BOOBS- 'N-BURPS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOOBS- 'N-BURPS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 825.402.890

Publication

09/10/2013
ÿþn

Motl word 11.1

m :~ _ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



131 11

NIIIYI~I5287IIVY~I~YII

*









0 SgP 2013,

'eusse-

Griffie

Ondernemingsnr : 0825.402.890

Benaming

(voluit) : BOOBS= N-BURPS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bodegemstraat 285, 1700 Sint Martens-Bodegem (Dilbeek) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 31 juli 2013:

1. Kennisname ontslag en benoeming van de gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur heeft kennis genomen van het ontslag van Roeline Ham, wonende te Bodegemstraat 285, 1710 Dilbeek, met rijksregisternummer 76.12.16..348.76, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

De raad van bestuur besluit unaniem H2 Work & Wonders V.O.F., met maatschappelijke zetel te Bodegemstraat 285, 1710 Dilbeek, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0819.218.943, vertegenwoordigd door mevrouw Roeline Ham, wonende te Bodegemstraat 285, 1710 Dilbeek, met rijksregisternummer 76.12.16-348.76, zaakvoerder, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, belast met de uitoefening van het dagelijks bestuur over de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang,

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de Vennootschap binnen het kader van het dagelijks bestuur, geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

2. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De raad van bestuur besluit om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karaffen Boghe en enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



CI 9SEP, 2013

Grii~'~;È.

1 Diu i iiuui~ii u

*isiav o*

iu

. ; .

Ondernemingsnr: 0825.402.890

Benaming (voluit) : BOOBS= N-BURPS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bodegemstraat 285

1700 Dilbeek

Onderwerp akte ;CREATIE VAN 3 KLASSEN VAN AANDELEN - KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - UITGIFTE VAN WARRANTS  DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN' - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN --- MACHTEN

Si Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijkei vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 31 juli 2013 en dragende aan het slot de melding;; ;; van registratie ; "Geregistreerd 15 blad(en) 10 renvooi(en) op het tweede registratiekantoor te Jette op 16.08.2013, boek 48,;: blad 48, vak 8. Ontvangen vijftig euro (E 50,00). De En. Inspecteur, a.i. (ondertekend), NDOZI MASAKA.", dat dei, buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BOOBS-`N-BURPS",i waarvan de zetel gevestigd is te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Bodegemstraat 285, beslist heeft ;

1. de aandelen van de vennootschap op te splitsen in klassen van aandelen, zijnde A-aandelen, B-aandelen en C-aandelen. Met name;

- 7.400 aandelen van klasse A met nummers 1 tot en met 7,400,

- 2.600 aandelen van klasse C met nummers 7.401 tot en met 10.000, - de 1.765 aandelen die werden gecreëerd onder het punT hierna worden aandelen van klasse B met nummers 10.001 tot enli met 11.765.

2. het kapitaal te vermeerderen met zeventienduizend zeshonderd vijftig euro (E 17.650,00) om het te verhogen van' honderdduizend euro (E 100.000,00) tot honderd zcventienduizend zeshonderd vijftig euro (E 117.650,00) door het creëren,; van duizend zevenhonderd vijfenzcstig (1.765) nieuwe klasse B-aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en. voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun onderschrijving.

De uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen bedraagt negentien komma drieëntachtig euro (E 19,83) per aandeel, waarvan' tien euro (E 10) kapitaal en het saldo uitgiftepremie. De uitgiftepremie zal op een onbeschikbare rekening worden geplaatst die enkel kan worden gewijzigd overeenkomstig de meerderheden vereist voor een statutenwijziging.

Op de nieuwe duizend zevenhonderd vijfenzestig (1.765) klasse B-aandelen aandelen werd in geld ingeschreven door de;: :; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SI2 Fund, met zetel te Hertogstraat 41, 1000 Brussel, voor del, uitgifteprijs van negentien komma drieëntachtig euro (E 19,83) per aandeel,

Deze nieuwe aandelen werden geheel volgestort op het ogenblik van inschrijving.

;= 3, het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij vijfendertigduizend euro (E 35.000,00), en het bedrag van kapitaalverhoging, hetzij zeventienduizend zeshonderd vijftig euro (E 17.650,00), verschil dat aldus zeventienduizend`. driehonderd vijftig euro (E 17.350,00) bedraagt, te boeken op de rekening « Uitgiftepremie » ; Deze rekening « uitgiftepremie » blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

I.4. tot goedkeuring van de Warrantvoorwaarden, goedgekeurd op 31 juli 2013 door de raad van bestuur, tot de uitgifte van een (1) warrant voor aandelen aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SI2 Fund, onder de i Warrantvoorwaarden aan de voorwaarden en modaliteiten vermeld in dit proces-verbaal.

5. onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warrant(s), het kapitaal van de vennootschap te verhogen !l met een maximum van honderd vijfenzestigduizend euro (E 165.000,00), ofwel door een inbreng in geld ten belope van maximum honderd vijfenzestigduizend euro (E 165.000,00), ofwel door een inbreng in natura van de schuldvordering op de vennootschap ten bedrage van maximum honderd vijfenzestigduizend euro (E 165.000,00). Het aantal aandelen dat zal worden uitgegeven en de uitgifteprijs zal door de raad van bestuur worden vastgesteld overeenkomstig de in de uitgiftevoorwaarden vastgestelde criteria. In ieder geval zal het deel van de uitgifteprijs overeenstemmend met de, fractiewaarde van de op dat ogenblik bestaande aandelen worden gestort als kapitaal van de vennootschap, terwijl het saldo' een uitgiftepremie zal uitmaken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

Alle aandeelhouders hebben, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening ......... voorkeurrecht tot inschrijving op deze warrants.

6. machtiging te geven aan de raad van bestuur tot vaststelling van de uitoefening van de warrants, de daaruit ' voortvloeiende kapitaalverhoging en de uitgifte van de aandelen, alsmede tot praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden tot coördinatie van de statuten.

De algemene vergadering stelde vast dat de voorafgaand uitgegeven warrant wordt aanvaard door SI2 Fund CVBA, waardoor deze definitief werd toegekend.

. 7. tot goedkeuring van de Warrantvoorwaarden, goedgekeurd op 31 juli 2013 door de raad van bestuur, tot de uitgifte van twee (2) warrants voor aandelen, één aan Raeline Ham, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1700 Sint-Martens' Bodegem, Bodegemstraat 285, en één aan Frédéric Helderweirt, wonende te 1700 Sint Martens-Bodegem, Bodegemstraat 285, onder de Warrantvoorwaarden aan de voorwaarden en modaliteiten vermeld in dit proces-verbaal.

8. onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warrants, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door een inbreng in geld van maximum van zeshonderd eenendertigduizend negenhonderd achtendertig komma achtenzeventig euro (E 631.938,78). Het aantal aandelen dat zal worden uitgegeven en de uitgifteprijs zal door de raad van bestuur worden vastgesteld overeenkomstig de in de uitgiftevoorwaarden vastgestelde criteria. In ieder geval zal het deel van de uitgifteprijs overeenstemmend met de fractiewaarde van de op dat ogenblik bestaande aandelen worden gestort als kapitaal van de vennootschap, terwijl het saldo een uitgiftepremie zal uitmaken.

Alle aandeelhouders hebben elk individueel verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot ï inschrijving op deze warrants.

9. machtiging te geven aan de raad van bestuur tot vaststelling van de uitoefening van de warrants, de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging en de uitgifte van de aandelen, alsmede tot praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden tot coördinatie van de statuten.

De algemene vergadering stelde vast dat Raeline Ham en Frédéric Helderweirt elk één Managerswarrant aanvaarden, waardoor deze definitief werden toegekend.

10. tot verzaking naar de toekomst toe aan de toepassing van artikel 582 Wetboek van vennootschappen inzake de opstelling van een omstandig verslag door de raad van bestuur en de commissaris, of bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, in geval van uitgifte van aandelen zonder nominale waarde beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de vennootschap in het kader van de realisatie van een kapitaalverhoging naar aanleiding van de uitoefening van de hiervoor genoemde warrants.

11. de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt

' * vervanging van artikel 5 door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzeventienduizend zeshonderdvijftig euro.

- Het wordt vertegenwoordigd door elfduizend zevenhonderd vijfenzestig aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/elfduizend zevenhonderd vijfenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan zevenduizend vierhonderd (7.400) aandelen van klasse A (de "Klasse A-aandelen) met nummers 1 tot en met 7400, duizend zevenhonderd vijfenzestig (1,765) aandelen van klasse B (de "Klasse B-aandelen"), met nummers 10.001 tot en met 11.765, en tweeduizend zeshonderd (2.600) aandelen van klasse C (de "Klasse C-aandelen") met nummers 7.401 tot en met 10.000.

Klasse A-aandelen zijn de aandelen die werden toegekend aan aandeelhouders van klasse A ("Klasse A-Aandeelhouders"), alsook de aandelen die worden uitgegeven aan de aandeelhouders van klasse A, desgevallend naar aanleiding van een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants of andere gelijkaardige transacties.

Klasse B-aandelen zijn de aandelen die werden toegekend aan de aandeelhouders van klasse B ("Klasse B-Aandeelhouders"), alsook de aandelen die worden uitgegeven aan de aandeelhouders van klasse B, desgevallend naar aanleiding van een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants of andere gelijkaardige transacties.

" Klasse C-aandelen zijn de aandelen die werden toegekend aan de aandeelhouders van klasse C ("Klasse C-Aandeelhouders"), alsook de aandetea die worden uitgegeven aan de aandeelhouders van klasse C, desgevallend naar aanleiding van een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants of andere gelijkaardige transacties.

Indien aandelen van een bepaalde klasse worden aangehouden door meer dan één aandeelhouder, zullen de rechten verbonden aan deze klasse worden uitgeoefend met een gewone meerderheid van stemmen verbonden aan deze klasse van aandelen,

Indien aandelen zouden worden overgedragen tussen de bestaande aandeelhouders, zullen zij de klasse aannemen van de aandelen die reeds worden aangehouden door de overnemer. Indien aandelen zouden worden overgedragen aan een derde, zullen de overgedragen aandelen de klasse behouden die zij reeds hadden,

De raad van bestuur wordt de machten toegekend om de genoemde wijzigingen aan te brengen in het aandelenregister van' de vennootschap."

* wijziging van artikel 10 betreffende de overdracht van aandelen, converteerbare obligaties en warrants.

* wijziging van artikel 14 betreffende de samenstelling van de raad van bestuur.

* vervanging van artikel 15 betreffende bijeenkomsten, beraadslaging en besluitvorming van de raad van bestuur, door volgende tekst : "Artikel 15. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of één bestuurder, tenminste - behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is, Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders,

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In afwijking van de voorgaande aanwezigheids- en goedkeuringsquora, is echter steeds de aanwezigheid en de goedkeuring vereist van de Klasse B-Bestuurder(s) voor de volgende besluiten:

-Goedkeuring of significante wijziging van het jaarlijks budget (impact van 20.000 euro of meer), met inbegrip van (het voorstel van) de vergoedingen aan de bestuurders en het senior management;

-Goedkeuring van elke fundamentele wijziging aan het strategisch plan;

-Aanname en voorlegging ter goedkeuring van het ontwerp van jaarrekening aan de algemene vergadering (inclusief het voorstel tot resuItaatsbesterruning); goedkeuring van het jaarverslag;

-Bijeenroeping van de algemene vergadering en vaststelling van de agenda voor zover de algemene vergadering wordt bijeengeroepen tot (en als agenda heeft) beraadslaging over een besluit waarvoor overeenkomstig artikel 31 de

" aanwezigheid en goedkeuring van de Klasse B aandeelhouder(s) vereist is;

-Gebruik van het toegestaan kapitaal;

-Wijziging van de waarderingsregels;

-Elke verwerving of huur van een handelszaak of goed, elke investering of desinvestering, het afsluiten of wijzigen van een

overeenkomst, alsook elke aankoop of overdracht van activa, elke waarborg op het actief, met een kost of een impact van

minstens EUR 10.000 tenzij voorzien in het jaarlijks budget;

-Het aangaan van financiële schulden voor een bedrag hoger dan EUR 10.000 tenzij voorzien in het jaarlijks budget;

-Elke overeenkomst met externe adviseurs voor een bedrag van EUR 5.000 of meer;

-Elke juridische schikking of dading voor een bedrag van meer dan EUR 5.000;

-Het instellen van of besluit tot verdedigen in het kader van juridische procedures voor een bedrag van meer dan EUR

5.000;

-Elke beslissing inzake de uitgifte van al dan niet converteerbare leningen of alle andere effecten dan aandelen;

-Elke beslissing inzake bonus-, optie- of warrantenplannen voor de medewerkers van de vennootschap (uitgifte,

toekenning, uitoefenvoorwaarden);

; -Alle transacties of wijzigingen aan overeenkomsten met (een) aandeelhouder(s), (een) bestuurder(s) of met partijen

gerelateerd aan de aandeelhouder(s) en/of bestuurder(s);

-De benoeming, het ontslag en de bepaling of wijziging van de vergoeding voor de personen belast met het dagelijks

bestuur of de gedelegeerd bestuurder(s) of senior managers in de vennootschap;

-Elke wijziging in bevoegdheden betreffende de personen belast met het dagelijks bestuur of de gedelegeerd bestuurder of

de toekenning en intrekking van volmachten aan deze personen;

-Elke deelneming of verhoging ervan in een vennootschap, groepering of een andere entiteit, alsook elke oprichting van een

joint venture en dochteronderneming;

-Elke gehele of gedeeltelijke overdracht van een deelneming in een vennootschap, onderneming, groepering, joint-venture

of een of andere entiteit en elke waarborg op deelnemingen;

-Elke wijziging van zetel van de vennootschap en elke oprichting van een afdeling, vestigingseenheid of een filiaal in

België of in het buitenland tenzij voorzien in het jaarlijks budget of blidtegisch plan;

-Elke verwerving, overdracht of concessie van intellectuele eigendomsrechten (patenten, octrooien

-Elk voorstel tot een statutenwijziging, met inbegrip van kapitaalverhogingen en -verlagingen, fusie, splitsing of ontbinding

" van de onderneming;

-Een beslissing tot inbreng of overdracht van een bedrijfstak of inbreng van algemeenheid;

-De beslissing tot stopzetting of opstart van een bepaalde activiteit van de vennootschap;

-Een beslissing tot inkoop van eigen aandelen of inkoop of vervroegde terugbetaling van andere effecten van de

vennootschap;

-De aanvraag tot faillissement of gerechtelijke reorganisatie of het sluiten van een akkoord met schuldeisers;

-liet uitkeren van interimdividenden;

-Desgevallend de benoeming of het ontslag van bestuurders in verbonden vennootschappen en de uitoefening van het

stemrecht;

-Beslissing tot een TO of andere kapitaaloperatie;

-Elke beslissing zoals bepaald in artikel 6 van deze statuten; en

-Essentiële wijzigingen aan het sociale strategieplan van de vennootschap.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen,

kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk

akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de ;

aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die,

rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een

verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de

raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van

het Wetboek van vennootschappen na te leven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die worden ondertekend door de voorzitter van de " vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders."

* vervanging van artikel 16 door de volgende tekst:

"Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling hun opdrachten,

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad, De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan, evenals de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht. De raad is belast met het toezicht op dit i comité.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. Indien het dagelijks bestuur wordt gedelegcèrd aan een bestuurder, zal deze de titel van gedelegeerd bestuurder dragen, Indien het dagelijks bestuur wordt gedelegeerd aan een niet-bestuurder, zal deze de titel van algemeen directeur dragen.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen."

* vervanging van artikel 17 door de volgende tekst:

"Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR..

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen 's optredend,. Voor wat betreft de aangelegenheden waarvoor overeenkomstig artikel 15 de aanwezigheid en de goedkeuring is

vereist van de Klasse  B bestuurder(s) zal één van deze bestuurders een Klasse  B bestuurder zijn.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur,

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden,

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld ' door de raad van bestuur."

* schrapping van de volgende zin in artikel 18 : "De normale en gerechtvaardigde kosten, welke de bestuurders kunne doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht' en

" toevoeging van de volgende zin : "Het bestuursmandaat is onbezoldigd, tenzij hiertoe anders wordt beslist door de algemene

" vergadering",

" * wijziging van artikel 27 betreffende de antwoordplicht van de bestuurders en commissarissen.

* wijzigingen in de artikelen 29, 31, 32 en 41.

12, dat, na kennisname van het ontslag van Roeline Ham, Frédéric Helderweirt en Karel Luyckx uit hun mandaat van bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 augustus 2013, op de eerstvolgende gewone algemene vergadering, welke zal plaatsvinden in het jaar 2014, zal worden beslist of aan de ontslagnemende bestuurders kwijting wordt verleend voor de uitoefening van hun mandaat,

13. te benoemen tot bestuurders:

* als klasse A-bestuurder, de vennootschap onder firma 112 Work & Wenders, met maatschappelijke zetel te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Bodegemstraat 285, ondernemingsnummer 0819.218.943, vast vertegenwoordigd door mevrouw Roeline Ham, wonende te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Bodegemstraat 285;

* als klasse B-bestuurder, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SI2 Fund, met zetel te 1000 ; Brussel, Hertogsstraat 41, ondernemingsnummer (Brussel) 0847.884.027, vast vertegenwoordigd door i-Propeller NV, met . zetel te 1070 Anderlecht, Clémenceaulaan 20, ondernemingsnummer (Brussel) 0888.468,134, vast vertegenwoordigd door de heer Fried Roggen , wonende te 1742 Siut Katherina-Lombeek, Bosstraat 23; en

* als klasse A-bestuurder, de heer HELDERWEIRT Frédéric Philippe Christian Patrick, geboren te Turnhout op 3 december 1975, wonende te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Bodegemstraat 285.

Het mandaat van de bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die kennis zal nemen van de jaarrekening van de vennootschap betreffende het boekjaar tweeduizend achttien.

14. om volmacht te geven aan elk van de bestuurders, alsook aan Meester Virginie Ciers,..Meester Karolien Boghe en/of

" enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen {K,B4O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge hetgeen voorafgaat.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, negen volmachten , verzaking, drie verslagen, bankattest, historiek + coordinatie. F,DEPUYT, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.07.2013, NGL 31.07.2013 13383-0011-018
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.07.2012, NGL 28.08.2012 12486-0409-018
21/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



"

neergalegd]©ntvangen op

0 9 APR, 2015

ter grit:{o van e;Mderlandstalige

i'ecbtbani¬ -van-koopha-ndel~Brussel-----

11 1111

bsia'irologiricsbiîetlar:

1 111111 *15057579*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0825.402.890

Benaming

(voluit) : BOOBS= N-BURPS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bodegemstraat nummer 285 te Sint-Martens-Bodegem (1700 Dilbeek) (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN DOOR INBRENG IN GELD - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - UITGIFTE VAN WINSTBEWIJZEN - VERNIETIGING WARRANTEN - VERPLAATSING ZETEL - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - ONTSLAG EN BENOEMINGEN BESTUURDERS - VERGOEDING VAN DE BESTUURDERS - MACHTIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders bijeengekomen van de naamloze vennootschap "BOOBS-'N-BURPS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Bodegemstraat 285, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0825.402.890 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0825.402.890, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zeventien maart tweeduizend vijftien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAG ARTIKEL 560 W.VENN.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur opgesteld conform artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen, houdende omstandige verantwoording van de voorgestelde uitgifte van winstbewijzen en de bepaling van de voorwaarden die daaraan verbonden zijn, alsook wijziging van de bestaande rechten en plichten van de aandeelhouders van de verschillende klassen van aandelen.

Alle voornoemde aandeelhouders erkennen een afschrift van gezegd verslag en zijn eventuele bijlage(n) te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, en verzaken voor zoveel als nodig de wettelijk voorgeschreven voorafgaande terbeschikkingstelling ervan.

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in geld

De Voorzitter zet uiteen dat de raad van bestuur voorstelt om het kapitaal te vermeerderen door een inbreng in geld van vierentachtig duizend veertig euro (¬ 84.040,00) om het te vermeerderen van honderd zeventienduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 117.650,00) tot tweehonderd en één duizend zeshonderd negentig euro (¬ 201.690,00), door het creëren van achtduizend vierhonderd en vier (8.404) nieuwe klasse B-aandelen met nummers 11,766 tot en met 20.169, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande klasse B- aandelen, en die zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap over het gehele boekjaar.

De uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen bedraagt drieëntwintig euro tachtig cent (¬ 23,80) per aandeel, waarvan tien euro (¬ 10,00) kapitaal en het saldo uitgiftepremie.

Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening «uitgiftepremie»

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij tweehonderd duizend vijftien euro twintig eurocent (¬ 200.015,20), en het bedrag van kapitaalverhoging, hetzij vierentachtig duizend veertig euro (¬ 84.040,00), verschil dat aldus honderd vijftienduizend negenhonderd vijfenzeventig euro twintig eurocent (¬ 115.975,20) bedraagt, te boeken op de rekening «Uitgiftepremie».

Deze rekening «Uitgiftepremie» blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Kennisname van de bijzondere verslagen opgesteld door de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor in

overeenstemming niet artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering verklaart voorafgaand aan deze vergadering een kopie van de volgende bijzondere verslagen te hebben ontvangen:

- het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur in overeenstemming met artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen; en

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor in overeenstemming met artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"Ondergetekende, de Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd op 9 februari 2015 aangesteld door mevrouw Roeline Ham, vaste vertegenwoordiger van de VOF H2 Work & Wonders, gedelegeerd bestuurder van NV Boobs=n-Burps, en de heer Frédéric Helderweirt, bestuurder van de NV Boobs-'n-Burps, met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Bodegemstraat 285, om verslag uit te brengen ingevolge art. 602 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura, namelijk een schuldvordering voor een totaal bedrag van ¬ 165.000,00.

1k bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

Ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de NV Boobs= n-Burps verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ode beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding, namelijk de toekenning van 6.932 aandelen van de klasse B van de NV Boobs-'n-Burps is louter vanuit financieel standpunt niet verantwoordbaar. De verstrekte vergoeding dient echter beoordeeld te worden in het kader van een algemene reorganisatie en financiële saneringspolitiek van de NV Boobs-'n-Burps.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Deinze op 13 maart 2015

Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman

Zaakvoerder -- bedrijfsrevisor"

Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in natura

De Voorzitter zet uiteen dat de raad van bestuur voorstelt om het kapitaal van de Vennootschap te verhogen

door een inbreng in natura van een vaststaande en zekere schuldvordering op de Vennootschap door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

voormelde vennootschap SI2 Fund CVBA, ten bedrage van honderd vijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00) die voortkomt uit de leningsovereenkomst die werd afgesloten op datum van 31 juli 2013, om het kapitaal met negenzestigduizend driehonderd twintig euro (¬ 69.320,00) te vermeerderen teneinde het te brengen van tweehonderd en één duizend zeshonderd negentig euro (¬ 201.690,00) op tweehonderd eenenzeventigduizend en tien euro (¬ 271.010,00), door het creëren van zesduizend negenhonderd tweeëndertig (6.932) nieuwe klasse B-aandelen met nummers 20.170 tot en met 27.101, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande klasse B- aandelen, en die zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap over het gehele boekjaar,

De uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen bedraagt drieëntwintig euro tachtig cent (¬ 23,80) per aandeel, waarvan tien euro (¬ 10) kapitaal en het saldo uitgiftepremie.

Boeking van de uitgifte premie op een onbeschikbare rekening «uitgiftepremie»

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij honderd vijferizestigduizend euro (¬ 165.000,00), en het bedrag van kapitaalverhoging, hetzij negenzestigduizend driehonderd twintig euro (¬ 69.320,00), verschil dat aldus vijfennegentig duizend zeshonderd tachtig euro (¬ 95.680,00) bedraagt, te boeken op de rekening «Uitgiftepremie».

Deze rekening «Uitgiftepremie» blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

VIERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in geld

De Voorzitter zet uiteen dat de raad van bestuur voorstelt om het kapitaal te vermeerderen door een inbreng in geld van tweeënveertig duizend euro (¬ 42.000,00) om het te vermeerderen van tweehonderd eenenzeventigduizend en tien euro (¬ 271.010,00) tot driehonderd dertienduizend en tien euro (¬ 313.010,00), door het creëren van tweeduizend driehonderd en tien (2.310) nieuwe klasse A-aandelen met nummers 27102 tot en met 29.411, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande klasse A-aandelen, en door het creëren van duizend achthonderd negentig (1,890) nieuwe klasse C-aandelen met nummers 29.412 tot en met 31.301, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande klasse C- aandelen, en die allen zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap over het gehele boekjaar,

De uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen bedraagt drieëntwintig euro tachtig cent (¬ 23,80) per aandeel, waarvan tien euro (¬ 10,00) kapitaal en het saldo uitgiftepremie,

Verzaking door de huidige aandeelhouders aan hun voorkeurrecht

Zijn hier tussengekomen, de huidige aandeelhouders, die, ieder individueel, in persoon of bij monde van hun voormelde lasthebber, verklaren te verzaken op persoonlijke, uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze aan de uitoefening van hun wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving zoals voorzien door de artikelen 592 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en artikel 6 van de statuten.

Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening «uitgiftepremie»

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij negenennegentig duizend negenhonderd zestig euro (¬ 99.960,00), en het bedrag van kapitaalverhoging, hetzij tweeënveertig duizend euro (¬ 42.000,00), verschil dat aldus zevenenvijftig duizend negenhonderd zestig euro (¬ 57.960,00) bedraagt, te boeken op de rekening «Uitgiftepremie»;

Deze rekening «Uitgiftepremie» blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

VIJFDE BESLISSING: UITGIFTE VAN WINSTBEWIJZEN

Beslissing tot uitgifte van winstbewijzen

De Voorzitter zet uiteen dat de raad van bestuur voorstelt om twaalfduizend zeshonderd en vijf (12.605) winstbewijzen uit te geven, genummerd van 1 tot en met 12.605, elk met een nominale waarde gelijk aan drieëntwintig euro tachtig cent (¬ 23,80), tegen een inbreng in geld van tweehonderd negenennegentig duizend negenhonderd negenen negentig euro (¬ 299.999,00), en met de volgende voorwaarden:

1.Een totaal van 12.605 winstbewijzen op naam, genummerd van 1 tot en met 12.605 werden uitgegeven door de Vennootschap op 17 maart 2015, tegen een inbreng in geld voor een gezamenlijk bedrag van EUR 299.999, elk met een nominale waarde gelijk aan 23,80 EUR (de "Winstbewijzen").

2.De Winstbewijzen hebben de rechten zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen, en beschikken tevens over stemrecht indien over enige van de volgende aangelegenheden dient te worden gestemd;

- het ontslag en de benoeming van de bestuurders van de vennootschap indien een managementovereenkomst die werd afgesloten met een Klasse A-aandeelhouder (of een met hem of haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verbonden vennootschap) (inclusief een Managementovereenkomst, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst die werd afgesloten op datum van 17 maart 2015 zoals van tijd tot tijd gewijzigd (de "Aandeelhoudersovereenkomst")), werd beëindigd, en de raad van bestuur heeft besloten dat dit een "Bad Leaver" geval is zoals bepaald in de Aandeelhoudersovereenkomst.

In de bovenstaande gevallen heeft elk Winstbewijs één stem.

3.In de gevallen waarin de Winstbewijshouders stemrecht hebben, zullen zij worden uitgenodigd op de algemene vergadering alsof zij aandeelhouders waren, en zullen zij meetellen voor de berekening van het aanwezigheidsquorum, en beschikken zij over dezelfde informatie- en vraagrechten als aandeelhouders.

4.Bij een uitgifte van nieuwe winstbewijzen, zullen de Winstbewijshouders over een voorkeurrecht beschikken om hierop in te schrijven naar evenredigheid van het aantal Winstbewijzen waarover zij beschikken.

5.De overdracht van de Winstbewijzen wordt beperkt zoals bepaald in deze statuten en is onderhevig aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

6.De Winstbewijzen zullen een preferentieel recht hebben om te delen in de winst (inclusief de reserves) van de vennootschap. Bij uitkering van de winst, zal deze bij voorrang worden toegewezen aan de Winstbewijzen en dit in een bedrag tot de Winstbewijzen een IRR hebben gegenereerd van 10% (berekend vanaf de uitgiftedatum van de Winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot uitkering van het dividend) op hun inbreng. Het resterende bedrag van de uit te keren winst zal alsdan evenredig onder de aandelen worden verdeeld. De aandeelhouders bevestigen dat enige dividenden uitgekeerd aan de Winstbewijzen mee in aanmerking worden genomen voor de berekening van de 1RR,

7.lndien tot een terugbetaling van kapitaal en/of uitgiftepremies wordt besloten door de vennootschap, zal de inbreng van de Winstbewijzen bij voorrang worden terugbetaald (behoudens andersluidend akkoord van de Winstbewijshouders) voor enige terugbetaling van kapitaal of uitgiftepremies aan de aandeelhouders. De houders van de Winstbewijzen wordt een bedrag gelijk aan hun initiële inbreng, verhoogd met een IRR van 10% (berekend vanaf de uitgiftedatum van de winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot terugbetaling van de inbreng) in cash terugbetaald. Pas nadien kan toi terugbetaling van het kapitaal en/of uitkering van de uitgiftepremies aan de aandelen worden besloten.

8.De vennootschap kan enkel aandelen inkopen, indien voorafgaand de Winstbewijzen worden ingekocht. Indien tot een inkoop van eigen aandelen en winstbewijzen wordt besloten door de vennootschap, zullen de Winstbewijzen bil voorrang worden ingekocht ten opzichte van de aandelen die werden uitgegeven door de vennootschap (behoudens andersluidend akkoord van de Winstbewijshouders). De houders van de Winstbewijzen wordt een bedrag gelijk aan hun initiële inbreng, verhoogd met een IRR van 10% (berekend vanaf de uitgiftedatum van de winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot inkoop) in cash terugbetaald. Het resterende bedrag kan alsdan worden aangewend voor de inkoop van de aandelen.

9.Bij ontbinding en vereffening van de vennootschap, zullen de Winstbewijzen een preferentieel recht hebben om te delen in het netto-actief zoals bepaald in artikel 41 van statuten

In te voegen in artikel 41 van de statuten: Bij ontbinding en vereffening van de vennootschap, zullen de Winstbewijzen een preferentieel recht hebben om te delen in het netto-actief (i.e. het actief van de vennootschap na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening). Het netto-actief zal vooreerst worden aangewend om, in geld, of in natura mits instemming van de Winstbewijshouders, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de inbreng van de Winstbewijzen terug te betalen, plus een bedrag uit te betalen opdat de Winstbewijzen een IRR van 10% zullen hebben gegenereerd, berekend vanaf de uitgiftedatum van de winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot uitkering. Daarna zal het overschot van het netto-actief worden gebruikt om het volgestorte en niet-terugbetaalde bedrag van het kapitaal plus uitgiftepremie van de aandelen terug te betalen.

Indien het overschot niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Enig overschot van het netto-actief na terugbetaling van het volgestorte en niet-terugbetaalde bedrag van het kapitaal plus uitgiftepremie, zal in gelijke delen worden verdeeld onder de aandelen.

10.Bij verkoop van 100% van de aandelen en de winstbewijzen van de vennootschap, zal de koopprijs bij voorrang worden toegewezen aan de Winstbewijzen. De houders van de Winstbewijzen wordt een bedrag gelijk aan hun initiële inbreng, verhoogd met een IRR van 10% (berekend vanaf de uitgiftedatum van de winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot op de datum van de voorziene overdracht van de aandelen en de winstbewijzen (dan wel een vroegere datum indien de Winstbewijshouders daarmee instemmen)). Het resterende bedrag van de koopprijs zal worden verdeeld over de aandelen op een pro rata basis. Teneinde enige misverstanden te vermijden, indien er in plaats van een verkoop van de aandelen, zou worden overgegaan tot verkoop van substantieel alle activa van de vennootschap, zal de opbrengst van dergelijke verkoop bij voorrang worden toegewezen aan de Winstbewijzen tot zij een bedrag hebben gekregen dat gelijk is aan hun initiële inbreng, verhoogd met een IRR van 10%, en dit ongeacht de wijze waarop de opbrengsten worden gedistribueerd.

11.1n deze statuten, zal IRR het volgende betekenen: Het jaarlijks samengesteld rendementspercentage dewelke jaarlijks wordt gekapitaliseerd. De IRR wordt berekend op basis van de volgende formule:

n

Fi =0

i=0 (1 + 1RR) i1365

"Fi" betekent de som van (i) het bedrag van de sommen die werden betaald met betrekking tot het effect

waarop een IRR dient te worden berekend (bv. inschrijvingsprijs) (wat zal worden aangegeven als een negatief

getal) en (ii) het bedrag van de (bruto- (i.e. váór aftrek van enige belastingen)) sommen die werden verkregen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot het effect waarop de IRR dient te worden berekend (bv, terugbetaling van inbreng of dividenden) (wat zal worden aangegeven met een positief getal);

"i" betekent het aantal dagen die in aanmerking warden genomen voor de berekening, waarbij de laatste dag wordt aangegeven als "n".

ZESDE BESLISSING: VERNIETIGING VAN DE WARRANTEN DIE WERDEN UITGEGEVEN OP 31 JULI 2013

De algemene vergadering stelt vast dat drie (3) warranten werden uitgegeven bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van éénendertig juli tweeduizend dertien, waarbij één warrant werd toegekend aan voormelde vennootschap SI2 Fund CVBA, één warrant aan mevrouw Roeline HAM en één warrant aan de heer Frédéric HELDERWEIRT,

De algemene vergadering beslist tot de intrekking van, en, voor zover als nodig, de vemietiging van deze drie (3) warranten, die werden uitgegeven bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van éénendertig juli tweeduizend dertien, met uitdrukkelijke instemming van de voornoemde wan-anthouders.

ZEVENDE BESLISSING: VERPLAATSING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering neemt kennis van het voorstel van de raad van bestuur om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen van Bodegemstraat 285, 1700 Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek) naar Brusselstraat 295, 1702 Groot-Bijgaarden.

ACHTSTE BESLISSING: STATUTENWIJZIGING

De algemene vergadering besluit om de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te te brengen met

de hiervoor genomen beslissingen, ais volgt:

Artikel 2. ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 295.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 5, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd dertienduizend en tien euro (EUR 313.010,00).

Het wordt vertegenwoordigd door eenendertigduizend driehonderd en één (31.301) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1131.301ste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan 9.710 aandelen van klasse A (de "Klasse A-aandelen) met nummers 1 tot en met 7.400 en 27.102 tot en met 29,411,zeventienduizend honderd en één (17.101) aandelen van klasse B (de "Klasse B-aandelen"), met nummers 10.001 tot en met 27.101, en vierduizend vierhonderd negentig (4.490) aandelen van klasse C (de "Klasse C-aandelen") met nummers 7.401 tot en met 10.000 en 29.412 tot en met 31.301.

Klasse A-aandelen zijn de aandelen die werden toegekend aan aandeelhouders van klasse A ("Klasse A-Aandeelhouders"), alsook de aandelen die worden uitgegeven aan de aandeelhouders van klasse A, desgevallend naar aanleiding van een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants of andere gelijkaardige transacties.

Klasse B-aandelen zijn de aandelen die werden toegekend aan de aandeelhouders van klasse B ("Klasse B-Aandeelhouders"), alsook de aandelen die worden uitgegeven aan de aandeelhouders van klasse B, desgevallend naar aanleiding van een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants of andere gelijkaardige transacties.

Klasse C-aandelen zijn de aandelen die werden toegekend aan de aandeelhouders van klasse C ("Klasse C-Aandeelhouders"), alsook de aandelen die worden uitgegeven aan de aandeelhouders van klasse C, desgevallend naar aanleiding van een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants of andere gelijkaardige transacties.

Indien aandelen van een bepaalde klasse worden aangehouden door meer dan één aandeelhouder, zullen de rechten verbonden aan deze klasse worden uitgeoefend met een gewone meerderheid van stemmen verbonden aan deze klasse van aandelen,

Indien aandelen zouden worden overgedragen tussen de bestaande aandeelhouders, zullen zij de klasse aannemen van de aandelen die reeds worden aangehouden door de overnemer. Indien aandelen zouden worden overgedragen aan een derde, zullen de overgedragen aandelen de klasse behouden die zij reeds hadden.

De raad van bestuur wordt de machten toegekend om de genoemde wijzigingen aan te brengen in het aandelenregister van de vennootschap.

Artikel 10.1.1.10, VOLGPLICHT

Indien een aandeelhouder (of meerdere aandeelhouders samen), die (samen) minstens vijfenzestig procent (65 %) van de aandelen van de vennootschap bezitten, hierna "de Meerderheidsaandeelhouder" genoemd, een bona fide bindend aanbod krijgt van een onafhankelijke derde (de "Koper") om aile aandelen in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap te verwerven, en op voorwaarde dat de voorkoopgerechtigde aandeelhouders hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend op de door de Meerderheidsaandeelhouder aangeboden aandelen, dan heeft de Meerderheidsaandeelhouder het recht te eisen dat alle (en niet minder dan alle) aandelen in het bezit van de andere aandeelhouders worden overgedragen aan de Koper tegen dezelfde prijs per aandeel als de prijs per aandeel die wordt geboden door de Koper (en mits inachtneming van het voorrecht van verdeling van de totale koopprijs dat werd voorzien voor de Winstbewijzen in artikel 13bis van de statuten), met dien verstande dat de instemming van de Klasse B-Aandeelhouders vereist is om het volgplicht-recht te kunnen uitoefenen indien de prijs van de voorgenomen overdracht voor de Klasse B-Aandeelhouders een Internai Rate of Return (IRR) (Le. het jaarlijks samengesteld rendementspercentage op alle investeringen (bv. verstrekte leningen en inbrengen in geld of natura) door de Klasse B-Aandeelhouders gedaan in de vennootschap)) (berekend tot op de voorziene datum van de overdracht dan wel een eerdere datum indien de Klasse B-Aandeelhouders hiermee instemmen) van minder dan 15 % vertegenwoordigt of indien de sociale impactcreatie van de vennootschap door de overdracht wezenlijk in het gedrang zou komen.

De Meerderheidsaandeelhouder, die gebruik wenst te maken van zijn volgplicht-recht, deelt dit mee aan de andere aandeelhouders en aan de raad van bestuur in de kennisgeving als bedoeld onder 1.1. hiervoor.

Wanneer de Meerderheidsaandeelhouder zijn volgplicht-recht uitoefent, kan elke andere voorkoopgerechtigde aandeelhouder zijn voorkooprecht uitoefenen op de wijze zoals geregeld onder 1.3. en volgende hiervoor. Wanneer het voorkooprecht door de andere aandeelhouders werd uitgeoefend op alle door de Meerderheidsaandeelhouder aan de Koper aangeboden aandelen, zal het volgplicht-recht, uitgeoefend door de Meerderheidsaandeelhouder, ophouden te bestaan. Wanneer daarentegen het voorkooprecht door de andere aandeelhouders werd uitgeoefend doch niet op alle door de Meerderheidsaandeelhouder aan de Koper aangeboden aandelen, dan zal in hoofde van de andere aandeelhouders de volgplicht volle uitwerking krijgen en dienen te worden gerespecteerd.

De overdracht van de aandelen door de aandeelhouders tegen wie het volgplicht-recht is uitgeoefend, gebeurt onder de volgende voorwaarden:

(i) Een Klasse 13-Aandeelhouder of een Klasse C-Aandeelhouder tegen wie een volgplicht-recht is

uitgeoefend is niet verplicht om enige waarborgen of garanties te verlenen met betrekking tot de vennootschap

of niet haar verbonden vennootschappen; dergelijke aandeelhouder zal enkel verplicht zijn te waarborgen dat

- hij de volledige, enige en onvoorwaardelijke eigenaar is van zijn aandelen;

zijn aandelen vrij en onbelast zijn; en

,- dat hij de volledige bevoegdheid, het recht en de bekwaamheid heeft om zijn aandelen vrij en onbelast

over te dragen aan de Koper.

De overige aandeelhouders dienen de verklaringen en garanties te verstrekken die gebruikelijk zijn in

dergelijke transacties, indien dit wordt gevraagd door de Koper,

(ii) De voltooiing van de overdracht van de aandelen door de aandeelhouders tegen wie een volgplicht-recht werd uitgeoefend, zal gebeuren op de datum van de voltooiing van de overdracht van de aandelen aan de Koper door de Meerderheidsaandeelhouder, die uitdrukkelijk het aanbod van de Koper heeft aanvaard.

(iii) De betaling van de aandelen overgedragen door de aandeelhouder, tegen wie een volgplicht-recht is uitgeoefend, zal gebeuren op hetzelfde ogenblik als de betaling voor de overdracht van de aandelen door de Meerderheidsaandeelhouder, die uitdrukkelijk het aanbod van de Koper heeft aanvaard,

Artikel 10.IV. OVERDRACHTEN VAN ANDERE EFFECTEN

Het voorkooprecht is mutatis mutandis toepasselijk op overdrachten van winstbewijzen of eventuele converteerbare obligaties, warrants of enige andere titels of effecten die recht geven op aandelen, winstbewijzen of kapitaal van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap, behoudens indien hiervan wordt afgeweken in de voorwaarden van de effecten.

Het volgrecht en de volgplicht is eveneens toepasselijk op de winstbewijzen of eventuele converteerbare obligaties, warrants of enige andere titels of effecten die recht geven op aandelen, winstbewijzen of kapitaal van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap, en die worden aangehouden door de personen die over het volgrecht, dan wel over de volgplicht, beschikken, behoudens indien hiervan wordt afgeweken in de voorwaarden van de effecten,

Indien de bovenstaande bepalingen betrekking zouden hebben op de Winstbewijzen, zal de koopprijs waaraan deze kunnen worden gekocht op basis van het voorkooprecht, dan wel dienen te worden gekocht door de kandidaat-ovememer op basis van het volgrecht, dan wel dienen te worden verkocht door de houder op basis van de volgplicht, gelijk zijn aan een koopprijs opdat de Winstbewijzen een 1RR van 10% zouden hebben gegenereerd (berekend vanaf de uitgiftedatum tot op de voorziene datum van de overdracht dan wel een eerdere datum indien de Winstbewijshouders hiermee instemmen).

Met overdracht in de zin van dit artikel wordt gelijkgesteld de controlewijziging in de zin van artikel 5 van het Wetboek van vennootschappen binnen een aandeelhouder-rechtspersoon die aandelen van Klasse C aanhoudt. In dergelijk geval dient die aandeelhouder-rechtspersoon de voorkooprecht-procedure uiteengezet in dit artikel in werking te stellen en te doorlopen met betrekking tot de door haar aangehouden effecten in de vennootschap, váár tot de controlewijziging kan worden overgegaan. De prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend zal jaarlijks per aandeel door de algemene vergadering ter gelegenheid en 1 of rond het tijdstip van de jaarvergadering worden vastgelegd, dan wel, indien dit niet is gebeurd, door een onafhankelijk deskundige worden vastgesteld zoals bepaald in 1.6.

Artikel 10.V. SANCTIE BIJ INBREUK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Elke overdracht van aandelen of de andere effecten overeenkomstig artikel IV hierboven, in strijd met de

" bepalingen van dit artikel 10, is nietig.

De aandeelhouder die het voorkooprecht (en / of volgrecht) niet respecteert zal daarenboven aan de gezamenlijke gedupeerde aandeelhouders een schadevergoeding moeten betalen gelijk aan 25 % van de werkelijke Waarde van de overgedragen aandelen of andere effecten, onverminderd het recht om de werkelijke schade te bewijzen. De forfaitaire of werkelijke schadevergoeding komt aan elk van de gedupeerde aandeelhouders toe in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in het totaal aantal aandelen dat de gedupeerde aandeelhouders aanhouden.

Artikel 13bis, WINSTBEWIJZEN

13.1 Een totaal van 12.605 winstbewijzen op naam, genummerd van 1 tot en met 12.605 werden uitgegeven door de vennootschap op 17 maart 2015, tegen een inbreng in geld voor een gezamenlijk bedrag van EUR 299.999, elK met een nominale waarde gelijk aan 23,80 EUR (de 'Winstbewijzen").

13.2De Winstbewijzen hebben de rechten zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen, en beschikken tevens over stemrecht indien over enige van de volgende aangelegenheden dient te worden gestemd:

-het ontslag en de benoeming van de bestuurders van de vennootschap indien een managementovereenkomst die werd afgesloten met een Klasse A-aandeelhouder (of een met hem of haar verbonden vennootschap) (inclusief een Managementovereenkomst, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudérsovereenkomst die werd afgesloten op datum van 17 maart 2015, zoals van tijd tot tijd gewijzigd (de "Aandeelhoudersovereenkomst")), werd beëindigd, en de raad van bestuur heeft besloten dat dit een "Bad Leaver" geval is zoals bepaald in de Aandeelhoudersovereenkomst.

In de bovenstaande gevallen heeft elk Winstbewijs één stem.

13.3In de gevallen waarin de Winstbewijshouders stemrecht hebben, zullen zij worden uitgenodigd op de algemene vergadering alsof zij aandeelhouders waren, en zullen zij meetellen voor de berekening van het aanwezigheidsquorum, en beschikken zij over dezelfde informatie- en vraagrechten als aandeelhouders.

13.4Bij een uitgifte van nieuwe winstbewijzen, zullen de Winstbewijshouders over een voorkeurrecht beschikken om hierop in te schrijven naar evenredigheid van het aantal Winstbewijzen waarover zij beschikken.

13.5De overdracht van de Winstbewijzen wordt beperkt zoals bepaald in deze statuten en is onderhevig aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

13.6De Winstbewijzen zullen een preferentieel recht hebben om te delen in de winst (inclusief de reserves) van de vennootschap. Bij uitkering van de winst, zal deze bij voorrang worden toegewezen aan de Winstbewijzen en dit in een bedrag tot de Winstbewijzen een 1RR hebben gegenereerd van 10% (berekend vanaf de uitgiftedatum van de Winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot uitkering van het dividend) op hun inbreng, Het resterende bedrag van de uit te keren winst zal alsdan evenredig onder de aandelen worden verdeeld. De Vennoten bevestigen dat enige dividenden uitgekeerd aan de Winstbewijzen mee in aanmerking worden genomen voor de berekening van de IRR.

13.7lndien tot een terugbetaling van kapitaal en/of uitgiftepremies wordt besloten door de vennootschap, zal de inbreng van de Winstbewijzen bij voorrang worden terugbetaald (behoudens andersluidend akkoord van de Winstbewijshouders) vóór enige terugbetaling van kapitaal of uitgiftepremies aan de aandeelhouders. De houders van de Winstbewijzen wordt een bedrag gelijk aan hun initiële inbreng, verhoogd met een IRR van 10% (berekend Vanaf de uitgiftedatum van de winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot terugbetaling van de inbreng) in cash terugbetaald. Pas nadien kan tot terugbetaling van het kapitaal en/of uitkering van de uitgiftepremies aan de aandelen worden besloten.

13.8De vennootschap kan enkel aandelen inkopen, indien voorafgaand de Winstbewijzen worden ingekocht. Indien tot een inkoop van eigen aandelen en winstbewijzen wordt besloten door de vennootschap, zullen de Winstbewijzen bij voorrang worden ingekocht ten opzichte van de aandelen die werden uitgegeven door de vennootschap (behoudens andersluidend akkoord van de Winstbewijshouders). De houders van de Winstbewijzen wordt een bedrag gelijk aan hun initiële inbreng, verhoogd met een IRR van 10% (berekend vanaf de uitgiftedatum van de winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot inkoop) in cash terugbetaald. Het resterende bedrag kan alsdan worden aangewend voor de inkoop van de aandelen.

13.9Bij ontbinding en vereffening van de vennootschap, zullen de Winstbewijzen een preferentieel recht hebben om te delen in het netto-actief zoals bepaald in artikel 41 van statuten.

13.10Bij verkoop van 100% van de aandelen en de winstbewijzen van de vennootschap, zal de koopprijs bij voorrang worden toegewezen aan de Winstbewijzen De houders van de Winstbewijzen wordt een bedrag gelijk aan hun initiële inbreng, verhoogd met een IRR van 10% (berekend vanaf de uitgiftedatum van de winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot op de datum van de voorziene overdracht van de aandelen en de winstbewijzen (dan wel een vroegere datum indien de Winstbewijshouders daarmee instemmen)). Het resterende bedrag van de koopprijs zal worden verdeeld over de aandelen op een pro rata basis. Teneinde enige misverstanden te vermijden, indien er in plaats van een verkoop van de aandelen, zou worden overgegaan tot verkoop van substantieel alle activa van de vennootschap, zal de opbrengst van dergelijke verkoop bij voorrang worden toegewezen aan de Winstbewijzen tot zij een bedrag hebben gekregen dat gelijk is aan hun initiële inbreng, verhoogd met een 1RR van 10%, en dit ongeacht de wijze waarop de opbrengsten worden gedistribueerd.

13.111n deze statuten, zal IRR het volgende betekenen: Het jaarlijks samengesteld rendementspercentage dewelke jaarlijks wordt gekapitaliseerd. De IRR wordt berekend op basis van de volgende formule:

n

~ Fi =0

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1=0 (1 + IRR) 1/365

"Fi" betekent de som van (i) het bedrag van de sommen die werden betaald met betrekking tot het effect waarop een IRR dient te worden berekend (bv, inschrijvingsprijs) (wat zal worden aangegeven als een negatief getal) en (ii) het bedrag van de sommen die werden verkregen met betrekking tot het effect waarop de IRR dient te worden berekend (bv. terugbetaling van inbreng of dividenden) (wat zal worden aangegeven met een positief getal);

"i" betekent het aantal dagen die in aanmerking worden genomen voor de berekening, waarbij de laatste dag wordt aangegeven als "n".

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden en maximum vijf leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar dcor de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Twee bestuurders worden aangesteld uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de Klasse A-Aandeelhouders (de "Klasse A-Bestuurders"). Twee bestuurders worden aangesteld uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de Klasse B-Aandeelhouders (de "Klasse B-Bestuurder(s)"). Daarnaast zal één onafhankelijke bestuurder worden aangesteld uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de Klasse A- Aandeelhouders en de Klasse B-Aandeelhouders. De betreffende houders van de Klasse van aandelen kunnen tijdelijk afstand doen van hun recht tot voordracht doch kunnen op elk moment eisen dat een bestuurder dient te worden aangesteld uit een lijst van kandidaten die door hen wordt voorgesteld zoals voormeld.

Op het ogenblik dat de bestuurders moeten worden (her)benoemd, leggen de voormelde klassen van aandeelhouders een lijst van kandidaten voor aan de algemene vergadering die minstens één kandidaat meer bevat dan het aantal kandidaten dat zij mogen voorstellen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap slechts één of twee aandeelhouder(s) meer heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien onder een lijst van kandidaten voorgesteld door de houder(s) van de klasse van aandelen die ook de weggevallen bestuurder hebben voorgedragen, totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

De raad van bestuur benoemt een voorzitter die een Klasse B-Bestuurder dient te zijn. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige Klasse B-Bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen dcor de voorzitter of één bestuurder, tenminste - behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet Is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders,

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In afwijking van de voorgaande aanwezigheids- en goedkeuringsquora, is echter steeds de aanwezigheid en de goedkeuring vereist van minstens één van de Klasse B-Bestuurder(s) voor de volgende besluiten:

-Goedkeuring of significante wijziging van het jaarlijks budget (impact van 50.000 euros of meer), met inbegrip van (het voorstel van) de vergoedingen aan de bestuurders en het senior management;

-Goedkeuring van elke fundamentele wijziging aan het strategisch plan;

-Aanname en voorlegging ter goedkeuring van het ontwerp van jaarrekening aan de algemene vergadering (inclusief het voorstel tot resultaatsbestemming); goedkeuring van het jaarverslag;

-Bijeenroeping van de algemene vergadering en vaststelling van de agenda, voor zover de algemene vergadering wordt bijeengeroepen tot (en als agenda heeft) beraadslaging over een besluit waarvoor overeenkomstig artikel 31 de aanwezigheid en goedkeuring van de Klasse B-Aandeelhouder(s) vereist is;

-Gebruik van het toegestaan kapitaal;

-Wijziging van de waarderingsregels;

-Eike verwerving of huur van een handelszaak of goed, elke investering of desinvestering, het afsluiten of wijzigen van een overeenkomst, alsook elke aankoop of overdracht van activa, elke waarborg op het actief, met een kost of een impact van minstens EUR 25.000, tenzij voorzien in het jaarlijks budget;

-Het aangaan van financiële schulden voor een bedrag hoger dan EUR 25.000, tenzij voorzien in het jaarlijks budget;

-Elke overeenkomst met externe adviseurs voor een bedrag van EUR 25.000 of meer;

-Elke juridische schikking of dading voor een bedrag van meer dan EUR 5.000;

-Het instellen van of besluit tot verdedigen in het kader van juridische procedures voor een bedrag van meer dan EUR 5.000;

-Elke beslissing inzake de uitgifte van al dan niet converteerbare leningen of alle andere effecten dan aandelen;

-Elke beslissing inzake bonus-, optie- of warrantenplannen voor de medewerkers van de vennootschap (uitgifte, toekenning, uitoefenvoorwaarden);

-Alle transacties of wijzigingen aan overeenkomsten met (een) aandeelhouder(s), (een) bestuurder(s) of met partijen gerelateerd aan de aandeelhouder(s) en/of bestuurder(s);

-De benoeming, het ontslag en de bepaling of wijziging van de vergoeding voor de personen belast met het dagelijks bestuur of de gedelegeerd bestuurder(s) of senior managers in de vennootschap (inclusief het sluiten, wijzigen of beëindigen van enige managementovereenkomsten met dergelijke personen);

-Elke wijziging in bevoegdheden betreffende de personen belast met het dagelijks bestuur of de gedelegeerd bestuurder of de toekenning en intrekking van volmachten aan deze personen;

-Elke deelneming of verhoging ervan in een vennootschap, groepering of een andere entiteit, alsook elke oprichting van een joint venture en dochteronderneming;

-Elke gehele of gedeeltelijke overdracht van een deelneming in een vennootschap, onderneming, groepering, joint-venture of een of andere entiteit en elke waarborg op deelnemingen;

-Elke wijziging van zetel van de vennootschap en elke oprichting van een afdeling, vestigingseenheid of een filiaal in België of in het buitenland;

-Elke verwerving, overdracht of concessie van intellectuele eigendomsrechten (patenten, octrooien...);

-Elk voorstel tot een statutenwijziging, met inbegrip van kapitaalverhogingen en -verlagingen, fusie, splitsing of ontbinding van de onderneming;

-Een beslissing tot inbreng of overdracht van een bedrijfstak of inbreng van algemeenheid;

-De beslissing tot stopzetting of opstart van een bepaalde activiteit van de vennootschap;

-Een beslissing tot inkoop van eigen aandelen of inkoop of vervroegde terugbetaling van andere effecten van de vennootschap;

-De aanvraag tot faillissement of gerechtelijke reorganisatie of het sluiten van een akkoord met schuldeisers; -Het uitkeren van interimdividenden;

-Desgevallend de benoeming of het ontslag van bestuurders in verbonden vennootschappen en de uitoefening van het stemrecht in deze vennootschappen;

-Beslissing tot een IPO of andere kapitaaloperatie;

-Elke beslissing zoals bepaald in artikel 6 van deze statuten; en

-Essentiële wijzigingen aan het sociale strategieplan van de vennootschap.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen, Deze notulen worden ingelast in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 31. MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet of deze statuten bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

In afwijking van de aanwezigheids- en goedkeuringsquora voorzien in artikel 29 en dit artikel, is daarenboven steeds de aanwezigheid en goedkeuring vereist van de Klasse B-Aandeelhouder(s) voor de volgende besluiten:

-Goedkeuring van de jaarrekening (inclusief het voorstel tot resultaatsbestemming en uitkering van dividenden en vaststelling van een dividendbeleid);

-Een wijziging der statuten (inclusief omzetting van de vorm);

-Een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal (met of zonder uitgifte van aandelen) en

toekenning van het toegestaan kapitaal;

-Een fusie of splitsing (inclusief vereenvoudigde) of inbreng of overdracht van een algemeenheid of

bedrijfstak van de vennootschap;

-De uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

-De afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving of delegatie aan een ander orgaan om dit

te doen;

-De uitgifte van converteerbare obligaties, winstbewijzen of warrants of andere effecten die recht geven om

in te schrijven op of aandelen of winstbewijzen te verwerven;

-De inkoop van eigen aandelen of winstbewijzen of de delegatie aan een ander orgaan om dit te doen; en

-De ontbinding van de vennootschap,

Artikel 41, ONTBINDING EN VEREFFENING,

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan wel wordt een ontbinding en vereffening in één akte verricht overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, zonder benoeming van een vereffenaar. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bij ontbinding en vereffening van de vennootschap, zullen de Winstbewijzen een preferentieel recht hebben om te delen in het netto-actief (ie het actief van de vennootschap na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening). Het netto-actief zal vooreerst worden aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de inbreng van de Winstbewijzen terug te betalen, plus een IRR van 10% op het totale bedrag van de inbreng van de Winstbewijzen, berekend vanaf de uitgiftedatum van de winstbewijzen tot op de datum van het besluit tot uitkering, uit te betalen.

Daarna zal het overschot van het netto-actief worden gebruikt om het volgestorte en niet-terugbetaalde bedrag van het kapitaal plus uitgiftepremie van de aandelen terug te betalen.

Indien het overschot niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Enig overschot van het netto-actief na terugbetaling van het volgestorte en niet-terugbetaalde bedrag van het kapitaal plus uitgiftepremie, zal in gelijke delen worden verdeeld onder de aandelen.

NEGENDE BESLISSING; ONTSLAG BESTUURDER

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van H2 Work & Wonders V.O.F., met zetel te 1742 Ternat, Processiestraat 93, vast vertegenwoordigd door Roeline HAM, als bestuurder Klasse A van de vennootschap, met onmiddellijke ingang,

De vergadering beslist dat op de eerstvolgende gewone algemene vergadering, welke zal plaatsvinden in het jaar 2015, zal worden beslist of aan de ontslagnemende bestuurder kwijting wordt verleend voor de uitoefening van haar mandaat,

TIENDE BESLISSING: BENOEMING BESTUURDER

De vergadering besluit mevrouw Roeline HAM, met wconplaats te 1742 Ternat, Processiestraat 93 met onmiddellijke ingang te benoemen als bestuurder Klasse A voor de resterende duur van de termijn van het bestuursmandaat van H2 Work & Wonders V.O.F., zijnde tot na de gewone algemene vergadering die zal kennis nemen van de jaarrekening van de vennootschap betreffende het boekjaar tweeduizend achttien,

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig haar statuten wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend. Voor wat betreft de aangelegenheden waarvoor overeenkomstig artikel 15 van de statuten de aanwezigheid en de goedkeuring vereist is van de Klasse-B bestuurder(s) zal één van deze bestuurders een Klasse-B bestuurder zijn.

ELFDE BESLISSING: VERGOEDING VAN DE BESTUURDERS

De vergadering beslist de bezoldiging van de heer Frédéric HELDERWEIRT als bestuurder van de vennootschap vanaf het boekjaar 2015 (inclusief) in te trekken en bevestigt dat de jaarlijkse vergoeding van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SI2 Fund als bestuurder vastgelegd blijft op het zelfde bedrag per jaar.

TWAALFDE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan Meester Gérard INDEKEU en/of Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, geassocieerde notarissen, te Brussel, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

DERTIENDE BESLISSING: VOLMACHT ADMINISTRATIEVE HANDELINGEN

De vergadering beslist om volmacht te geven aan elk van de bestuurders, alsook aan Meester Virginie Ciers, Meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, eik individueel handelend met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur en het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor de Burg. BVBA "Bedrijfsrevisor Bart Bosman" in overeenstemming met artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen, gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanfil8 akteergelegd/ontvangen op

13 APR, 215

ter griffie van de Nederiandstalige

rechtbank van eçtandei Brussel

15 589

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0825.402.890

Benaming

(voluit) : BOOBS-'N-BURPS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselstraat 295,1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging toekenning dagelijks bestuur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 17 maart 2015:

1. Kennisname ontslag H2 Work & Wonders V.O.F. als bestuurder en bevestiging toekenning dagelijks bestuur

De raad van bestuur heeft kennis genomen van het ontslag van H2 Work & Wonders V.O.F., met maatschappelijke zetel te Processiestraat 93, 1742 Ternat, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0819.218.943, vast vertegenwoordigd door mevrouw Roeline Ham, wonende te Processiestraat 93, 1742 Ternat, als bestuurder van de Vennootschap. Aldus draagt zij niet langer de titel van "gedelegeerd bestuurder", doch wel de titel van "algemeen directeur",

De raad van bestuur besluit unaniem te bevestigen dat H2 Work & Wonders V.O.F., met maatschappelijke zetel te Processiestraat 93, 1742 Temat, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0819.218.943, enerzijds vertegenwoordigd door mevrouw Roeline Ham, wonende te Processiestraat 93, 1742 Ternat, zaakvoerder, en anderzijds vertegenwoordigd door de heer Frédéric Helderweirt, wonende te Processiestraat 93, 1742 Temat, zaakvoerder, vanaf heden als 'algemeen directeur' van de Vennootschap, belast met de uitoefening van het dagelijks bestuur over de Vennootschap, zal optreden. Zij zal de titel van 'CEO' dragen, De raad van bestuur besluit uitdrukkelijk dat de algemeen directeur H2 Work & Wonders V.O.F. zowel kan worden vertegenwoordigd door mevrouw Roeline Ham, als door de heer Frédéric Helderweirt, in de uitoefening van haar mandaat.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de Vennootschap binnen het kader van het dagelijks, bestuur, geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

4. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De raad van bestuur besluit om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en aan Mr, Virginie Ciers, Mr, Karolien Boghe en enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle, verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOOBS- 'N-BURPS

Adresse
BRUSSELSTRAAT 295 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande