BMINI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BMINI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.633.953

Publication

18/10/2013
ÿþMod Wor.1 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeleaa ter gr;tfie der

Rechtbank van Koophanch

te Leuven, .cie 0 u 2013

D~ GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : See. 6 33 . 9 S3

Benaming

(voluit) : BMINI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensestraat 5, 3010 Leuven (Kessel-Lo)

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op dertig september tweeduizend

dertien, geregistreerd, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BMINI, met maatschappelijke zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Leuvensestraat 5, werd opgericht door : 1) de heer Kris Philip AERTS, wonende te 3010 Kessel-Lo, Groddeweg 23, en 2) de heer Bart WELLENS, wonende te 2610 Wilrijk, Doornstraat 83,

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening en in eigen naam of in opdracht en voor rekening van derden :

" Productie en ontwerpen van speelgoed/meubelen/kleding

" Handelsbemiddeling in textiel, kleding , schoeisel en leer en speelgoed

" Groot-, klein- en detailhandel en ontwerp in huishoudlinnen, beddegoed, kleding, bontwaren,

kledingaccesoires, schoeisel, lederwaren, tapijten, overig textiel, dekzeilen, hoezen parasols en zonneschermen, spellen en speelgoed, baby- en kinderkledij, onderkleding, lingerie, strand- en badkleding, kledingaccessoires, dames- en herenkleding, reisartikelen, kinderwagens, wiegen, boxen, kinderzitjes, kinderartikelen allerlei, meubels, speelgoed, spellen,...

" Vervaardiging van textielwaren, kleding, kunststoffen (speelgoed)onderdelen, meubelen, speelgoed, gezelschapsspelen, ,..

" Activiteiten van grafisch designers en decorateur-etalagisten

" I nterieu ranch itectuu r

" Het ónline verkopen via internet

" Het ontwerpen van reciamebanners op internet en het voeren van publiciteit rond websites via internat en drukwerk

" Grafische activiteiten: o.a. het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, computerillustraties en  animaties, huisstijl , brochures, folders, naamkaartjes, posters en andere in de meest uitgebreide zin.

" Verkoop van eten en drinken

" Uitbating van horecagelegenheden

" Organiseren en verzorgen van evenementen

" Het geven van opleidingen in de meest uitgebreide zin

" Geven van advies en verzorgen van alle diensten op het gebeid van drukwerk en visuele communicatie alle prepress activiteiten  activiteiten van tussenpersoon in de handel van drukwerk

" Ontwerpen en vervaardigen van twee- en driedimensionale kunstwerken

" Het ontwerpen, programmeren, beheren en updaten van websites en computerprogramma's

" Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

" Het ontwikkelen, aan- en verkopen, commercialiseren, onderhouden, installeren distribueren van hardware en software en elektronische producten in de meest ruime zin van het woord

" Groot- en kleinhandel in hard- en software, het verkrijgen ne verlenen van licenties, het huren, verhi ren en leasen van hard- en software, alsmede het verlenen van bemiddeling bij transacties op de hierbovenvermelde gebieden.

" Handel domeinnamen op internet, het aanvragen en beheren van e-mailadressen

" Webportalen

" Het uitvoeren van audit-activiteiten inzake informatica

" Het verlenen van diensten, advies aan gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software) en consultancyactiviteiten

" Activiteiten van systeemintegrators

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

J Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge *Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant  permanent beheren en verwerken met gegevensverwerkende apparatuur van derden

" Overige zakelijke dienstverlening

" Reparatie van computers en randapparatuur

" Overige diensten op gebied van informatietechnologie en computer

" Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie n.e.g.

" Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, juridische, fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse opleidingen die het management van bedrijven aanbelangt in het algemeen.

" Het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a)Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b)Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c)Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, keuze van distributiekanalen, logistiek in de meest ruime zin.

" Organisatie van congressen, seminaries en bedrijfspresentaties voor klanten en voor financiële en commerciële partners,

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

' " Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze

" Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

" Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

" Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

" Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. De projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor woningbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor kantoorbouw, enzoverder.

" Het verstrekken van raad ereadvies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De duur van de vennootschap is onbepaald. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR, Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/186ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. Op deze aandelen is ingeschreven als volgt; - door de heer Kris Aerts, voormeld, op 93 aandelen, hetzij voor 50%; - door de heer Bart Wellens, voormeld, op 93 aandelen, hetzij voor 50%. Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van 1/3, gedeponeerd bij ING Bank. Derhalve zijn de oprichters elk nog ais niet-volstorte inbreng 6.200,00 EUR verschuldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 september 2014.

Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou

r , r

Voor-

. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in natura onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Benoeming van zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 0001, met maatschappelijke zetel te 3010 ' Kessel-lo, Groddeweg 23, ondernemingsnummer: 0864.563.572, met aïs vaste vertegenwoordiger de heer Kris Aerts, voormeld;

- de gewone commanditaire vennootschap Conweli, met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Doomstraat 83, ondernemingsnummer: 0835.552.654, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart Wellens, voormeld. Hun mandaat is onbezoldigd.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds Mn juli tweeduizend dertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennoctschap bij beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

Bijzondere volmacht: de naamloze vennootschap Accouting Team, met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 13, en btw-plichtig onder nummer: be0430.953.479 of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met hel oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van , Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

ýÿ

Op de laatste biz. van luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio}aten} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2015
ÿþ~ Mat word 14.1

Al~~s 13~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla(

iiiittlI1ttllll1

151 9983

NEERGELEGD

 --- 2 9 JULI 2015

Grifi" ré Reèhtbarik v. Kóóphandel

te ~t~~R.

Ondernemingsnr : 0540633953

Benaming

(voluit) ; BMINI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensestraat 5, 3010 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 18 juli` 2015, blijkt dat werd beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van 18 juli 2015 te verplaatsen naar het ' adres Leuvensestraat 511 , 3010 Leuven.

Aerts Kris,

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Loik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
BMINI

Adresse
LEUVENSESTRAAT 5 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande