BOB LETENS CONSULTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : BOB LETENS CONSULTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.345.597

Publication

19/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK I  Naam  duur zetel = doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam

Bob Letens Consultancy,

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Park Tremeland 2A te 3120 Tremelo.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen en bureaus inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

Benaming

(voluit): Bob Letens Consultancy

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Park Tremeland 2A te 3120 Tremelo

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

De heer Bob Letens,

geboren te Kapellen op 4 oktober 1973,

wonende te Park Tremeland 2A te 3120 Tremelo

en

Mevrouw Tea Borgermans,

geboren te Bonheiden op 11 september 1975,

wonende te Park Tremeland 2A te 3120 Tremelo

Verklaren op 17 december 2013 tussen hen een gewone commanditaire vennootschap

te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden:

STATUTEN

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Bob Letens Consultancy

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : Bob Letens Consultancy

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Park Tremeland 2A

*13307873*

Luik B

0543345597

3120

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Tremelo

Griffie

Neergelegd

17-12-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

I. Het leveren van alle mogelijke internetdiensten: ontwikkelen van websites zowel grafisch als technisch, on-line marketing en promotie, consultancy en advies, aan- en verkoop internet tools, software en outsourcing en alle mogelijke randactiviteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De elektronische handel, verkoop van goederen of diensten via het internet in alle mogelijke vormen. Het verlenen van alle diensten aangaande.

Het uitbaten van een webshop via het internet, het verkopen op afstand, het verzenden van goederen, het optreden als tussenpersoon.

Het geven van alle mogelijke management, beheer en consultancy adviezen. Dit op het gebied van marketing, productie, financiën, administratie en commercieel beheer. Het uitvoeren van alle mogelijke opdrachten inzake administratie, beheer, financiën, aan- en verkoop. He waarnemen van alle mogelijke bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefen van mandaten en functie in ander ondernemingen, het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De handel in producten in de ruimste zin van het oord: aan en verkoop, import als export, groothandel als kleinhandel.

Het organiseren van events, evenementen, beurzen, bedrijf-events, seminars, voordrachten voor particulieren, zelfstandigen, derden.

Het verzorgen van seminars en voordrachten, het lesgeven, coachen en organiseren van alle mogelijk voordrachten en cursussen in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle manieren en de modaliteiten die haar het best schijnen.

II. In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen,alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur  en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobiliën vennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

III. Hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimonium vennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning  en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren,vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service  flats, rusthuizen, winkels, horeca  uitbatingen en vakantie - oorden ; vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van tén maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en /of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en /of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, bouw en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionals contacten, zowel in binnen  als buitenland en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen doch dit met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist. Voormelde opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

HOOFDSTUK II VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 100 euro.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

- De heer Bob Letens : 99 euro.

- Mevrouw Tea Borgermans : 1 euro.

Artikel 6

De vennoten zullen delen in de winst volgens inbreng zoals omschreven in artikel 5.

Mevrouw Tea Borgermans zal voor 0% delen in het verlies.

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels

mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten

opmaken.

Artikel 8

De vennootschap kan ontbonden worden door het overlijden van een van de vennoten.

Artikel 9

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden

door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de

vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen.

HOOFDSTUK Ill  BESTUUR

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij

worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde of onbepaalde duur.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor

de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de

algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte

vertegenwoordigd door elke zaakvoerder die alleen kan optreden.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere

en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

Enkel de beherend vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

HOOFDSTUK IV  TOEZICHT

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de

vennootschap, kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het

algemeen alle geschriften van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK V  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 15

Tevens moet een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der

vennoten, die een deel van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De oproepingen geschieden via elektronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen voor de

vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder

voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met

eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere

vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders. en het instellen van de

vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de bezoldigingen van de zaakvoerders;

- het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

- de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drievierde meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de inventaris op.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

HOOFDSTUK VI ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie van

rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187

en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Kosten met betrekking tot de oprichting en werking van de vennootschap kunnen worden ingebracht vanaf 17

december 2013

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van de oprichtingsakte en neemt een

einde op 31 december 2014.

BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Bob Letens, voornoemd, die verklaart dit

mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Tremelo, op 17 december 2013, in vier exemplaren.

De heer Bob Letens Mevrouw Tea Borgermans

Zaakvoerder - beherend vennoot Medeoprichter  stille vennoot

Coordonnées
BOB LETENS CONSULTANCY

Adresse
PARK TREMELAND 2A 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande