel eigen rekening als voor derden. F/ Aannemingen als sanitair en verwarmingsinstallateur en als elektrotechnisch installateur voor residentiële en kantoorpanden. G/ Het uitvoeren van expertise- en studie-opdrachten in diverse domeinen, zowel als advies of als bemiddeling voor derden, met inbegrip van gerechtelijke expertises. H/ Het aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen met de bestemming van herverkoop.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een. gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op: welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" R ~-

M~

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de' vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn. Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt.

Evenwel werden thans aangesteld als enige en statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

-de heer Willy D'hondt, voornoemd, en

-mevrouw Lucia De la Marche, voornoemd.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging i of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf aandeelhouder is, mits schriftelijke machtiging.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Ieder jaar per éénendertig december worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt(maken) de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op. Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene kosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens ééntwintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt(beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Als overgangsmaatregel eindigt het eerste boekjaar op 31/12/2012. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in juni 2013.

Comparanten verklaarden dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in i de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AFIBEL, met zetel te 3290 Diest, Koningin Astridlaan 23, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belastings-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS

Coordonnées
BMI

Adresse
VIERHUIZENSTRAAT 21 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande