BOODENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOODENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.866.636

Publication

20/12/2013
ÿþ',

~"

Vo(

ballot aan Belg

Staat

Mod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

434e8Sez.

Q DEC. 2013

Griffie

VI 11 *1319144 111

Ondernemingsnr : o G (Lt F66 636

Benaming '

(voluit) : BOODENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : 1500 Halle, Cypriaan Verhavertstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer te Ninove, de dato 2 december 2013 blijkt: 1/ Dat tussen:

A.De heer MULLER Yves Marie Charles, geboren te Sint-Truiden op 15 januari 1960, echtgenoot van mevrouw LAUWERS Viviane Sophie, wonende te 1500 Halle, Cypriaan Verhavertstraat 1.

B. Mevrouw LAUWERS Viviane Sophie, geboren te Halle op 8 mei 1959, echtgenote van de heer MULLER Yves Marie Charles, wonende te 1500 Halle, Cypriaan Verhavertstraat 1.

C. De heer MULLER Pieter, geboren te Halle op 22 augustus 1991, ongehuwd, wonende te 1500 Halle, Cypriaan Verhavertstraat 1.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam BOODENT, en met zetel te 1500 Halle, Cypriaan Verhavertstraat 1.

21 Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van de tandheelkunde, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van tandarts.

Het doel omvat onder andere tandlabo en herstellingen, tandprothesen plaatsen (beugels, kronen, bruggen), tandkronen plaatsen, brugwerk en implantaten, bleachen van tanden, facings plaatsen, orthodontie, stomatologie, esthetische tandheelkunde, endodentie, prothetische tandheelkunde, implantologie.

Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen! zonder nominale waarde, volledig volstort door inbreng in geld.

41 Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de! oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

51 Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal: beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

6/ Dat extern ledere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens' haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, zijn aangesteld: de heer Muller Yves en! mevrouw Lauwers Viviane, beiden voornoemd..

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen; te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : MRecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aan het

Belgisch

Staatsblad

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 16.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering In aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de , datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Pat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: BVBA Coppens W. Boekhoudkantoor  Fiduciaire, 8301

" Ramskapelle, Heistlaan 437, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

geassocieerd notaris Iris De Brakeeer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 24.06.2016 16215-0587-009

Coordonnées
BOODENT

Adresse
CYPRIAAN VERHAVERTSTRAAT 1 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande