BONHEIDEN PAINTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONHEIDEN PAINTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.791.421

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14353-0119-016
14/06/2013
ÿþ Mod wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lI

u

IUII

Voor-

behouden aan heft Belgisch

Staatsblac

*i3o9 asi*

J

Ne779tgelé+gd triïéie der

Rcrebanit van Koophandel

~l b JUNI 2013

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffe

Ondernemingsnr : 0832.791.421

Benaming

(voluit) : Bonheiden Peints

(verkort)'

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Putsebaan 124A te 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

uit een verslag terzake blijkt dat de zaakvoerder op 25 april 2013 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de volgende beslissing heeft genomen: met ingang op 1 mei 2013 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van 3140 Keerbergen, Putsebaan 124A naar 3140 Keerbergen, Kruishoevestraat 37.

Dirk Dejonghe,

zaakvoerder

Bijîagen bij liétilétisa Staatsblad -14 06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bla van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 06.03.2013 13056-0583-016
26/01/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Putsebaan 124A

Onderwerp akte : Partiële splitsing van de naamloze vennootschap De Jonghe en Zonen  oprichting van de BVBA "BONHEIDEN PAINTS" - Kapitaalvermindering  kapitaalverhoging  Statutenwijziging.

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan VERRETH, notaris te Lier op 11 januari 2010, geregistreerd te Lier op 12 januari 2011, boek 202, blad 89, vak 19, zeventien bladen, geen verzendingen, Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro, getekend F. GROSEMANS Inspecteur, inhoudende proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DE JONGHE EN ZONEN" dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen hebben genomen:

TITEL A: BESLUITEN IN HET KADER VAN DE PARTIELE SPLITSING.

1. A. Kennisname en bespreking van de vermogenstoestand en van de hierna vermelde stukken:

- het voorstel van de partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen.

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap.

- verslag van de oprichters van de nieuw op te richten vennootschap "Bonheiden Paints" op 10 januari 2011 opgesteld overeenkomstig de tweede paragraaf van artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen, verwijzend naar artikel 219 van zelfde Wetboek over de inbreng in natura, en van het inbrengverslag op 7 januari 2011 door Theo Van Herck Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, over de inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"3.4. BESL UI T

Tot besluit van mijn nazicht ben ik van mening dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de door de partijen vastgelegde waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen;

4. de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding van de inbreng ten belope van 138.573,80 euro bestaat uit 300 aandelen van de vennootschap BONHEIDEN PAINTS BVBA, zonder vermelding van nominale waarde. Gedaan te Wommelgem,

7 januari 2011.

(getekend) Theo Van Herck Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door Theo Van Herck (Bedrijfsrevisor)" B. instemming met het feit dat er geen schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel (controleverslag) opgemaakt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant aanwezig is, dit overeenkomstig artikel 746, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

Luit P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111

*11013799*

Z !~ iàe~ t.~

e~~~~4 .:,1>A ç. .~

~20M

`J,

"Fe ~,r~dr,:! 1 ,

. " Griffie

Ondernemingsnr : C~ ~~ °-S  31,%_.X

Benaming: BONHEIDEN PAINTS

(voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

2. Onder de opschortende voorwaarde van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bonheiden Paints", voorstel tot goedkeuring van het besluit tot partiële splitsing in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng door de naamloze vennootschap "De Jonghe en Zonen" van alle activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak 'Uitbating winkel Bonheiden' met alle rechten en verplichtingen, naar de nieuw op te richten vennootschap "Bonheiden Paints", en waarbij de naamloze vennootschap "De Jonghe en Zonen" niet ophoudt te bestaan en mits toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "De Jonghe en Zonen" van aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bonheiden Paints", dit alles volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het voornoemde voorstel tot partiële splitsing.

De inbreng geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de overdragende vennootschap per 31 augustus 2010. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 september 2010 met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen van de bedrijfstak, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "Bonheiden Paints" waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht.

Het splitsingsvoorstel wordt integraal goedgekeurd met uitzondering van de paragraaf met betrekking tot het aantal aandelen van de nieuw op te richten vennootschap. De vergadering besluit unaniem het aantal aandelen vast te stellen op driehonderd (300) in plaats van driehonderd vijftig (350).

3. Partiële splitsing en ermee gepaard gaande kapitaalvermindering binnen de naamloze vennootschap "De Jonghe en Zonen", en meer bepaald een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, met een bedrag van 32.062,90 EUR, om het kapitaal te brengen van 62.000,00 EUR op 29.937,10 EUR door afsplitsing van de vermogensbestanddelen die betrekking hebben op de bedrijfstak van "uitbating winkel Bonheiden"

Deze beslissing geschiedt onder de opschortende voorwaarde van de hierna vermelde kapitaalverhoging tot aan het wettelijk minimum kapitaalbedrag.

B. Vaststelling van de eigendomsoverdracht ingevolge partiële splitsing

C. Boekhoudkundige verwerking

D. Oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als benaming "BONHEIDEN PAINTS" door inbreng van de afgesplitste activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "Uitbating winkel Bonheiden", vastlegging statuten en benoemingen. Vaststelling dat het kapitaal van de vennootschap geplaatst en integraal volgestort is.

Kapitaalverhoginq

Voorafgaand aan het vastleggen van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bonheiden Paints" wordt het kapitaal dat ingevolge de partiële splitsing ten belope van 32.062,90 euro overgedragen werd, verhoogd met en bedrag van 2.937,10 EUR om het te brengen van 32.062,90 EUR op 35.000,00 EUR door incorporatie van vrije en beschikbare reserves, waarvoor geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, maar waardoor de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt. Goedkeuring statuten: Vervolgens besluit de vergadering, na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BONHEIDEN PAINTS" vast te leggen als volgt:

Naam: BONHEIDEN PAINTS.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 3140 Keerbergen, Putsebaan 124A.

Doel:

Het doel van de vennootschap is zo voor haar rekening als voor rekening van derden, alleen of met medewerking van anderen in België en in het buitenland de kleinhandel en groothandel van verf, bijhorende verhuur van materialen, uitvoeren van schilderwerken, wooninrichting, aan en verkoop van decoratieartikelen, verlichtingsmateriaal en meubelen. Zij mag bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of participatie of een andere manier, deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen die eenzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven. Zij mag eveneens, voor zover haar maatschappelijk doel dit toelaat, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, financiële, industriële en handelsverrichtingen doen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertigduizend euro (35.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één driehonderdste (1/300) van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat die herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De heer DEJONGHE Dirk, voornoemd, wordt tot statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, die verklaart zijn functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Iedere zaakvoerder zal in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan een volmachthouder.

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene Vergadering:

Een gewone algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, wordt jaarlijks gehouden op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Boekjaar: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Winstverdeling:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verklaringen- benoemingen - ontslag

- Eerste boekjaar en jaarvergadering: het eerste boekjaar vangt aan vanaf haar oprichting en eindigt op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste donderdag van de maand juni 2012.

- De heer Dejonghe Dirk werd benoemd tot statutair zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bonheiden Paints", zoals hoger vermeld.

- De vergadering stelt vast dat BONHEIDEN PAINTS, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid begint te werken van zodra de partiële splitsing is verwezenlijkt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met dien verstande dat alle verrichtingen van "DE JONGHE EN ZONEN" naamloze vennootschap in verband met haar overgedragen bedrijfstak van "Uitbating winkel Bonheiden", tussen 31 augustus 2010 en de datum van de partiële splitsing worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BONHEIDEN PAINTS."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- Ontslag

De vergadering verleent op diens verzoek ontslag aan de heer Dejonghe Dirk, voornoemd, als bestuurder van de vennootschap "De Jonghe en Zonen".

Gelijktijdig eindigt eveneens zijn functie als gedelegeerd bestuurder in deze vennootschap

TITEL B: VERDERZETTING ALGEMENE VERGADERING NV "DE JONCHE EN ZONEN"

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING OPSCHORTENDE VOORWAARDEN EN PARTIELE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BONHEIDEN PAINTS zoals vermeld in het derde besluit effectief verwezenlijkt is. De vergadering stelt dienvolgens vast dat de opschortende voorwaarde voor de partiële splitsing eveneens verwezenlijkt is, en dat de afsplitsing van de activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak van "Uitbating winkel Bonheiden" van de overdragende vennootschap definitief is geworden.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van 23.380,11 euro om het te brengen van 29.937,10 euro op 53.317,21 euro, door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. ZEVENDE BESLUIT KAPITAAL VERHOGING

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van 8.682,79 euro om het te brengen van 53.317,21 euro op 62.000,00 euro door storting in speciën, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, waardoor de fractiewaarde van de huidige aandelen in verhouding verhoogt.

Dit bedrag werd vóór de kapitaalsverhoging gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij KBC bank, zoals blijkt uit het attest dat door ondergetekende notaris in het vennootschapdossier zal bewaard blijven.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 1 van de statuten aan te passen aan de juiste schrijfwijze van de naam "Dejonghe en Zonen".

Artikel 1 zal voortaan luiden zoals hierna gemeld.

NEGENDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit de statuten van de overdragende vennootschap DE JONCHE EN ZONEN aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

Zij besluit vervolgens de tekst van de bestaande statuten aan te passen aan de nieuwe bepalingen en terminologie van het Wetboek Vennootschappen.

Daartoe beslist de vergadering de tekst van de bestaande statuten van de naamloze vennootschap "DE JONGHE EN ZONEN" integraal te schrappen en te vervangen door de nieuwe tekst.

TIENDE BESLUIT

Daar het de bedoeling is dat de vennootschap slechts twee vennoten zal hebben, wat eerstdaags zal worden gerealiseerd, besluit de vergadering slechts twee bestuurders te benoemen voor de naamloze vennootschap Dejonghe en Zonen, en dit voor een periode van 6 jaar vanaf heden:

1) Mevrouw VAN VLASSELAER Maria Francisca, voornoemd

2) De heer DEJONGHE Yves Eric, voornoemd.

De benoemde bestuurders verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat

zich daartegen verzet.

De functie van de bestuurders loopt voor een termijn van 6 kalenderjaren vanaf heden. Zij blijven evenwel

bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen tot de eerstvolgende vergadering die in hun vervanging

voorziet.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens zijn de benoemde bestuurders bijeengekomen in raad van bestuur.

De raad van bestuur stelt vast dat hij geldig kan beraadslagen en besluiten daar alle bestuurders aanwezig of

geldig vertegenwoordigd zijn, en neemt vervolgens de volgende besluiten:

Eerste besluit

De raad van bestuur benoemt tot voorzitter van de Raad van Bestuur: de heer Yves Dejonghe, voornoemd.

Tweede besluit

De raad van bestuur herbenoemt tot gedelegeerde bestuurder: de heer DEJONGHE Yves, voornoemd.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

TITEL C: BESLUITEN AANGAANDE DE BEIDE VENNOOTSCHAPPEN

ELFDE BESLUIT: OPDRACHTEN - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten van de overdragende vennootschap.

Aan de zaakvoerder van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BONHEIDEN PAINTS, wordt de bevoegdheid toegekend om alle formaliteiten met betrekking tot de verwezenlijking van de partiële splitsing te vervullen.

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administraties, verlenen de bestuurders van de naamloze vennootschap DEJONGHE EN ZONEN en de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BONHEIDEN PAINTS volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan Fiduciaire Van Beek te 2100 Antwerpen (district Deurne), Herentalsebaan 319.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

le Afschrift akte van 11 januari 2011.

2° Uittreksel.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15503-0447-016
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0151-016

Coordonnées
BONHEIDEN PAINTS

Adresse
KRUISHOEVESTRAAT 37 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande