BOSHOFF KINDERCARDIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOSHOFF KINDERCARDIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.672.708

Publication

14/04/2014
ÿþ 4

w`" 1Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 111(11 111JI111,1,111(1V111 111111

îileergelegcf ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de tl 2 APR. 2014 DEAHWFIER,

Ondernemingsnr: 0836672708

Benaming (voluit) : Boshoff Kindercardiologie

(verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Kriekelsvvarande 6 - 3290 Diest

Onderwerp(en) akte: Kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven op 26 maart 2014 , dat de buitengewone algemene vergadering van de BV BVBA "Boshoff Kindercardiologie' met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Voor zoveel als nodig verklaart de enige aandeelhouder uitdrukkelijk te verzaken aan het voorkeurrecht ingevolge de geplande kapitaalverhoging in speciën.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitlal te verhogen met vierenzestigduizend achthonderd euro (¬ 64.800,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar driebntachtigduizend vierhonderd euro (¬ 83.400,00).

Deze kapitaalverhoging is het gevolg van uitkering van dividenden die, bij toepassing van, artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, van het verlaagd tarief van 10% van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

Bij bijzondere algemene vergadering van 28 februari 2014 werd door de enige vennoot beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art. 537, le lid Wetboek, Inkomstenbelastingen.

Intekening.

Op deze kapitaalverhoging wordt volledig ingetekend door de enige vennoot, mevrouw Boeoff Derize, voornoemd.

Vermits de voormelde inbreng niets wijzigt aan de verhoudingen met betrekking tot he aandelenbezit, worden naar aanleiding van deze kapitaalververhoging geen nieuwe aandelen gecreëerd.

Voornoemd bedrag werd volledig volstort, zoals dit blijkt uit het bankattest, afgegeven door de KBC Bank.

DERDE BESLISSING

Ingevolge de voorgaande beslissingen luidt artikel 5, eerste alinea van de statuten voortaan als volgt: 'Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drieëntachtigduizend vierhonderd euro (683.400,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.'

VIERDE BESLISSING.

De vergadering machtigt de instrumenterende notaris om de statuten van de vennootschap te coördineren en neer te leggen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VO* R BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven

Tegellik hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte de dato 26 maart 2014;

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeien : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 30.10.2013 13644-0574-010
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 19.10.2012 12612-0173-010
14/06/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

l

l:'ii111~ B

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophand!

te Leuven, de 3 1 MEI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

" ~Z~a805~"

Ondernemingsnr : Benaming Io&

(voluit) : BOSHOFF KINDERCARDIOLOGIE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kriekelswarande 6 - 3290 Diest

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven op 27 mei 2011, dat een vennootschap met volgende kenmerken werd opgericht :

OPRICHTER.

Mevrouw BOSHOFF Derize Elisabeth, Belgische nationaliteit, rijksregisternummer 68.02.29472-03, geboren te Heidelberg op negenentwintig februari negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de heer NEL Johannes Eckhard, rijksregisternummer 67.07.01.595-55, geboren te Queenstown (Zuid-Afrika) op één juli negentienhonderd zevenenzestig, samenwonende te 3290 Diest, Kriekelswarande 6.

VORM EN NAAM.

De vennootschap is opgericht als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "BOSHOFF KI NDERCARDIOLOGIE".

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 3290 Diest, Kriekelswarande 6. Hij zal bij beslissing van de zaakvoerder(s) kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en meegedeeld worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoot behoort.

DOEL.

De vennootschap stelt zich tot doel:

De uitoefening door de geneesheer-vennoot van alle activiteiten met betrekking tot de werkzaamheden van geneesheer-specialist in kindercard iolog ie.

De uitoefening door de geneesheer-vennoot van de geneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende activiteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

De aankoop en het huren van alle medische apparatuur.

De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

; Met het oog op een optimale professionele samenwerking:

" het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten)associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

" vennoot zijn van een (kosten) associatie of een middelenvennootschap van geneesheren, lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren;

" toetreden tot een (kosten) associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk.

Het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan.

Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Als bijkomstig doel kan de vennootschap beleggen in roerend en onroerend goed voor zover dit het burgerlijk karakter van de vennootschap niet schaadt en enkel indien de vennootschap éénhoofdig is. Dit bijkomstig doel mag in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

KAPITAAL

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 euro. Het is verdeeld in 186 gelijke aandelen. Het is voor 12.400 euro volstort door inbreng in geld, zoals blijkt aan het bankattest, gehecht aan de oprichtingsakte.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING_

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder, die vennoot moet zijn.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen die steeds van niet-medische aard moeten zijn en voor zover deze rechtshandelingen geen betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoot.

indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd wordt dient deze bezoldiging overeen te stemmen met de werkelijk geleverde bestuursactiviteiten.

De enige vennoot is van rechtswege zaakvoerder.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend.

Indien de zaakvoerder als enige vennoot rechtstreeks of zijdelings een vermogensrechtelijk belang heeft, dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen op voorwaarde dat hij hierover een bijzonder verslag uitbrengt in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden warden op de tweede vrijdag van de maand september om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. Voor zover dit wettelijk verplicht is, stelt de zaakvoerder bovendien een verslag op, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting, te verlenen aan de zaakvoerder.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste voorafgenomen voor het oprichten van een wettelijk reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De vergadering dient bijkomende toereikende reserves aan te leggen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting worden verleend.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van een expeditie en uittreksel van onderhavige akte komt de verschijner bovendien overeen hetgeen volgt :

1. Het eerste boekjaar vangt aan op zevenentwintig mei tweeduizend en elf en eindigt op eenendertig maart tweeduizend en twaalf. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

2. Indien binnen twee jaar te rekenen van zevenentwintig mei tweeduizend en elf, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een oprichter, een zaakvoerder of een vennoot, tegen een vergoeding van tenminste een tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de bepalingen van artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder mevrouw BOSHOFF Derize Elisabeth, die verklaart te aanvaarden.

4. Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder kan vergoed worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

5. Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Volmachtdrager Kruispuntbank voor Ondernemingen  Ondernemingsloketten -belastingsadministratie, e.d.m.

Bij deze wordt aan een aangestelde van :

- SBB Accountants en Adviseurs, kantoorhoudende te 3620 Lanaken, Europaplein 43 bus 1, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten, registratiecommissie, sociale instanties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor de toekomst.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één april tweeduizend en elf onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel en expeditie van onderhavige akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven

Tegellik hiermee neergelegd :

- Uitgifte van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 02.10.2015 15631-0591-009
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 11.10.2016, NGL 27.10.2016 16663-0094-009

Coordonnées
BOSHOFF KINDERCARDIOLOGIE

Adresse
KRIEKELSWARANDE 6 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande