BOOMKWEKERIJ DE COCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOOMKWEKERIJ DE COCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.394.610

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.08.2014 14407-0126-011
07/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300946*

Neergelegd

06-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843394610

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Boomkwekerij De Cock

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Mereldreef 106

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op twintig januari tweeduizend twaalf hebben:

1. De heer DE COCK Michel Gustave Georges, geboren te Leuven op 29 augustus 1950 en zijn echtgenote mevrouw NYS Ermina Maria, geboren te Keerbergen op 31 augustus 1951, samen wonende te 3140 Keerbergen, Mereldreef 106.

2. De heer DE COCK Peter, geboren te Bonheiden op 20 januari 1976, wonende te 3140 Keerbergen, Nieuwstraat 112.

3. De heer DE COCK Koen, geboren te Bonheiden op 2 november 1979, wonende te 3140 Keerbergen, Nieuwstraat 112 A.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Boomkwekerij De Cock en met zetel te 3140 Keerbergen, Mereldreef 106 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt tweeënveertigduizend euro,

vertegenwoordigd door vierhonderd twintig aandelen met gelijke fractiewaarde.

Het kapitaal bestaat gedeeltelijk uit inbrengen in natura en gedeeltelijk uit inbrengen in geld.

Het is door de oprichters geplaatst en volgestort als volgt:

1. De echtgenoten DE COCK-NYS plaatsen veertigduizend euro en brengen volgende onroerende goederen in, gewaardeerd op veertigduizend euro (¬ 40.000,00):

Gemeente Keerbergen  2de afdeling

A.. Een perceel grond gelegen aan de Vlieghavenlaan, kadastraal gekend volgens de laatste eigendomstitel en volgens kadastrale legger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

wijk E deel van nummer 171/K, met een oppervlakte van ongeveer 20 are 45 centiare, afgebeeld als lot 3 op het aan de akte gehechte plan.

B. Een perceel grond gelegen tussen de Lozenhoekstraat en de Vlieghavenlaan, kadastraal gekend volgens de laatste eigendomstitel wijk E deel van nummer 170/E, en volgens recente kadastrale legger wijk E nummer 170/K, met een oppervlakte 62 are 36 centiare.

C. Een perceel grond gelegen op de hoek van de Heidestraat en de Vlieghavenlaan, kadastraal gekend volgens de laatste eigendomstitel en volgens kadastrale legger wijk E nummer 172/A, met een oppervlakte van 83 are 56 centiare.

Over deze inbreng werd een verslag opgesteld door bedrijfsrevisoren Callens, Pirenne & C° te Antwerpen, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Roger Tiest, op 15 januari 2012, wegens de inbreng in natura, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Tot besluit van ons nazicht en verslaggeving, in toepassing van artikel 219 betreffende de inbreng in natura, wensen wij te bevestigen dat ter gelegenheid van de oprichting van de B.V.B.A. BOOMKWEKERIJ DE COCK:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

" de vergoeding van de inbreng steunt op de fractiewaarde van de uit te geven aandelen. de methode van waardering nominaal leidt tot een inbrengwaarde van 40.000,00 ¬ , hetzij een inbrengwaarde van 100 ¬ per aandeel, die overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de uit te geven aandelen;

" aan de inbreng 400 aandelen worden toegekend.

Antwerpen, 15 januari 2012. Callens, Pirenne & C° vertegenwoordigd door Roger Tiest, Bedrijfsrevisor."

In ruil voor deze geheel volgestorte inbreng worden aan de echtgenoten De Cock  Nys vierhonderd aandelen toegekend, die elk één vierhonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. De heer DE COCK Peter brengt duizend euro (¬ 1.000,00) in geld in, volledig volgestort. Hij ontvangt tien (10) aandelen die elk één vierhonderd twintigste (1/420ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. De heer DE COCK Koen brengt duizend euro (¬ 1.000,00) in geld in, volledig volgestort. Hij ontvangt tien (10) aandelen die elk één vierhonderd twintigste (1/420ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 2.000,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Fortis Bank.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: het vermenigvuldigen en kweken van alle soorten planten en bomen zoals bosplanten, sierheesters, naaldhout, fruitbomen en andere soorten bomen, vaste planten en andere tuinplanten alsmede de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel hierin begrepen de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van meststoffen, zaden en stoffen zonder uitzondering, van belang bij kweek, verkweking of aanplanten van bomen en planten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerder indien slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd, de heer De Cock Michel, voornoemd. Hij is individueel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste maandag van de maand juni om 19.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de bvba GOGNE & C° ACCOUNTANTS-BELASTINGCONSULENTEN te 2820 Bonheiden, Putsesteenweg 331 aan te stellen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de diensten van de BTW.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen. Worden ook neergelegd:

Uitgifte van de oprichtingsakte, verslag van de revisor over de inbreng in natura en bijzonder verslag van de oprichters over de inbreng in natura.

Volmacht KBO

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOOMKWEKERIJ DE COCK

Adresse
MERELDREEF 106 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande