BOS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : BOS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.656.384

Publication

03/02/2014
ÿþMoa Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gele detei

Rechtbank van KooAhr}~~~. 2014

te Leuven, de GG 3

DE GRIFFIER.

Griffie

Ondernerningsnr . 656 , 38.4

Benaming

(voluit) : BOS Consulting

(verkort) .

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Den Beyerd 1 te 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Tussen ondergetekenden:

De heer BOSSELAERS STEVEN, rijksregistemummer: 68.08.03-025.11, wonende te 3140 Keerbergen, Den Beyerd 1

Mevrouw THEUNEN WENDY, rijksregisternummer: 76.07.01-354.97, wonende te 3140 Keerbergen, Den Beyerd 1

Werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1 -- Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "BOS Consulting"

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Den Beyerd 1. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van personeelsbeleid;

-Managen van werk en werknemers, niet alleen om personen als individuen maar ook als personen in een groep;

-Inrichten van de personele organisatie in een bedrijf, zowel eigen bedrijf als externe bedrijven (_ personeelsplanning van het bedrijf);

-De werving en de selectie van personeel;

-De persoonlijke ontwikkeling van personeelsleden, " zowel binnen. het eigen bedrijf als binnen externe

bedrijven (zoals bijvoorbeeld opleidingen en dergelijke);

-consultancy," opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende. notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

~41à. .

r-

11

*1903 15*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belgè

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEDUIZEND EURO (2.000,00 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- door de heer BOSSELAERS STEVEN: DUIZEND EURO (1.000,00 EUR);

- door mevrouw THEUNEN WENDY: DUIZEND EURO (1.000,00 EUR).

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend: - aan de heer Bosselaers Steven : 50 aandelen

- aan mevrouw Theunen Wendy: 50 aandelen

De aandelen zijn op naam en met vermelding van de waarde van 20,00 EURO per aandeel, en worden genoteerd in een aandelenregister.

Artikel 6  Beherende en stille vennoten

De heer Bosselaers Steven neemt deel aan de oprichting als hoofdelijk aansprakelijk vennoot voor de duur

van de vennootschap.

Mevrouw Theunen Wendy treedt op ais stille vennoot. Zij draagt niet bij in de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoot bestaan in:

-de controle van de vennootschap

-het stemrecht op de algemene vergadering

Artikel 7  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerder zaakvoerders. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: de heer Bosselaers Steven. De zaakvoerder heeft de meest ruime bevoegdheid om de maatschappelijke zaken te beheren en aile handelingen te verrichten zowel van beheer als van beschikking die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, Zij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Zij kan ook volmachten geven voor één of meerdere bepaalde zaken, aan één of meerdere gevolmachtigden,

Artikel 8  Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle vennoten.

De vennoot die één of meerdere aandelen wil overdragen onder levenden moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekend schrijven, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemers ' meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor bedongen prijs, Indien de vennoten in gebreke blijven te antwoorden binnen een maand op het verzoek tot toelating van de overdracht, zullen ze geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

A ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad ,03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ln dat geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij te benoemen is. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, op eenzijdig verzoekschrift van de meest gerede partij, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd, Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen drie maanden na dé weigering. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van gemeen recht.

Artikel 9  Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één vennoot, doch blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij recht hun deel te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt ira de laatste balans.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 Beraadslaging en notulen

Behoudens gevallen voorzien bij wet, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van de op de vergadering uitgedrukte stemmen, welke ook het aantal aandelen vertegenwoordigd op de vergadering, Er wordt een register van de notulen van de algemene vergadering gehouden.

Artikel 11  Boekjaar

Het boekjaar start op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 12  Winstverdeling

Het batig saldo van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de boekhoudwetgeving. Dit saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, pro rata hun aandelenbezit.

Artikel 13 - Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen,

Artikel 14 - Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering beraadslaagt van rechtswege de derde maandag van de maand juni om 17 uur. Indien deze dag een feestdag is, vindt de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag. De vergadering kan eveneens buitengewoon plaatsvinden, indien het belang van de vennootschap dit vereist,

Artikel 15  Ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt, tenzij andersluidende onderlinge overeenkomst, met éénpasigheid van stemmen ontbonden na het verstrijken van 8 maanden na een per aangetekend schrijven gedane opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoten.

in dit geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van de uittredende vennoot over te nemen.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, zal de vergadering een vereffenaar aanstellen. Bij ontstentenis wordt de zaakvoerder de vereffenaar. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt bepaald volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Slotbepalingen - overgangsbepalingen -- eerste algemene vergadering

Na de oprichting wordt onmiddellijk een eerste algemene vergadering gehouden waarbij enkele overgangsbepalingen worden vastgelegd.

Eerste beslissing

De comparanten verklaren, dat bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de vennootschap alle verbintenissen, die voor rekening en te name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, overneemt en bekrachtigt en dit te rekenen vanaf 1 oktober 2013.

Tweede beslissing

Het eerste boekjaar loopt vanaf 20 januari 2014 tot 31 december 2015. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op maandag 17 mei 2016.

Derde beslissing

De zaakvoerders geven volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GOGNE & C° Accountants-Belastingconsulenten", met kantoor te 3140 Keerbergen, Mechelsebaan 31, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder of een door haar aan te stellen bediende, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de diensten van de BTW en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van vestigingsattesten en distributieattesten.

Opgemaakt te Keerbergen op 10 januari 2014, in 4 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent er een " ontvangen te hebben, twee exemplaren zijn bestemd voor neerlegging ter griffie.

Bosselaers Steven Theunen Wendy

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
BOS CONSULTING

Adresse
DEN BEYERD 1 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande