BOCANETE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOCANETE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.311.070

Publication

03/07/2014
ÿþl,,ehuudva

Voor-Yaan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

..

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

Ondernerningsnr: 0455.311.070

Benaming (voluit) : BOCANETE

(verkort):

Rechtsvorm: B.V.B.A.

Zetel: Krokuslaan 2

1880 Kapelle-op-den-Bos

Onderwerp akte: DIVIDENDUITKERING - KAPITAALVERHOGING(artikel 537WIB92) - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 16 juni 2014 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOCANETE", met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Krokuslaan 2, met ondernemingsnummer 0455.311.070., waarbij werd besloten:

-om op basis van de goedgekeurde jaarrekening per 30 juni 2012 tussentijds een bruto-dividend uit te keren uit de beschikbare reserves ten belope van 606.239,87 euro.

Op dit dividend is conform de overgangsmaatregel voorzien in de Programmawet van 28 juni 2013 een roerende voorheffing verschuldigd van 10 %. Na afhouding van de roerende voorheffing bedraagt het netto-dividend dus 545.615,88 euro. De vergadering besluit dat het netto-bedrag van 545.615,88 euro integraal zal worden aangewend om het kapitaal van de vennootschap te verhogen.

-om het maatschappelijk kapitaal dat thans in de statuten nog uitgedrukt staat in Belgische frank om te zetten in Euro, meer bepaald achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro één Eurocent (18.592,01 Eur).

-om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

-om over te gaan tot de uitkering van een deel van de reeds op 30 juni 2012 bestaande beschikbare reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Ingevolge voormeld eerste besluit wordt een netto-dividend toegekend van in totaal 545.615,88 euro, welk bedrag wordt geboekt als een vordering van de vennoten op de vennootschap.

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 zal het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk worden aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de schuldvordering die is ontstaan. Voormelde vordering zijnde een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering dewelke de vennoten hebben op de vennootschap.

De inbrengwaarde van de vordering van de vennoten uit de dividendenuitkering wordt gelijkgesteld aan haar nominale waarde, hetzij 545.615,88E.

VERSLAG BEDRUFSREVlSOR.

Omtrent deze inbreng in natura werd verslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AELVOET & PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143, vertegenwoordigd door Wendy SAMAN, bedrijfsrevisor. De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"VI .bes luit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der

" Bedrijfsrevisoren inzake de controle van een inbreng in natura, verklaren wij, Aelvoet & Partners Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door Wendy Sarnen dat:

- De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA BOCANETE, middels

24 AMI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kooplundel Brussel

,Lr.dirç

1

*14128311*

Op de laatbte blz. van Luik B vermeiden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 606.239,87 EURO onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal 545.615,88 EURO bedragen;

Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 545.615,88 EURO, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto-dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 3,689 nieuwe aandelen van de BVBA BOCANETE, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 545.615,88 EURO worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 3.689 nieuwe aandelen aan de heer Ligius Bocanete, voornoemd;

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 545.615,88 EURO teneinde het te brengen van 18.592,01 EURO op 564.207,89 EURO.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt te Brussel, op 28 mei 2014

(getekend)

AELVOET & PARTNERS BVBA (B-0481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061)"

VERSLAG ZAAKVOERDER.

De vergadering neemt tevens kennis van het verslag van de zaakvoerder omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van dit verslag; aile aanwezige vennoten erkennen een kopie van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor zullen worden overgemaakt en neergelegd in het vennootschapsdossier van de vennootschap bij de bevoegde rechtbank van koophandel.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de inbrenger, namelijk aan de heer Ligius BOCANETE 3.689 nieuwe aandelen van de bvba "BOCANETE" toegekend.

" Aan deze nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande maatschappelijke aandelen. Deze nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden.

Vaststelling van de verwezenliiking van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat op de kapitaalverhoging integraal werd ingetekend en dat zij bovendien volledig werd volstort door inbreng in natura.

In ruil voor voormelde inbreng in natura wordt bijgevolg aan de voormelde inbrenger het voormelde aantal(3.689) nieuwe aandelen van de vennootschap met fractiewaarde toebedeeld.

De voorzitter verzoekt de notaris te akteren dat ingevolge het voormelde de kapitaalverhoging , definitief is, waarbij het kapitaal werd gebracht van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één euro (18.592,01E) op vijfhonderdvierenzestigduizend tweehonderd en zeven komma negenentachtig euro (564.207,89E) en vertegenwoordigd wordt door vierduizend vierhonderd negenendertig (4.439) aandelen.

-teneinde de statuten aan te passen aan het huidig Wetboek van Vennootschappen, besluit de vergadering om gans de tekst der statuten te vervangen door de volgende nieuwe tekst, zonder

Voorz

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

wijziging van het doel van de vennootschap, maar wel rekening houdende met de voormelde besluiten: STATUTEN

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "BOCANETE". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Krokuslaan 2. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- Optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële- en handelsaangelegenheden; het verstrekken van beleidsadvies voor het bekomen van en bij het uitvoeren van opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten in binnen en buitenland; het onderhouden en bevorderen van relaties met opdrachtgevende besturen in België, EEG en buitenland; het leveren van diensten en informatie, bij middel van computers aan alle bedrijven en personen, bureaus voor nijverheidsstudies,

analyse, proef- en controlelaboratoria, zowel op gebied van hardware als software.

- Import en export, aankopen en verkopen, huren en verhuren, in nieuwe staat of tweedehands, het assembleren, transporteren en herstellen van computers, bureelmachines, aanverwante produkten alsook de nodige onderdelen en vervangstukken, het maken en ontwerpen van al het voorgaande evenals alle benodigdheden dienstig voor de inwerkstelling en het onderhoud van voornoemd materieel, zowel in het groot als in het klein, hetzij in opdracht van derden of in onderaanneming.

- Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag aile brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

 In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

 De vennootschap kan eveneens de functie uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdvierenzestigduizend tweehonderd en zeven komma negenentachtig euro (564.207,89E). Het is verdeeld in vierduizend vierhonderd negenendertig (4.439) aandelen niet fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht...

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen,..

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

" Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand november om elf uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor7,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Indien die dag een wettelijke feestdag Es, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping...

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan...

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

ln bijlage afschrift akte  verslag zaakvoerder verslag bedrijfsrevisor

Voort

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2014 : BL592341
21/01/2013 : BL592341
19/01/2012 : BL592341
19/01/2011 : BL592341
23/02/2010 : BL592341
30/01/2009 : BL592341
26/05/2008 : BL592341
18/01/2008 : BL592341
22/01/2007 : BL592341
23/01/2006 : BL592341
21/12/2004 : BL592341
13/01/2004 : BL592341
23/01/2003 : BL592341
02/10/2002 : BL592341
25/01/2000 : BL592341
26/01/1999 : BL592341
01/01/1997 : BL592341
22/06/1995 : BL592341
29/02/2016 : BL592341

Coordonnées
BOCANETE

Adresse
KROKUSLAAN 2 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande