BONOS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BONOS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.614.524

Publication

26/11/2013
ÿþ(rD Mod Word 11,1

Le.< `_t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iIi III il] 11H11 III III II IIII

*13177095*

iu

Neergelegd ter griffie des

Rechtbank van Koophl n e

.e Leuven. de NOV" 2013

DE 'free'

Ondernemingsnr : 0845.614.524

Benaming

(voluit) : Bonos

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : JP Minckelerstraat 55 bus 501,3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten - verplaatsing maatschappelijke zetel - ontslag zaakvoerder - benoeming nieuwe zaakvoerder

Op 1 april 2013 zijn de vennoten, die erkennen op regelmatige wijze te zijn opgeroepen, in een bijzondere algemene vergadering samengekomen onder het voorzitterschap van dhr. Daniël Van Camp, zaakvoerder.

De vergadering wordt geopend om 18 uur. De voorzitter stelt vast dat de aanwezige vennoten 100% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Alle voornoemde aanwezigen beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk:

-Te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

-Te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan derhalve geldig beraadslagen,

Na beraadslaging wordt éénparig beslist

" Het ontslag van de heer Rom baut Wouter te aanvaarden, en dit vanaf 1 april 2013

" Te benoemen tot zaakvoerster mevrouw Troonbeeckx Suzanne met rijksregisternummer 57,12.22-034.05, wonende te Halaarstraat 21  2222 Itegem en dit vanaf 01 april 2013

" De maatschappelijke zetel te verplaatsen van JP Minckelersstraat 55)501, 3000 Leuven naar Haflaarstraat 21, 2222 Itegem en dit vanaf 1 april 2013

" Artikel 2 en artikel 8 van de statuten te wijzigen in de tekst welke hierna volgt :

Artikel 1 - Naam.-

Bij deze wordt tussen de comparanten een Vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming

"Bonos".

Artikel 2 - Zetel.-

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2222 itegem, Hallaarstraat 21. Deze kan verplaatst worden in.

België door een beslissing van de zaakvoerders.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het:

buitenland op te richten.

Artikel 3 - Doel.-

De vennootschap heeft tot doel:

" Aankoop, verkoop, verhuur, ondersteuning, advies, begeleiding, implementatie en alle andere activiteiten in verband met computers (hardware), programmatuur (software), computerrandapparatuur en computeronderdelen

" Analyseren, ontwerpen, programmeren, ondersteunen, verkopen en verlenen van advies, begeleiding en implementatie m.b.t. Informaticaprogramma's, informaticasystemen en informaticabeleid (1T management)

" Het afsluiten van contracten voor het verlenen van adviezen omtrent het business management van diverse bedrijven en adviezen op vlak van informaticatoepassingen en in het bijzonder inzake beveiliging van informaticasystemen, softwarehardware architectuur en beleidsinformatica (IT management),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingsbegleiding van diverse bedrijven

" De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

" Het verlenen van allerhande opleidingen. Opleidingen kunnen georganiseerd worden, in eigen lokalen, bij de klant of in een gehuurde ruimte. De onderwerpen zijn onder andere software development, configuratie, testing, beveiliging en opzetten van informatica omgevingen, planningstools, plannings-, managent-, communicatie-, en verkoopstechnieken, informaticapakketten en teambuilding,

" Het leveren van hosting en domeinnamen en aile bijhorende activiteiten

" Grafische bureau: het zelf ontwerpen, aankopen en verkopen van allerlei grafische elementen zoals logo's, folder's, advertenties, schilderijen,... dit vooral voor het gebruik in informatica toepassingen maar ook daarbuiten.

" Het verlenen van advies en praktische hulp in verband met communicatie, publiciteit, marketing, public relations, organisatie en begeleiding van evenementen;

+Organisatie, begeleiding en lesgeven van/in buiten en binnen sportactiviteiten, trainingen, lessen,....

+Het beheren van eigen roerend en onroerend patrimonium, dwz het verwerven, verbeteren en overdragen van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening met uitsluiting van aile handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen als vastgoedmakelaars of beursvennootschappen zouden zijn voorbehouden,

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm.ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve diewelke wettelijk voorbehouden zijn, De vennootschap kan persoonlijk of zakelijk borgen stellen in het voordeel van derden en onroerende goederen in pand geven.

" Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen, in België en in het buitenland.

De vennootschap mag meer in het algemeen alle commerciële, industriële, administratieve of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Artikel 4 - Duur.-

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur,

Artikel 5 - Kapitaal-

De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal ais volgt te onderschrijven

Wouter Rombaut, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijfhonderd euro in, die

gestart werd in de maat schappelijke kas.

Van Camp Daniël, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijfhonderd euro in, die

gestort werd in de maatschappelijke kas.

Aan iedere vennoot worden vijf aandelen toebedeeld met een nominale waarde van 100 euro per aandeel.

Artikel 6 -

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 - Overdracht.-

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun aandelen in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen,

Artikel 8 - Bestuur en vertegenwoordiging,-

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerder(s) die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap , voormelde Heer Daniël Van Camp en mevr Troonbeeckx Suzanne. Ieder van hen kan de vennootschap afzonderlijk verbinden.

Artikel 9 - Concurrentieverbod.-

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 - Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid.-

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

e

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 - Boekjaar-jaarrekening.-

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder

jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting tot 31 maart 2013.

Artikel 12 - Bestemming winst.-

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 - Salaris.-

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14 - Vergadering van de vennoten.-

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op tweede dinsdag van de maand september om achttien uur.

ledere vennoot heeft het recht de verga dering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door dhr Van Camp Daniël of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Ieder aandeel heeft recht op één stem.ln dat geval is dze stem van de voorzitter niet beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de aandelen niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige aandelen is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15 - Ontbinding.-

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen, Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de veref fening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 16 - Overlijden van een vennoot.-

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans

die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld

overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen

rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap,

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal

plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 17 - Zegellegging.-

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18 - Onbekwaamheid

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn

vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 19 - Vereffenaars.-

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij

het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de . instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20 - Ontbinding

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 12 en 13.

Artikel 21 - Keuze van woonplaats,-

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Alle handelingen en daden van de oprichter in deze welke werden verricht vanaf één januari tweeduizend en twaalf in het kader van het doel van de op heden opgerichte vennootschap, worden hierbij, voor zoveel als nodig, bekrachtigd en zullen worden geacht te zijn gesteld voor rekening en in naam van deze vennootschap, dit in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Niets meer op de agenda zijnde, beslist de voorzitter de vergadering te sluiten om 18h30.

Daniël Van Camp Suzanne Troonbeeckx

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2012
ÿþMod2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i[t~~

.. _. _ ..~:....





Voor- u 11.111111j1M11 IVIIII Neergelegd ter griffie der

behouden oz* Rechtbank van Koop bande

aan het te Leuven, de 3 U APR, 2012 DE GRIFFIER,

Belgisch Griffie

Staatsblad

ui







Ondernemingsar : 084S" -5D-4

Benaming

(voluit) : BONOS V.O.F.

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : JP Minckelerstraat 55/501, 3000 Leuven

Onderwe akte : Oprichting

Ondergetekenden:

tWouter Rombaut, met rijksregistemummer 89.04.04-159.38, wonende JP Minckelersstraat 55/501 te

Leuven,

En

2. Daniël Van Camp, met rijksregistemummer 86.10.23-307.06, gedomicilieerd Hallaarstraat 21 te 2222 Itegem

Richten hierbij, als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoten, op heden een vennootschap onder firma op met volgende statuten:

" = Artikel 1 - Naam,-

Bij deze wordt tussen de comparanten een Vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming;

"Bonos".

Artikel 2 - Zetel.-

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, JP Minckelersstraat 55/501. Deze kan verplaatst

worden in België door een beslissing van de zaakvoerders.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het,

buitenland op te richten.

Artikel 3 - Doel.-

De vennootschap heeft tot doel:

" Aankoop, verkoop, verhuur, ondersteuning, advies, begeleiding, implementatie en alle andere activiteiten', in verband met computers (hardware), programmatuur (software), computerrandapparatuur en: computeronderdelen

" Analyseren, ontwerpen, programmeren, ondersteunen, verkopen en verlenen van advies, begeleiding en' implementatie m.b.t. Informaticaprogramma's, informaticasystemen en informaticabeleid (IT management)

.Het afsluiten van contracten voor het verlenen van adviezen omtrent het business management van: diverse bedrijven en adviezen op vlak van informaticatoepassingen en in het bijzonder inzake beveiliging van' informaticasystemen, software/hardware architectuur en beleidsinformatica (IT management).

.De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingsbegleiding van diverse bedrijven

" De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

" Het verlenen van allerhande opleidingen. Opleidingen kunnen georganiseerd worden, in eigen lokalen, bij de klant of in een gehuurde ruimte. De onderwerpen zijn onder andere software development, configuratie,, testing, beveiliging en opzetten van informatica omgevingen, planningstools, plannings-, managent communicatie-, en verkoopstechnieken, informaticapakketten en teambullding.

" Het leveren van hosting en domeinnamen en alle bijhorende activiteiten

" Grafische bureau: het zelf ontwerpen, aankopen en verkopen van allerlei grafische elementen zoals logo's, folder's, advertenties, schilderijen,... dit vooral voor het gebruik in informatica toepassingen maar ook daarbuiten,

" Het verlenen van advies en praktische hulp in verband met communicatie, publiciteit, marketing, public, relations, organisatie en begeleiding van evenementen;

" Organisatie, begeleiding en lesgeven van/in buiten en binnen sportactiviteiten, trainingen, lessen,... .

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

'Net beheren van eigen roerend en onroerend patrimonium, dwz het verwerven, verbeteren en overdragen van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening met uitsluiting van aile handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen ais vastgoedmakelaars of beursvennootschappen zouden zijn voorbehouden.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm.ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve diewelke wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap kan persoonlijk of zakelijk borgen stellen in het voordeel van derden en onroerende goederen in pand geven.

" Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen, in België en in het buitenland.

De vennootschap mag meer in het algemeen alle commerciële, industriële, administratieve of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt za! achten.

Artikel 4 - Duur.-

De vennootschap wordt aangegaan voor onbe paalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal-

De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven :

Wouter Rombaut, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijfhonderd euro in, die

gestort werd in de maat schappelijke kas.

Van Camp Daniëi, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijfhonderd euro in, die

gestort werd in de maatschappelijke kas.

Aan iedere vennoot worden vijf aandelen toebedeeld met een nominale waarde van 100 euro per aandeel.

Artikel 6 -

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 - Overdracht.-

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun aandelen in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8 - Bestuur en vertegenwoordiging.-

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerder(s) die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap , voormelde Heer Wouter Rombaut en dhr Daniël Van Camp. Ieder van hen kan de vennootschap afzonderlijk verbinden.

Artikel 9 - Concurrentieverbod.-

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 - Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid.-

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 11 - Boekjaar -jaarrekening.-

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder

jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting tot 31 maart 2013.

Artikel 12 - Bestemming winst.-

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 - Salaris.-

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel

In de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn

N

" ,

V f e , 1

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14 - Vergadering van de vennoten.-

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op tweede dinsdag van de maand september om achttien uur.

Iedere vennoot heeft het recht de verga dering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door dhr Van Camp Daniël of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. ZIJ zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Ieder aandeel heeft recht op één stem.ln dat geval is dze stem van de voorzitter niet beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de aandelen niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige aandelen is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15 - Ontbinding.-

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de veref fening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 16 - Overlijden van een vennoot.-

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans

die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld

overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen

rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal

plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 17 - Zegellegging.-

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18 - Onbekwaamheid

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn

vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 19 - Vereffenaars.-

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20 - Ontbinding

Sij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 12 en 13.

Artikel 21 - Keuze van woonplaats:

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

"

4.

" Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle handelingen en daden van de oprichter in deze welke werden verricht vanaf één januari tweeduizend en twaalf in het kader van het doel van de op heden opgerichte vennootschap, worden hierbij, voor zoveel ais ' nodig, bekrachtigd en zullen worden geacht te zijn gesteld voor rekening en in naam van deze vennootschap, dit in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt in drie exemplaren te Leuven op 13 april tweeduizend en twaalf.

Wouter Rombaut Daniël Van Camp

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
BONOS

Adresse
JP MINCKELERSTRAAT 55, BUS 501 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande