BOOKS4YOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOOKS4YOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.544.185

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 13.08.2014 14429-0201-007
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 23.07.2013 13343-0247-007
15/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

X11188124*

bE

B St

a 5 DE 2011

muid

Griffie

Ondernemingsnr : ~ 51.1 Li

. ~ Cs

Benaming

(voluit) : BOOKS4YOU

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 1702 GROOT-BIJGAARDEN, KLOOSTERSTRAAT, 197

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Charles DE RUYDTS, notaris te Vilvoorde, op één december tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie te Vilvoorde, werd het volgend uittreksel opgemaakt : ZIJN VERSCHENEN:

1.De Besloten Vennootschap BOOKS4YOU, met zetel te 5248 BJ ROSMALEN (Nederland), Eikenburglaan, 11 B, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Brabant onder het nummer 17220337,

Hier vertegenwoordigd door DE COOPERATIE VAST ENDE STADE BEHEER U.A. met zetel te 5263NN

Vucht (Nederland), Cromvoirtsepad 1A, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Brabant onder het nummer 18079306, hier zelf vertegenwoordigd door de Heer Adrianus Johannes VAN BOXTEL, wonende te 5263NN Vucht (Nederland), Cromvoirtsepad 1A, geboren te Loon op Zand (Nederland) op één december negentienhonderd tweeënzeventig.

2.De Heer VAN BOXTEL Adrianus Johannes, geboren te Loon op Zand (Nederland) op één december

negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te Udenhout, Gageldonk, 10 (postcode 5071 KX).

Die mij notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van een

vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam van "BOOKS4YOU" met zetel gevestigd te 1702 GROOT-BIJGAARDEN, Kloosterstraat, 197 en waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Aantal aandelen

 door comparant onder 1: Books4you B.V.

honderd vijfentachtig aandelen 185

 door comparant onder 2: Adrianus VAN BOXTEL

één aandeel 1

TOTAAL: honderd zesentachtig aandelen 186

De comparanten hebben op de honderd zesentachtig (186) aandelen ingeschreven tegen de prijs van honderd EUR (100 EUR) per aandeel, en in geld volgestort tot beloop van zesduizend vijfhonderd EUR (6.500 EUR).

Het bedrag van de (gedeeltelijke) volstorting werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de K.B.C. Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 15 november 2011 afgeleverd bankattest, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend vijfhonderd euro (6.500 EUR).

V. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van 01.12.2011.

VI. STATUTEN

TITEL I.  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1. Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: "BOOKS4YOU".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Groot-Bijgaarden, Kloosterstraat, 197.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag naar iedere andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), voor zover de zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime. Deze overplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegd orgaan ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan op dezelfde wijze bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, filialen of kantoren in binnen- en buitenland oprichten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

A) Het verrichten van dienst op het gebied van het uitgeven van boeken en manuscripten ten behoeve van particulieren, bedrijven, overheden en instellingen, alsmede het (doen laten) uitgeven van boeken en manuscripten, alsook de advisering en begeleiding daarvan, alsmede uitbaten van copieercentra.

B) Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het uitvoeren van de directie over andere ondernemingen.

C) Het beheren, administreren, exploiteren, huren, verhuren, kopen en vervreemden van effecten, onroerende zaken en alle andere vermogenswaarden alsmede het verrichten van beleggingen van allerlei aard.

D) Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten alsmede het doen van periodieke uitkeringen en het uitvoeren van pensioenregelingen.

E) Het afsluiten van levensverzekeringscontracten, mits dit niet leidt tot de uitoefening van een levensverzekeringsmaatschappij.

F) Het ter leen verstrekken en ter leen opnemen van gelden al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van haar zuster of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden, van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden voor schulden.

G) Het verrichten van alle overige handelingen op commercieel en financieel gebied.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan aile hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang van heden.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten ais het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

TITEL li.  KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van een nominale waarde die elk één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting werd het volstort ten belope van zesduizend vijfhonderd euro (6.500 EUR).

Wij laten weg ...

"TITEL III. - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 19. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt alsmede de duur van hun mandaat." Wij laten weg ...

"TITEL IV.  CONTROLE

Artikel 24. Commissarissen

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL V. - ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN - -

Artikel 25. Jaarvergadering  Buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eenendertigste van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging

van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere

plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld."

Wij laten weg ...

"TITEL VI. - BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Artikel 39. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit

de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet

opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. De

zaakvoerder(s) stelt(len) bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek

van Vennootschappen. De zaakvoerder(s) is/zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag

zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het

Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 40. Winstbestemming

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkeringen zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd

worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd." Wij laten weg ...

"TITEL VII. - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 43. Ontbinding - vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan wordt(en) de in functie zijnde zaakvoerder(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Hij/zij beschikt over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvraging te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht."

Wij laten weg...

BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER(S)

Overeenkomstig artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot zaakvoerder(s) benoemd, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte:

De Heer VAN BOXTEL Adrianus Johannes, voornoemd. De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Ondergetekende notaris wijst erop dal de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, "tenzij de vennootschap deze-verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen-gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van hetzelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte,

BENOEMING VAN DE COMMISSARIS

De comparant(en) verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden die de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHT B.T.WJHANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Bernard MAERTENS, wonende te 1980 ZEMST, Brouwershof 7 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de kruispuntbank ondernemingen en voor de aanvraag van een B.T.W.-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, enkel afgeleverd ter neerlegging op de griffie en voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

'Bélgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0841.544.185

Benaming

(voluit) : BOOKS4YOU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 197 1702 GROOT-BIJGAARDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel.

Door de buitengewone algemene vergadering dd. 19 januari 2015 werd de hierna volgende beslissing

getroffen

Eerste en Enige Beslissing

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te wijzigen en deze over te brengen van het adres

Kloosterstraat 197 te 1702 GROOT-BIJGAARDEN naar de Felix Roggemanskaai 1 te 1501 BUIZINGEN.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Opgemaakt te BUIZINGEN op 19 januari 2015

Adrianus Johannes VAN BOXTEL

Zaakvoerder

Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergcingciterttvartget (1.7

17 FED. 2015

ter griffie van d@rfeederlandstaligt'

Rre 1s~pi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOOKS4YOU

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 197 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande