BOKKEN & BOKKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOKKEN & BOKKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.269.995

Publication

14/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Ondernemingsnr : 0832.269.995

Benaming

(voluit) : BOKKEN&BOKKEN

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sweynbeerstraat 11 te 1982 Zemst (Elewijt)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke doel - aanpassing der statuten

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Jean-Jacques Boel, geassocieerde notaris te Asse, op 22 mei 2013, met als relaas van registratie Geboekt: twee blad(en); geen verzending(en) te Asse I, op 30 mei 2013 boek 639 blad 81 vak 12 Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). . De Ontvanger (getekend) WALGRAEF, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; BOKKEN&BOKKEN, gevestigd te Sweynbeerstraat 11 te 1982 Zemst (Elewljt), blijkt dat de algemene' vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen in veertien december van elk jaar om 14.00 uur.

TWEEDE BESLISSING - WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het te laten lopen van 1 november tot 31 oktober van elk jaar met dien verstande dat het lopend boekjaar met retroactieve werking zal worden afgesloten per 31 oktober 2013, zodat het volgende boekjaar zal lopen vanaf 1 november 2013.

DERDE BESLISSING - WIJZIGING DER STATUTEN

Ingevolge hoger vermelde beslissingen beslist de vergadering de artikels 19 en 30 te wijzigen als volgt

* artikel 19 : schrapping van de woorden "vierentwintig oktober" en vervanging door de woorden "veertien december."

* artikel 30 : schrapping van de woorden "één augustus" en "éénendertig juli" en vervanging door "één november" en "éénendertig oktober" van elk jaar",

VIERDE BESLISSING - VERZOEK TOT COORDINATIE DER STATUTEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten zoals zij hiervoor zijn goedgekeurd eni aangenomen, te coördineren, en deze neer te leggen in het vennootschapsdossier.

VIJFDE BESLISSING - VOLMACHT FORMALITEITEN

Volmacht wordt gegeven aan de naamloze vennootschap FiskoData met zetel te 1702 Dilbeek (Groot Bijgaarden), Robert Dansaertlaan 76 A, met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijzigingen van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties (onder de meer de BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Jean-Jacques Boel

Geassocieerde notaris te Asse

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, gecoördineerde statuten met lijst van de publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 14.01.2013, NGL 26.02.2013 13050-0538-014
20/01/2012
ÿþ Mod woro 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill

4zoieaie

4;iet%4.`

JAN. t "~ ~~o ~202

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.269.995

Benaming

(voluit) : BOKKEN & BOKKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sweynbeerstraat 11 te 1982 Zemst (Elewijt)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura - achtereenvolgende wijzigingen der statuten

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Jean-Jacques Boel, geassocieerde notaris te Asse, op 22 december 2011, met als relaas van registratie Geboekt: drie blad(en); zes verzending(en) te Asse I, op 27 december 2011 boek 634 blad 68 vak 01 Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger (getekend) ANN VAN RIET Inspecteur, van de besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid BOKKEN & BOKKEN, gevestigd te 1982 Zemst (Elewijt), Sweynbeerstraat 11, blijkt dat de algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - VOORAFGAANDE VERSLAGEN IN HET KADER VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor met betrekking tot de voorgenomen inbreng in natura; de vennoten verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name :

1) het verslag dd. 10 december 2011 opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de heer Willy Mertens, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2560 Nijlen, Bartstraat 34, niet betrekking tot de voorgenomen inbreng in natura.

2) het verslag dd. 10 december 2011 opgesteld door de zaakvoerders in uitvoering van voormeld artikel 313

van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering keurt beide verslagen goed.

Beide verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd en tienduizend honderd negenentachtig euro (¬ 310.189,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) tot driehonderd achtentwintigduizend zevenhonderd negenendertig euro (¬ 328,739,00) door inbreng in natura door de twee vennoten van roerende goederen waarvoor aan de heer de heer Alain Bokken twaalfduizend vijfhonderd dertig nieuwe en volledig afbetaalde aandelen worden toegekend en aan de heer Philippe Bokken vierduizend honderd eenennegentig nieuwe en volledig afbetaalde aandelen worden toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

Vervolgens verklaren de heren Alain en Philippe Bokken, voornoemde vennoten, inbreng in natura te doen zoals beschreven in het revisoraal verslag waarvan hierboven sprake, zijnde een inbreng van roerende goederen.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Alain Bokken twaalfduizend vijfhonderd dertig nieuwe en volledig afbetaalde aandelen toegekend en aan de heer Philippe Bokken vierduizend honderd eenennegentig nieuwe en volledig afbetaalde aandelen toegekend.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde beslissing en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderd achtentwintigduizend zevenhonderd negenendertig euro (328.739,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zeventienduizend zevenhonderd eenentwintig identieke en volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLISSING - VERBETERING MATERIËLE VERGISSING STRAATNAAM VAN DE

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat in de oprichtingsakte de straatnaam van de maatschappelijke zetel verkeerd werd vernield en beslist deze aan te passen in "Sweynbeerstraat" in plaats van "Sweynbeertstraat".

VIERDE BESLISSING - ACHTEREENVOLGENDE WIJZIGING DER STATUTEN

Ten gevolge van de beslissing die voorafgaat worden artikel 2 en 5 der statuten gewijzigd als volgt : Artikel 2 : het woord "Sweynbeertstraat" wordt vervangen door "Sweynbeerstraat".

" Artikel 5 : de woorden en cijfers "achttienduizend vijfhonderd euro (18.550,00 EUR) worden vervangen door "driehonderd achtentwintigduizend zevenhonderd negenendertig euro (328.739,00 EUR)" en de woorden ' en cijfers "duizend (1.000)" worden vervangen door "zeventienduizend zevenhonderd eenentwintig (17.721)."

VIJFDE BESLISSING - OPDRACHT TOT COORDINATIE DER STATUTEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de nieuwe statuten, zoals hiervoor goedgekeurd, te coördineren, met de wijzigingen er aangebracht, en de aldus gecoordineerde statu-Iten neer te leggen in het ve n-'noot-scha psd ossie r.

ZESDE BESLISSING - VOLMACHT

Volmacht wordt gegeven aan de naamloze vennootschap FiskoData met zetel te 1702 Dilbeek (Groot' Bijgaarden), Robert Dansaertlaan 76 A, met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijzigingen van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder de meer de BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Aileen Reniers

Geassocieerde notaris te Asse

" Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, gecoördineerde statuten met lijst van de publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

4 .Jº%

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" R.00z,00.

~

giRum

2 8 DEC. 2010

Griffie

Ondernemingsar :' c969 843s

Benaming

(voluit) : BOKKEN & BOKKEN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Sweynbeertstraat, 11- Zemst (B-1982 Zemst)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 23 december 2010 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

De heer Alain Etienne Théodore Ghislain Bokken, geboren te Schaarbeek, op zestien april negentienhonderd eenenzeventig, wonende te B-2600 Berchem, Theophiel Roucourtstraat, 30.

- De heer Philippe Jacques Ghislain Bokken, geboren te Brussel, op zesentwintig december negentienhonderd drieënzeventig, wonende te B-1785 Brussegem, Brusselsesteenweg, 375B.

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "BOKKEN & BOKKEN"

Zetel: Sweynbeertstraat, 11 te B-1982 Zemst

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld :

- de aankoop en de verkoop als groot- en kleinhandel, de verhuur en de vertegenwoordiging van alle materiaal en elk medium dat verband houdt met het audiovisuele in zijn meest uitgebreide betekenis, en in het bijzonder. op het gebied van muziekinstrumenten en hun toebehoren;

- de productie, de realisatie en de distributie van elke activiteit die verband houdt met het audiovisuele in het. algemeen en in het bijzonder met de organisatie, de uitbating en de distributie van elk audiovisueel spektakel in de meest uitgebreide betekenis;

- het verrichten van alle bewerkingen met betrekking tot onroerende goederen of rechten van gelijk welke aard, alsook met betrekking tot de roerende goederen of rechten die er uit voortvloeien, zoals onder andere kopen, bouwen, ontwikkelen, verbouwen, verhuren (hierin begrepen de onroerende leasing), onderverhuren, in erfpacht geven of opstalrecht verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks of mits tussenpersoon uitbaten, ruilen,: verkopen, horizontaal en verticaal verdelen, verkavelen, onder het regime van de mede-eigendom plaatsen en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het commercieel, technisch; of administratief beheer, de valorisering voor zichzelf of voor de rekening van derden van alle onroerende: bebouwde of niet bebouwde eigendommen, aile onderzoeken en schattingen verrichten, alle administratieve: toelatingen vragen, alle lastenkohieren opstellen en alle architecten- of aannemingscontracten sluiten;

- het leveren van werkzaamheden, diensten en adviezen en in het bijzonder de bijstand aan ondernemingen, verenigingen, publieke administraties en andere instellingen wat hun organisatie, hun beheer, de voortzetting, de ontwikkeling en de uitvoering van hun activiteit of uitbreiding betreft;

- de vennootschap heeft eveneens tot doel, voor eigen rekening, zowel in België als in het buitenland, het: beheer voor eigen rekening van een patrimonium van roerende waarden, met inbegrip van doch niet beperkt tot de aankoop, verkoop, overdracht, ruil en het beheer van roerende goederen, aandelen, obligaties, intellectuele?

" rechten, de deelneming in of het belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk; voorbehouden zijn aan depositobanken. De vennootschap ontzegt zich elke activiteit van beheer van roerende; waarden zoals bedoeld in de financiële wetgeving van zes april negentienhonderd vijfennegentig;

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks. of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met; uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de' banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële° tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

11

' } "

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is mei het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. Duur: onbepaalde duur.

Kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten. Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordiginq

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk optreden.

Jaarvergadering: ieder jaar op vierentwintig oktober om veertien uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de

hoogte werd gebracht.

iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te

bevatten:

de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de vennoot;

het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd"/

"verworpen"/ "onthouding";

de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de

" vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Boekjaar: begint op één augustus en eindigt op eenendertig juli van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de

" vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of : effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting_ van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door

middel van een inbreng in geld als volgt ingeschreven:

De heer Alain BOKKEN, voornoemd, ten belope van zevenhonderd

negenenveertig aandelen. 749 De heer Philippe BOKKEN, voornoemd, ten belope van tweehonderd

éénenvijftig aandelen. 251

Elk aandeel in geld en evenredig volstort werd voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd

euro (6.200,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING Belgïe. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn

dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerders:

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee (2). Worden tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van

duur, de heren Alain BOKKEN en Philippe BOKKEN, voornoemd.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 juli 2012.

Eerste jaarvergadering: in 24.10.2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vôôr registratie in toepassing van

artikel 173, 1"bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRON1NKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Gel/ktijdîe neerlegging :

- de expeditie van de oprichtingsakte;

Voor-beFsouden aan het Belgisch Staatsblad

')

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vernielden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende hetzij .. .. .. .

.. .. s, van de person}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik

Coordonnées
BOKKEN & BOKKEN

Adresse
SWEYNBEERTSTRAAT 11 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande