BOFISCOM

Divers


Dénomination : BOFISCOM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 451.577.461

Publication

18/07/2014
ÿþmod 11.1

11

11111J1,11,q11111j11111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neeroolegd/ontvangen op

09 JUL! 2011

ter griffie van de Necleriand3t:121 rechtbank vIclitfüophandel Brussel

Ondernemingsnr 0451.577.461

Benaming (voluit) : BOF ISCOM

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Coenstraat 49/A

1745 Opwijk

Onderwerp akte :Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Ferrnon te Opwijk op 27 juni 2014, geregistreerd te Asse I op 3' juli 2014 boek 645 blad 60 vak 16, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "BOFISCOIVI", met zetel te 1745 Opwijk, Coenstraat 49/A, de navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1745 Opwijk, Groenstraat 11.

TWEEDE BESLUIT: DOELSVVUZIGING

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief van 31 maart 2014 gehecht,

Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffe van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

Alle aandeelhouders betuigen hun instemming met de voorgenomen doelswijziging van de vennootschap en verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 559 Wetboek Vennootschappen geacht worden te zijn, vervuld,

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden zoals het is voorgesteld in de agenda. DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist om het kapitaal om te zetten in euro, zodat het kapitaal thans dertigduizend, negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR) bedraagt.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 18 juni 2014 de beslissing werd genomen tot goedkeuring van een tussentijds dividend ten bedrage van vierhonderdtwintigduizend zeshonderdzeventig euro (¬ 420.670,00) met afhouding van 10% roerende voorheffing.

De vergadering beslist vervolgens tot kapitaalverhoging ten belope van driehonderdachtenzeventigduizene zeshonderd en drie euro (¬ 378.603,00) om het van dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro., negenenzestig cent (¬ 30.986,69) te brengen op vierhonderdennegenduizend vijfhonderdnegenentachtig euroP negenenzestig cent (¬ 409.589,69), door inbreng in nature van de vordering op de vennootschap ontstaan naar:, aanleiding van de voorafgaandelijke beslissing van de tussentijdse dividenduitkering, met uitgifte van, vijfhonderdzevenendertig (537) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van dezelfde categorie, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, en dit als volgt:

- de heer Aelbrecht Jos Eugeen Josephine, wonende te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 102/0011, doet: inbreng van zijn vordering voortkomende uit de toekenning van voormeld dividend en dit ten bedrage van

driehonderdachtenzeventigduizend zeshonderd en drie euro (¬ 378.603,00), waarvoor hem de,

vijfhonderdzevenendertig (537) nieuwe aandelen worden toegekend.

De heer Aelbrecht Jos verklaart dat deze kapitaalverhoging het gevolg is van de hogervermelde dividenduitkering die, bij toepassing van art. 537 W1392, kan genieten van het verlaagd tarief van tien ter' honderd (10%) van de roerende voorheffing.

Het bedrag van driehonderdachtenzeventigduizend zeshonderd en drie euro (¬ 378.603,00) van de kapitaalverhoging bestaat voor honderddriendertigduizend honderdtwintig euro vijftien cent (¬ 133.120,15) uit: kapitaalwaarde en tweehonderd vijfenveertigduizend vierhonderdtweeëntachtig euro vijfentachtig cent (¬ 245.482,85) uit uitgiftepremie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

 .

De vergadering beslist om het bedrag van de ultgiftepremie van tweehonderd vijfenveertigduizend vierhonderdtweeëntachtig euro vijfentachtig cent (¬ 245.482,85) eerst te boeken op een on beschikbare reserverekening, dan de bestemming van deze uitgiftepremie te wijzigen zodat dit een vrije reserve wordt, en tot slot dit bedrag onmiddellijk in het kapitaal te incorporeren,

VIJFDE BESLUIT:

1) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS  DBIllr, met zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 40A bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0537.859.060, vertegenwoordigd door de heer Wim Bossuyt, bedrijfsrevisor, heeft op datum van 24 juni 2014 het verslag opgemaakt, voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Net besluit van dit verslag luidt:

..8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV BORSCOM met zetel te 1745 Opwijk, Coenstraat 49A, RPR Brussel 0451.577,461, bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 420.670,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het ' Wetboek van lnkomstenbelastin gen.

De totale inbrengwaarde zal bijgevolg 378.603,00 EUR bedragen en deze inbreng wordt vergoed door 537 aandelen van de NV BOFISCOM zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De 537 nieuw uit te geven aandelen zullen toegekend worden aan de heer Jos voor zijn inbreng van 378.603,00 EUR,

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zal het kapitaal dus 409.589,69 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 125 + 537 = 662 aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

' -dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen inzake controle van inbreng in nature uitgevaardigd door het Instituut van de Bedriffsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng natura;

-dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.'

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste ' overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor , andere doeleinden worden aangewend.

Aalst, 24juni2014.

BVBA AUDITAS DBW

vertegenwoordigd door

WIM BOSSUYT

Bedresrevisor"

2) Het bestuursorgaan heeft het bijzonder verslag opgesteld voorzien door het Wetboek van Vennootschappen ; waarin het uiteenzet wat het belang is van de inbreng in nature voor de vennootschap, en desgevallend waarom wordt afgeweken van de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor.

; De algemene vergadering ontslaat de notaris van het voorlezen van voormelde verslagen; de aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt werd door hogervermelde inbreng in nature en dat deze kapitaalverhoging volledig werd volstort, zodat het kapitaal van de vennootschap thans vierhonderdennegenduizend vijfhonderdnegenentachtig euro negenenzestig cent (¬ 409.589,69) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd tweeënzestig (662) aandelen zonder nominale waarde,

De vergadering beslist om elk bestaand aandeel te splitsing in tien (10) aandelen zodat het totaal aantal uitstaande aandelen gelijk is aan zesduizend zeshonderdtwintig (6.620).

ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAG EN DÉCHARGE VAN DE BESTUURDERS VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist tot het ontslag van de heer Aelbrecht Gilbert, mevrouw Van Belle Joanna, mevrouw De Witte Katheleen, en mevrouw De Neef Evi, allen voornoemd, als bestuurders van de naamloze vennootschap en verleent hen kwijting voor het door hen gevoerde bestuur.

ACHTSTE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

A. Verslagen:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2014 hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

, Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De besluiten van het verslag opgemaakt op 24 juni 2014 dooi de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUD1TAS DBVV" te 9300 Aalst, Keizersplein 40A, vertegenwoordigd door de heer Wim Boss uyt, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

7. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad

van het netto-actief van de NV Bofiscom, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014

die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

' Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 647.754,95 EUR en is niet kleiner dan het

maatschappelijk kapitaal van 30.986,69 EUR, vermeld in de staat van activa en passive.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het

kader van de omzettingsverrIchting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mi] toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor

andere doeleinden worden aangewend.

Aalst, 24 juni 2014.

BVBA AUD1TAS- DBW BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

WIM BOSSUYT

Bedrijfsrevisor"

, De vergadering keurt dit verslag éénparig goed.

Beide voormelde verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een

expeditie van onderhavige akte.

'B Omzetting:

: De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap "BOFISCOM" om te zetten

in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFESCOM" met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFISCOM" is de voortzetting van de naamloze

, vennootschap "BOFISCOM", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht

wordt aan de activa- en passiva posten van de omgezette vennootschap.

: De maatschappelijke zetel en het maatschappelijke doel van de vennootschap worden gewijzigd zoals

hierboven vermeld.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2014, waarvan de

staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Aile verrichtingen die sedert deze datum

gedaan werden door de naamloze vennootschap "BOFISCOM", worden verondersteld verricht te zijn voor de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOF1SCOM".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening,

! zullen ten leste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOF1SCOM".

De naam en de duur van de vennootschap blijven onveranderd.

Het Kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de

naamloze vennootshap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "BOFISCOM" behoudt het nummer 0451.577A61

waaronder de naamloze vennootschap 'BOFISCOM" ingeschreven was in het rechtspersonenregister Brussel.

De zesduizend zeshonderdtwintig (6.620) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal '

vertegenwoordigen worden aan de enige vennoot toegekend.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de enige vennoot, is de

naamloze vennootschap "BOFISCOM" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

NEGENDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid vast, waarvan

hierna het uittreksel volgt:

VORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "BOFISCOM".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1746 Opwijk, Grcenstrast 11.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

1)De ontwikkeling en onderzoek, verhuring, aankoop en verkoop zowel In het groot als in het klein, evenals

import en export van alle diensten en goederen bestemd voor computergebruikers. Deze diensten en goederen

omvatten: programmeur, advies, opleiding, personeel, computerapparatuur, randapparatuur,

computertoebehoren, onderhoud van apparatuur en van programmatuur, beheer van roerende en onroerende

goederen met inbegrip van immobiliénkantoor en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks daarmee verband

houdt.

Het verrichten van boekhoudkundige, fiscale, sociale, juridische, organisatorische, administratieve en

raadgevende werkzaamheden in de meest uitgebreide zin.

^y X _ y^ J-. " y. ." -y " -- '" . " _ W

Op de laatste blz. van ,Ltrik vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(em bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het , Belgisch Staatsblad

red 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2)De uitoefening van activiteiten van medische pedicure en podotherapie, waaronder, doch niet beperkt tot, voetverzorging in de ruimste zin van het woord, wondadviezen en voeteducatie.

Aile gctiviteiten en nevenactiviteiten die verband houden met het lichaamswelzijn en die gericht zijn op het bekonien, behouden en onderhouden van een gezond lichaam.

Het uitbaten van of ter beschikking stelling van ruimte voor onder andere solarium, sauna, infraroodruimte, zwembad en -vijver en andere baden, relax- en wellnesscentrum, fitnesszalen, massage -en schoonheidssalons, een praktijk voor lichaamsverzorging.

Het verstrekken van allerlei advies en consultancy in verband met Uchaamsverzorging en het lichamere welzijn. De vennootschap zal elk product of materiaal/apparatuur dat een rechtstreeks of onrechtstreeks verband heeft met hiervoor opgesomde activiteiten kunnen aankopen, huren, verhuren en/of verkopen en ook personeel kunnen in dienst nemen.

Het organiseren en geven van cursussen, voordrachten, opleidingen, seminaries, alsmede het opstellen en verspreiden van literatuur hierover.

Het ter beschikking stellen van vergaderruimtes en aanverwante lokalen voor alsmede het aanbieden van de nodige verblijfsaccommodatie.

Het ter beschikking van ruimte en organiseren van tentoonstellingen en exposities.

3)De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

4)Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen, aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met éénzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welk andere wijze.

5)De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen ; waarruee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming. Zij zal hiertoe een jaarese provisie bedingen waarvan het bedrag bepaald wordt op één per duizend op het bedrag van de : gewaarborgde schulden.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch enkel aanwijzend.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het niaatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderdennegenduizend vijfhonderdnegenentachtig euro negeuenzestig cent (¬ 409.589,69) vertegenwoordigd door zesduizend zeshonderdtwintig (6.620) aandelen zonder nominale waarde, welke elk éért/zesduizendzeshonderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen. ALGEMENE VERGADERING.

BehoOdens hetgeen bepaald is in artikel 36 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hie rnavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand december om zeventien uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Indien de hierbOven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende ' werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s); zij moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering worden meegedeeld aan elke vennoot, houder van certificaten, obligatiehouder, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproeping meegedeeld aan de vennoten, zaakvoerder(s) (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telekopie volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van hen in jaren, die de sekretaris en gebeurlijk de stemopnemers aanduidt.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van ' de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring; van de jaarrekening drie weken uit te stellen, Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

^ r, N>, 1 ,(-" ^ " _ _ " . _ " - f - 1 ," " . - ^ %, y "

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt, . BESTUUR:

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 32, 33 en 34 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene , vergadering.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

' De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

'

aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

j Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende

kalenderjaar.

WINSTVERDELING.

Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de r

zaakvoerder(s). .

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen,

Behoudens het geval van ontbinding en vereffening in één akte conform artikel 184 §5 Wetboek Vennootschappen, zal na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van = ; de nodige gelden die voldoen, zal het netto-aktief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT,

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige venncot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met: aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot. TIENDE BESLUir AANSTELLING ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist om tot zaakvoerders te benoemen, voor de duur van de vennootschap:

-Mevrouw VAN BELLE Joanna Alphonsina, geboren te Buggenhout op 6 oktober 1936, wonende te 1745 Opwijk, Coenstraat 49/A;

-Mevrouw DE WITTE Katheleen, geboren te Asse op 15 november 1964, wonende te 1745 Opwijk, Kalkestraat 76;

-Mevrouw DE NEEF Evi, geboren te Aalst op 13 augustus 1975, wonende te 1770 Liedekerke, Beysstraat 142;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Stlateblacl

mod 11.1

-be heer DECAVELE Lieven Silveer, geboren te Izegem- Op 23 juni 1974, wonende te 8300 Knokke,

Leopoldlaan 102/0011.

Deze mandaten zijn onbezoldigd,

ELFDE BESLUIT; COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

; Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - expeditie van de akte

-verslagen bestuursorgaan

-verslagen bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten

" ry 1 - " ^ . - y " " ^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2014 : BL577825
23/08/2013 : BL577825
05/03/2013 : BL577825
31/07/2012 : BL577825
20/02/2012 : BL577825
08/03/2011 : BL577825
24/02/2010 : BL577825
20/02/2009 : BL577825
07/02/2008 : BL577825
15/01/2007 : BL577825
03/02/2006 : BL577825
03/02/2005 : BL577825
26/10/2004 : BL577825
13/01/2004 : BL577825
02/04/2003 : BL577825
07/02/2003 : BL577825
05/02/2002 : BL577825
19/01/2001 : BL577825
12/02/2000 : BL577825
02/02/2000 : BL577825
25/02/1999 : BL577825
01/01/1997 : BL577825

Coordonnées
BOFISCOM

Adresse
1745 Opwijk

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande