BOS EN GROEN KORBEEK-DIJLE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOS EN GROEN KORBEEK-DIJLE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 873.165.294

Publication

27/05/2013
ÿþ Mal Wort 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ittlij 19110

j

i

IVI

" }:~t

risL1~~~~a e,c ~~Z4~~' " \

17; ~eéCh ûZ MEdEi

1.U13

~

ee~~r~~ r~r~E 

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.165.294

Benaming

(voluit) : BOS EN GROEN KORBEEK-D1JLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Basilieklaan 76 te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Willem TIMMERMANS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 14 mei 2013, neergelegd véér registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennootschap onder firma "BOS EN GROEN KORBEEK-DIJLE" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist om aan de aandeelhouders, in ruil voor hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, aandelen toe te kennen en over te gaan tot de uitgifte van honderd (100) aandelen zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap voortaan zal worden vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

In ruil voor hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal ontvangt iedere aandeelhouder vijfentwintig (25) aandelen.

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. Zij worden ingeschre-'ven in een register van aandelen, gehouden op de zetel van de vennootschap.

Het bezit van de aandelen blijkt uit de inschrij-iving in het register van aandelen dat op de zetel berust, Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdrachten en overgangen van aandelen gelden alleen ten overstaan de vennootschap en van derden, nadat ze in dat register zijn afgetekend overeenkomstig de wet.

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van achtenzeventigduizend achthonderd zesenzeventig euro tachtig eurocent (¬ 78.876,80), teneinde het te brengen van honderd drieëntwintigduizend tweehonderd vijfenveertig euro zevenenzestig eurocent (¬ 123.245,67) op tweehonderd en tweeduizend honderd tweeëntwintig euro zevenenveertig eurocent (¬ 202.122,47) door de creatie van vierenzestig (64) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde voordelen en rechten als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen vanaf hun creatie.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van veertien onroerende goederen, hierna nader omschreven.

Er worden drieëndertig (33) nieuwe aandelen, die volstort zijn, toegekend aan voormelde echtgenoten', LAEVERS-MEURENS enerzijds en één en dertig (31) nieuwe aandelen die volstort zijn aan voormelde heer LASVERS anderzijds, in tegenprestatie van de inbreng.

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

Op dit ogenblik zijn tussengekomen de voornoemde echtgenoten LAEVERS-MEURRENS.

Die na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van de hierna vermelde goederen. Beschrijving van de goederen:

A.GEMEENTE BERTEM, tweede afdeling, Korbeek-Dijle

1.Een perceel bouwland gelegen ter plaatse genaamd "Het Broeck", gekadastreerd of het geweest, volgens, titel en kadaster wijk B, nummer 470/A, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 24 are 90 centiare.

2. Een perceel bouwland gelegen ter plaatse genaamd "Vosseveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk B, nummer 470/B, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 24 are 70 centiare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.Een perceel bos gelegen ter plaatse genaamd "Overhoudsveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A, nummer 353/A, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 23 are 51 centiare,

4.Een perceel bos gelegen ter plaatse genaamd "Overhoudsveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A, nummer 313/A, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 2 are 60 centiare.

5.Een perceel bouwland gelegen ter plaatse genaamd "Overhoudsveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A, nummer 314/C, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 63 are 30 centiare.

6. Een perceel bos gelegen ter plaatse genaamd "Overhoudveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A, nummer 312, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 49 are.

7.Een tuin gelegen ter plaatse genaamd "Overhoudeveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A nummer 305/C, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 47 are 7 centiare,

8. Een serre gelegen Ruwaalstraat nummer +8, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A nummer 305/B, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 28 centiare.

9,Een perceel landbouwgrond gelegen aan de Ruwaalstraat, ter plaatse genaamd "Overhoudeveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk A, nummer 310, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 4 are 40 centiare.

B.GEMEENTE BERTEM, derde afdeling, Leefdaal

1.Een perceel grond gelegen ter plaatse genaamd "Corbeekveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk E, nummer 296/K, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 20 are.

2.Een perceel bos gelegen ter plaatse genaamd "Corbeekveld", gekadastreerd of het geweest, volgens titel

en kadaster wijk E, nummer 295/E, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 37 are 80 centiare.

3.Een perceel hooiland gelegen ter plaatse genaamd "Korbeekveld", gekadastreerd of het geweest, volgens

titel en kadaster wijk E, nummer 29510, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 37 are 83 centiare. 4.Een perceel hooiland gelegen ter plaatse genaamd "Korbeekveld", gekadastreerd of het geweest, volgens

titel en kadaster wijk E, nummer 295/G, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 24 are 90 centiare. C.GEMEENTE HULDENBERG, derde afdeling, Neerijse

Een perceel grond gelegen ter plaatse genaamd "Eyndebtad", gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster wijk B, nummer 217/A, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 29 are 80 centiare.

Alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat zij de totale waarde van de voormelde onroerende goederen schatten op achtenzeventigduizend achthonderd zesenzeventig euro tachtig eurocent (¬ 78.876,80), zijnde veertigduizend achthonderd zestig euro achtentachtig eurocent (¬ 40.860,88) voor de voorschreven goederen sub A, 7 tot en met 9, B en C, ingebracht door de voormelde echtgenoten LAEVERS-MEURRENS en achtendertigduizend vijftien euro tweeënnegentig eurocent (¬ 38.015,92), voor de voorschreven goederen sub A. 1 tot en met 6, ingebracht door voormelde heer LAEVERS alleen.

Als tegenprestatie voor de inbreng wordt aan voornoemde echtgenoten LAEVERS-MEURRENS, die aanvaarden, drieëndertig (33) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volstort zijn, aangeboden, en aan voornoemde heer LAEVERS, die aanvaardt, één en dertig (31) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volstort zijn, aangeboden. Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

VIERDE BESLISSING

Alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris, na te hebben beslist niet over te gaan tot het vragen van een uitgiftepremie, vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderd en tweeduizend honderd tweeëntwintig euro zevenenveertig eurocent (¬ 202,122,47) en is vertegenwoordigd door honderd vierenzestig (164) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5 -- Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en tweeduizend honderd tweeëntwintig euro zevenenveertig eurocent (¬ 202.122,47), vertegenwoordigd door honderd vierenzestig (164) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen een nieuw artikel 5 bis toe te voegen aan de statuten dat luidt ais volgt:

"Artikel 5 bis. - Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen, gehouden op de zetel van de vennootschap."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist éénparig om artikel 11 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 11.  verdeling verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aandelenbezit."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist éénparig om artikel 19 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 19. - Verdeling maatschappelijk vermogen bij ontbinding.

ei)

Voorbehouden 4 aan het Belgisch Staatsblad

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen, Het saldo zal

worden verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit van de vennoten.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de gecoordineerde statuten.

Willem Timmermans, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOS EN GROEN KORBEEK-DIJLE

Adresse
BASILIEKLAAN 76 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande