BOON RENE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOON RENE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.416.773

Publication

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 29.08.2012 12491-0481-009
15/02/2011
ÿþ Md 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 3 FEV. 2011

BRUSSEL

Griffie

" iioaaaso*

V beh aa Be Sta;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BOON RENE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : (1500) Halle, Middenlaan 13

Onderwerp akte : stichting

STICHTING

AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Paul Van Holen te Galmaarden op 25 januari 2011, en dragende de volgende melding van registratie : "geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Dilbeek Il de 1 februari 2011 boek 596 blad 78 vak 11 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) de ontvanger a.i. (getekend) de inspecteur M. Wauters"

Blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOON RENE" werd opgericht.

Zij begint op 25 januari 2011 en haar statuten zijn door de oprichters bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel zestig van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 januari 2011 tot op heden.

Comparant erkent door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

1 Q' Oprichter:

De Heer BOON René, geboren te Halle op 20 oktober 1973, nationaal nummer 731020 199-28, ongehuwd, wonende te (1500) Halle, Middenlaan 13.

2Q' Naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "BOON RENE".

3Q' Zetel:

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te (1500) Halle, Middenlaan 13.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

4: Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Algemene bouwwerken van metsel- en betonwerken uitvoeren, in de meest uitgebreide zin van het woord. Het verbouwen en renovatiewerken als alle aannemingswerken die bijdragen tot de verbetering van een woning.

Het aanleggen van terrassen en alle toebehorigheden zoals tuinpaden, tuinhuisjes, enzovoort.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

446 773

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

5L1 Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd

door honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

Inbreng in natura:

De Heer Boon René, voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen een bedrijfstak van een

onderneming zonder rechtspersoonlijkheid, bestaande uit het geheel van de bezittingen, schulden en

verplichtingen, zonder uitzondering of weglating, verbonden aan zijn activiteit van bouwondernemer.

De inbreng wordt uitgevoerd volgens de situatie op datum van 11 januari 2011, zoals uitvoerig beschreven

in het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor :

BESTANDDELEN van de inbreng :

1. Materiele vaste activa:

- Machines en uitrusting: zevenduizend vijfhonderd éénentwintig euro (7.521,00¬ ).

- Meubilair en rollend materieel: tweeduizend driehonderd zevenennegentig euro (2.397,00¬ ).

2. Immateriële vaste activa:

- Cliënteel: dertienduizend negenhonderd zesennegentig euro (13.996,00¬ ).

Totaal : drieëntwintigduizend negenhonderd veertien euro (23.914,00¬ ).

De waardering is geschied volgens een waarderingsmethode die bedrijfseconomisch verantwoord is, en

aangepast aan de aard van de onderneming.

Deze inbreng in natura wordt op gemengde wijze vergoed als volgt:

- achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) wordt bestemd voor de vorming van het kapitaal van de

vennootschap;

- het overige door creditering in lopende rekening ten voordele van de inbrenger, zijnde de Heer Boon Rene,

ten belope van vijfduizend driehonderd veertien euro (5.314,00¬ ).

Bijzonderheden van de inbreng

1. Deze algemeenheid wordt ingebracht op grond van de toestand, zoals meer uitgebreid beschreven in het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor; alle verrichtingen gedaan vanaf 1 januari 2011 door de gewone voortzet-ting van het bedrijf, zullen gedaan worden voor rekening, ten bate en voor risiko van de hierbij opgerichte vennootschap.

2. Deze algemeenheid wordt ingebracht voor vrij van alle voorrechten, hypo-'theekrech'ten, pandrechten, beslagen en schulden.

Wat betreft de verplichtingen, schulden en verbintenissen welke kunnen voortvloeien uit enigerlei verrichting van voor 1 januari 2011 in het kader van de normale activiteit, ook al zouden die sommen slechts gekend of verschuldigd worden nadien, en welke niet werden opgenomen op 1 januari 2011, deze zijn ten laste gelegd van de vennootschap.

3. De vennootschap wordt in de plaats gesteld van de inbrenger betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen algemeenheid.

4. De goederen en voorwerpen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg voor zichtbare of verborgen gebreken.

5. Alle hoegenaamde taksen en belastingen die de ingebrachte bestanddelen bezwaren, worden door de vennootschap betaald en gedragen vanaf 1 januari 2011.

Vergoeding van de inbreng

Deze inbreng in natura wordt op gemengde wijze vergoed :

- enerzijds wordt ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde toegekend aan de Heer Boon Rene.

- anderzijds door creditering in lopende rekening in de boeken van de op te richten vennootschap ten voordele van de Heer Boon Rene, ten belope van vijfduizend driehonderd veertien euro (5.314,00¬ ).

Verslag van de bedrijfsrevisor

Teneinde te voldoen aan artikel tweehonderd negentien van het wetboek vennootschappen heeft Mevrouw Quivy Danielle, bedrijfsrevisor, te 1030 Brussel, Milcampslaan 167, in verband met voormelde inbreng in natura, een verslag opgemaakt in datum van 11 januari 2011, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOON RENE" bestaat uit de activiteit van bouwondernemer van de Heer René BOON gewaardeerd voor een totaal bedrag van EUR 23.914,00.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden verklaar ik dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de voorschriften van artikel 219 van het Wetboek Vennootschapsrecht en van de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren in het kader van de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng bestaat uit 186 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid "BOON RENE", zonder vermelding van nominale waarde, die een kapitaalbedrag vertegenwoordigen van EUR 18.600,00.

Het saldo van de inbreng (EUR 5.314,00) zal in de rekening courant van de Heer René BOON gestort worden.

Ik wil U er tenslotte aan herinneren :

- dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

- dat de inbreng bekend dient gemaakt te worden aan de ontvangers van de belastingen. De fiscale attesten conform artikel 442 bis WIB en artikel 93 undies WBTW werden reeds aangevraagd doch nog steeds niet ontvangen.

Opgemaakt te Brussel op 11 januari 2011."

Een exemplaar van dit verslag zal, na registratie samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Verslag van de oprichters

Het verslag van de oprichters wordt aan deze akte gehecht.

C) Volledige volstorting van het kapitaal:

Comparanten verklaren dat de aandelen die overeenstemmen met de inbreng in natura geheel zijn volstort.

60 Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf 25 januari 2011.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering of van de enige vennoot, zoals genomen voor de statutenwijziging.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het overlijden van één der vennoten, al dan niet zaakvoerder.

71:1 Bestuur:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Overeenkomstig de bepalingen van de artikelen tweehonderd zevenenvijftig en tweehonderd achtenvijftig van het wetboek van vennootschappen kan iedere zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De duur van het mandaat is niet beperkt.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd :

De Heer Boon René voornoemd.

Hij verklaart dit ambt te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

80 Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

90 Jaarvergadering:

De algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de vierde maandag van de maand juni om twintig uur, op de maatschappe-'lij-'ke zetel, of op iedere andere plaats aangeduid in het bericht van oproeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen. 10 ° Overdracht van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden aan een persoon die geen vennoot is, dan met toestemming van aile vennoten, op straffe van nietigheid van de overeenkomst.

Overdracht van aandelen onder levenden.

§ 1.  Telt de vennootschap slechts één vennoot dan kan deze vrij de afstand beslissen van alle of een deel van de aandelen, mits desgevallend naleving van de bepalingen van zijn huwelijksvermogensstelsel.

§ 2. Indien de vennootschap twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt

onder de vennoten, moet de vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan zijn voornemen van afstand laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel aangeboden prijs. De andere vennoot heeft de mogelijkheid, krachtens het voorkooprecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk aan te kopen of te laten kopen door elke door hem gekozen derde met wie hij solidair borg staat; deze derde moet evenwel aanvaard worden door de overdragende vennoot, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen afstaat, nog vennoot blijft.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten : ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, met de afstand instemt. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreke van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de afstand.

§ 3.  Indien de vennootschap meer dan twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder alle vennoten, zullen de hiernavolgende regelen worden toegepast.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan moet zijn voornemen van afstand aan de zaakvoerder laten kennen bij aangetekende brief waarin omtrent de voorgenomen afstand alle inlichtingen waarvan sprake in § 2 van dit artikel worden verstrekt.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder de verschillende vennoten bij aangetekende brief inlichten omtrent de ontworpen afstand, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand is voorzien, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel, en aan iedere vennoot moet hij vragen of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden deelbewijzen aan te kopen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toestaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de eventuele overdrager.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van dit bericht moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten : ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij, bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht instemt met de overdracht. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreke van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voorzien, wordt hij geacht in te stemmen met de afstand.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten betekenen aan de eventuele overdrager alsmede aan iedere vennoot die verklaard heeft zijn voorkooprecht te willen uitoefenen, en zulks bij aangetekende brief binnen drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

De uitoefening van het recht van voorkoop door de vennoten wordt slechts definitief wanneer :

bo de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van het voorkooprecht, derwijze dat de overdrager zeker is dat door de uitoefening van het voorkooprecht al deze aandelen overgedragen worden;

20 ofwel de overdrager zich ermede akkoord verklaart enkel die deelbewijzen over te dragen die het voorwerp uitmaakten van het voorkooprecht.

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, en voor zover zij geen andere schikking treffen onder elkaar, zullen de aan te kopen aandelen verdeeld worden naar verhouding van het aantal aandelen die zij elk reeds bezitten. Indien, na deze proportionele verdeling enkele der aan te kopen aandelen niet konden worden toegekend, dan zullen deze door de zorgen van de zaakvoerder worden verloot onder de vennoten die het voorkooprecht hebben uitgeoefend. De loting zal geschieden in aanwezigheid van de betrokkenen of nadat deze laatsten tot de loting werden uitgenodigd bij aangetekende brief.

De prijs der aandelen ingekocht door uitoefening van het voorkooprecht zal gelijk zijn aan deze voor afstand of toewijs.

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle afstanden van aandelen onder levenden onder bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing. Het bericht van afstand kan in dit geval worden gegeven door de overdrager of door de koper-bij-toewijs.

Overdracht van aandelen ingevolge overlijden.

Zijn er verschillende vennoten, en bij overlijden van één van hen, dan zijn de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot ertoe gehouden, binnen de kortst mogelijke termijn, aan de andere vennoot (of, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt : aan de zaakvoerder(s)) hun naam, voornamen, beroep en woonplaats te laten kennen, hun erfrechten, hetzij ten algemenen titel, hetzij ten bijzonderen titel, te doen blijken door regelmatige akten, en eventueel deze erfgenamen aan te duiden die hen als gemeenschappelijke lasthebber zal vertegenwoordigen.

Zolang de rechtverkrijgenden van de overledene niet hebben doen blijken van hun rechten zoals hierboven bepaald, zullen zij tegenover de overlevende vennoten der vennootschap geen recht mogen uitoefenen dat aan de overledene toebehoorde. De vennootschap zal namelijk de betaling schorsen zowel van dividenden op aandelen van de overledene als van intresten der schuldvorderingen van deze laatste jegens de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en vertegenwoordigers van de overleden vennoot mogen zich onder geen voorwendsel inlaten met daden van maatschappelijk beheer. Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten houden aan jaarrekeningen en de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoten van rechtswege zouden worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten van de overledene te vragen mits naleving van de vormen en termijnen voorgeschreven bij artikel 6.1..

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoten kunnen worden, omdat zij niet als dusdanig aangenomen werden, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerder van de vennootschap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder aan de verschillende vennoten afschrift wordt gezonden eveneens bij aangetekend schrijven.

Binnen veertien dagen na de verzending door de zaakvoerder van het aangetekend afschrift van de aanvraag tot afkoop, laten de vennoten bij ter post aangetekend schrijven, aan de zaakvoerder kennen of zij al dan niet gebruik maken van hun voorkooprecht op de aandelen van hun overleden medevennoot. Indien zij hun antwoord niet verstuurd hebben in de hierboven bepaalde vorm en termijn, worden zij geacht hun voorkooprecht te hebben verzaakt.

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, en behoudens andere schikking onder hen, zullen de af te kopen aandelen onder hen verdeeld worden naar verhouding van het aantal

aandelen die zij reeds bezitten. Indien, na deze proportionele verdeling, nog af te kopen aandelen niet werden toegekend, dan zullen deze aandelen door de zaakvoerder worden verloot onder de vennoten die het voorkooprecht hebben uitgeoefend. De loting zal geschieden in aanwezigheid van de betrokkenen of nadat deze laatsten tot de loting werden uitgenodigd bij aangetekende brief.

De gekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs.

Zo de afkoop niet is geschied binnen drie maand, zullen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen.

11 Q' Reserves-winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2. Voor het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, dat het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, of dat het zal toegevoegd of zal onttrokken worden aan de reserves.

3. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden-prorata van het aantal aandelen dat ieder van hen bezit.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de gewone algemene vergadering.

120 Controle:

De controle op de financiële toestand, op de jaarre'ke'ning en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer com-'missa rissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsreviso"ren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uit-'zonderings'bepaling voorzien bij artikel honderd éénenveertig punt twee van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel honderd zesenzestig van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoe-'men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de ven-noot'schap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rech-'terlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennoot-'schap.

130 Ontbinding-vereffening:

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. De vereffenaar treedt pas in functie na bevestiging door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming. De vereffenaar maakt in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet

Voor-

behouden aan'het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van

die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk

aandeel geeft recht op een gelijk deel.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

- Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de comparant-oprichters volgende

beslissingen genomen :

1 Q'De eerste algemene vergadering wordt vastgesteld op de vierde maandag van de maand juni 2012.

2DHet eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011.

30 De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van

de Rechtbank van Koophandel.

40 Er wordt thans geen commissaris benoemd.

5° De oprichter verleent bijzondere volmacht aan de Heer De Becker Eric te Halle, Kasteelstraat 166.01,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te

vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de

directe belastingen.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

De notaris,

Van Holen Paul,

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en uittreksel.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0317-011

Coordonnées
BOON RENE

Adresse
MIDDENLAAN 13 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande