BOEKHOUDKANTOOR JOZEF KIEKENS

Divers


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR JOZEF KIEKENS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.662.574

Publication

10/11/2011
ÿþ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

zIS

I 111NWIWuiss3IWII~BVI~I~IIIIW

~ea"

2 7 -10- 2,OU BRUSSEL

Ondernemingsnr : LIO g ,2 S(/

Benaming

(voluit) : Boekhoudkantoor Jozef Kiekens

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap

Zetel : Blokstraat 62 1840 LONDERZEEL

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 23 oktober 2011 is tussen de echtgenoten, de heer Kiekens Jozef, Rosa, titularis rijksregisternummer 48061928501, erkend boekhouder (B1BF 206014) en mevrouw Meskens Liliane, Marie-Louise  49100426040  samenwonend te 1840 Londerzeel, Blokstraat 62, het volgende overeengekomen:

1. OPRICHTING:

Partijen richten bij onderhandse akte een burgerlijke professionele boekhoudvennootschap op onder de vorm van "Gewone commanditaire vennootschap" naar Belgisch recht en dit onder de naam "Boekhoudkantoor Jozef Kiekens" afgekort "bhkjk".

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000 (duizend) euro en is volledig geplaatst. Het wordt verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

De heer Kiekens Jozef treedt op als beherend vennoot en schrijft in op 51 aandelen; mevrouw Meskens schrijft in op 49 aandelen en dit als stille vennoot.

Il. STATUTEN

Art.1 Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap en draagt de naam " Boekhoudkantoor Jozef Kiekens" afgekort "bhkjk".

Art.2: Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Art.3: Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te: 1840 LONDERZEEL, Blokstraat 62.

De zetel kan zonder statutenwijziging door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder - beherende vennoot

worden verplaatst naar om het even welke plaats in België.

Art.4: Doel:

De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

-de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm

-het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingsaangelegenheden

-studie- organisatie  en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden. -Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen.

-De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtpersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta verteganwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichten, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder (-fiscalist).

De vennootschap mag tevens ten voordelen van derden, haar vennoten, aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, alsook voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen.

Art.5: Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1000,00 (duizend) EURO en is volstort.

Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en worden

ingeschreven in het register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Art.6: Overdracht participatie

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minsten twee derden meerderheid van de stille vennoten. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand van een voorkooprecht genieten.

Oefenen zij dit recht niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan naar een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is het eenparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie in te kopen. De overgang of overdracht gebeurt bij toepassing van het artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van de participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Art.7. Overlijden van een vennoot

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

Indien de erfgenamen niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat

aan hun voorganger toekomt, op basis van de waardebepaling zoals hiervoor beschreven.

Art.8: Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn.

Hij kan slechts ontslagen worden om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering

genomen met een meerderheid der stemmen zoals voorzien bij een statutenwijziging.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van deze

zaakvoerder - beherende vennoot.

Tot zaakvoerder - beherende vennoot wordt benoemd de heer Kiekens Jozef, voornoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd. Hij heeft tevens recht op een vergoeding voor gemaakte kosten. De hoogte wordt bepaald door de algemene vergadering.

Art.9: Stemrechten

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een drie vierde meerderheid van de stille vennoten verreist.

Art.10: Algemene vergadering

De algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op twee april te 20u, zelfs indien deze dag een zon- of feestdag is.

De oproep gebeurt bij elektronische brief, ten minste vijftien dagen op voorhand en vermeld de agenda met de te behandelen onderwerpen. De vennoten die niet beschikken over een elektronisch adres worden uitgenodigd bij middel van met de post aangetekende brief.

1

Voor-

behouden

" aan het

t Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een bijiondere of buitengewone algemene vergadering wordt samengeroepen op verzoek van de zaakvoerder  beherende vennoot of op vraag van één of meerdere vennoten die minstens samen twintig procent van de stemrechten bezitten.

Art.11: Winstverdeling.

Indien uit de resultatenrekening per einde boekjaar een batig saldo blijkt, is het aan de algemene vergadering om te beslissen over de aanwending van deze winst.

Indien de algemene vergadering beslist tot een uitkering van de winst, wordt deze verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Art.12: inwerkingtreding  boekjaar  overname verbintenissen

De vennootschap zal haar activiteiten aanvangen ten vroegste op 01/01/2012.

Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

Oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van art. 60 wetboek vennootschapsrecht, de verbintenissen overneemt die de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Art.13: slotbepaling

Voor alle andere gevallen, die niet voorzien zijn in deze statuten, dienen partijen zich te schikken naar de bepalingen voorzien in het wetboek vennootschapsrecht en het KB. van 15/02/2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder (-fiscalist) in het kader van een rechtspersoon

(get )

Jozef Kiekens

zaakvoerder - beherende vennoot.

Op de laatste blz. van Luik 3 Varntslden : t2e.1to : iNlaani en hoedanigheid van de instrumenterend_ notaris, hetzij van da perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzijn van derden te verteganwoorrlirgen

M*r o . Nlaani en handtekening

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR JOZEF KIEKENS

Adresse
BLOKSTRAAT 62 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande