BMV MANAGEMENT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BMV MANAGEMENT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.750.276

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.03.2014, NGL 04.04.2014 14086-0365-012
26/08/2014
ÿþ ModWrd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 111111



NEERGELEGD

14 AUG. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

QiiM9en.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0807.750.276

Benaming

(voluit) : MeV MANAGEMENT SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: B- 3071 - Erps-Kwerps, Mechelsesteenweg, 42

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN VEREFFENING UITVOERINGSBEVOEGHEDEN

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BMV MANAGEMENT SERVICES, met maatschappelijke zetel te B-3071 Erps-Kwerps, Mechelsesteenweg, 42, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer BTW BE (0) 807.750.276/ RPR Leuven (vennootschap, opgericht ingevolge een akte verleden voor ONDERGETEKENDE NOTARIS Louis-Philippe Marceis, op 241 oktober 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 november daarna onder het: nummer 08182846) opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris te Brussel, op 27. februari 2014, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

Titel A.

Ontbinding  vereffening,

1.Voorafgaande verslagen.

(weggelaten)

b)het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor aangeduid door de zaakvoerder van onderhavige> vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap van bedrijfsrevisoren onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER BOGAERT" (BE 0870.626.369/RPR Leuven), te B-3001' Leuyen (Heverlee), Waversebaan 303,. vertegenwoordigd door. de Heer Peter Bogaert, Bedrijfsrevisor over gezegde samenvattende staat van de actieve en passieve toestand per 31 december 2013.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen

"4. BESLUIT

In het kader van de procedures tot ontbinding voorzien in het Wetboek van de vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BMV MANAGEMENT SERVICES BVBA, een boekhoudkundige staat, opgesteld op 31 december 2013 die een balanstotaal opgeeft van 172.510,38- en een eigen vermogen van 166.982,28.

De rekeningen van de Vennootschap per 31 december 2013 werden voorbereid vanuit een oogpunt van discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten om te verzekeren dat er geen fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de Vennootschap, teneinde de hoofdelijke aansprakelijkheid te vermijden.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze toestand van de Vennootschap volledig getrouw en juist weergeeft, in de mate dat de plannen van het bestuursorgaan betreffende de vereffening door de vereffenaar daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Leuven, 19 februari 2014,

Peter BOGAERT burg, bvba

Vertegenwoordigd door (getekend) Peter Bogaert Bedrijfsrevisor".

(weggelaten)

BESLISSINGEN:

Na beraadslaging, neemt de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, de volgende beslissingen: 2.1.Vervroegde ontbinding:

De algemene vergadering beslist dat de vennootschap vervroegd wordt ontbonden en vanaf heden enkel nog in vereffening voortbestaat.

' 2.2.Benoeming van een vereffenaar:

Op de laatste biz. van Lnik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De algemene vergadering beslist als enige vereffenaar: de volgende persoon ie benoemen; 1: De Heer

VEITHEN Bernhard Michael, geboren te Sankt-Vith, op 19 augustus 1963, wonende te B-3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Mechelsesteenweg, 42, titularis van de identiteitskaart nummer 591-1687103-84 en , ingeschreven in het nationaal register onder het nummer 63.0819-239.85.

De gezegde beslissing is evenwel genomen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoemingen door de Rechtbank van Koophandel conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen,

Hierna genoemd : «de vereffenaar ».

De instrumenterende notaris verklaart terzake dat hij het uittreksel van deze akte slechts op een geldige wijze zal kunnen neerleggen, conform artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, na het verkrijgen van een afschrift van de beslissing tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar genomen door de Rechtbank van Koophandel, hetwelke afschrift, conform het voormelde artikel, gezamenlijk met het uittreksel van dit proces-verbaal zal worden neergelegd.

2.3.Bevoegdhecien en vergoeding van de vereffenaar.

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitge-breide bevoegdheden met name aile bevoegdheden vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

, Hij mag de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen vaor-ziene handelingen stellen zonder daartoe de machtiging van de algemene ver-gadering te behoe-'ven, en dit in alle gevallen waarin dit voorzien ' is. Inzonderheid mag de vereffenaar de activiteiten van de vennootschap tot aan de afsluiting van de ' vereffening voortzetten, de goederen van de vennootschap verde-len, de goederen en één of meerdere bedrijfstakken van de vennootschap in-brengen in andere vennootschappen en de ervoor verkregen aandelen verdelen of te gelde maken.

De vereffenaar mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van zijn verplichting een ambtshalve inschrijving te nemen, mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen en mag een akkoord tot doorhaling verlenen -zowel tegen ais zonder betaling- van aile bevoorrechte of : hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar mag zelfstandig aile verbeterende en aanvullende akten in geval van fout, vergetelheid of , onduidelijkheid in de beschrijving van de goederen en rechten, die door haar worden ingebracht in andere vennootschappen, ondertekenen en mag de modaiiteiten met betfekking te de eenWezigteid op de algemene vergadering voor de vereffening bepalen rekening houdend met het gegeven dat de aandeelhouders zullen worden toegelaten op de latere algemene vergaderingen op basis van de inschrijvingen in het aandeelhouder-register van de vennootschap.

De vereffenaar kan, onder zijn/haar verantwoordelijkheid, aile derde personen in zijn macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en welbepaalde zaken.

- Onverminderd hetgeen hiervoor bepaald is, wordt de vennootschap in aile akten die haar verbinden, met inbegrip van deze waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt, geldig vertegenwoordigd, door de vereffenaar, die terzake alleen kan optreden, en die geen andere recht-vaardiging hoeft voor te leggen dan zijn/haar benoeming.

Het mandaat van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

4.Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder Kwijting.

Ais gevolg van de vervroegde ontbinding van deze vennootschap stelt de algemene vergadering vast dat het mandaat van de zaakvoerder vanaf heden wordt beëindigd.

Voor zover ais mogelijk, beslist de algemene vergadering op heden kwijting te verlenen aan de zaakvoerder en dit voor de uitoefening van zijn mandaat tussen 1 januari 2013 en heden. ln elk geval verbindt de algemene vergadering zich ertoe om, voor zover als noodzakelijk, op de gewone algemene vergadering van de vennoten die zef worden gehouden in 2014, dewelke zich zal uitspreken over de goedkeuring van de rekeningen van het huidige maatschappelijk boekjaar, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder.

Titel B.

Uitvoeringsmachten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4, Voor-

behouden aanaan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd:

- uitgifte ( 1 verslag van de zaakvoerder, 1 verslag van de bedri)fsrevisor)

bevestiging van de rechtbank van Leuven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/11/2014
ÿþ~ +1110

Mod Wora 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111111

*14203457*







NEERGELEGD

28 OKT, 201it

Griffie Rechtbank van Koophandel te

Leuven

tio:ío

Ondernemingsnr : 0807.750.276

Benaming

(voluit) : BMV Management Services in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg, 42, B-3071 Erps-Kwerps

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 25/0912014

1. Verslag van de vereffenaar

De vereffenaar brengt schriftelijk verstag uit aan de algemene vergadering over zijn

vereffeningswerkzaamheden.

De vereffenaars delen mee dat er zich geen belangrijke gebeurtenissen hebben voorgedaan vanaf de

datum van het sluiten van het boekjaar tot op heden.

De algemene vergadering aanhoort de lezing van het verslag, inclusief de vereffeningsrekening afgesloten

per 31 augustus 2014.

2. Goedkeuring van de vereffenirlgsrekeninq

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekening, inclusief de resultatenrekening, die haar door de

vereffenaars wordt voorgelegd.

De algemene vergadering keurt de vereffeningsrekening goed.

3. Kwiitinq aan de vereffenaar.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor het uitoefenen van zijn mandaat.

4. Afsluiting van de vereffening

De algemene vergadering verklaart de vereffening gesloten.

5. Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren in de woonplaats van de heer Veithen Bernhard en mevrouw Witmes Annette, Mechelsesteenweg 42 te 3071 Erps-Kwerps.,

Veithen Bernhard

Vereffenaar

Hierbij neergelegd: notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 25/09/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 25.06.2013 13215-0284-011
10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 07.05.2012 12109-0078-011
13/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 06.05.2011 11107-0095-011
05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 29.04.2010 10103-0468-011

Coordonnées
BMV MANAGEMENT SERVICES

Adresse
MECHELSESTEENWEG 42 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande