BOSMANS CONSULTANCY GROUP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOSMANS CONSULTANCY GROUP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.208.546

Publication

02/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grifte der Rechtbank van Koophande4

te Leuven, de 2 2 NOV. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

IIT I~I~I~~I1IIII~~~III~I

" 11181686*

Vo behc

aan

Belç Staat

VI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming o%4A, t{(n.

(voluit) : Bosmans Consultancy Group

Rechtsvorm : VoF

Zetel : Oude Baan 47, 3370 BOUTERSEM

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap onder Firma Bosmans Consultancy Group



Bij deze, per 1 juli 2011, wordt de vennootschap Bosmans Consultancy Group opgericht met als vennootschapsvorm een "vennootschap onder firma". De maatschappelijke zetel is gevestigd op de plaats gekozen door de zaakvoerder en is nu gevestigd in Oude Baan 47 te 3370 Boutersem. Hij mag elders en naar elke gemeente van het land worden overgebracht na een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,; bekendgemaakt in de bijlage van het belgische staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel: adviesverlening,ontwerpen, vorming, organisatie-ontwikkeling, human resources management, talent sourcing, leidinggeving, advisering, beleidsondersteuning, kwaliteits- en: projectmanagement in bedrijven in de private en publieke sector, de organisatie van bijhorende activiteiten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk Kapitaal is vastgelegd op 250,00(tweehonderdvijftig) euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen ter waarde van elk 5,00 euro.

De maatschappelijke aandelen worden als volgt onderschreven in specien:

Jos Bosmans, geboren op 22/09/1944, Oude Baan 47 te 3370 Boutersem: 25 aandelen - 125,00 euro. Johan Bosmans, geboren op 29/03/1978; Aarschotse Baan 176 te 3130 Betekom: 25 aandelen - 125.00 euro.

De vennoten verklaren en erkennen dat de kapitaalsaandelen volledig zijn ingeschreven en dat zij volstort zijn voor een bedrag van 250,00 euro en dat het bedrag van die stortingen, hetzij 250,00 euro, zich ter vrije en algehele beschikking van de vennootschap bevindt. De gelden werden volstort op de bijzondere rekening met als nummer 786-5800483-61.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder(s), benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die door deze te allen tijde kan ontslagen worden. Wordt bij deze aangesteld als zaakvoerder : Jos Bosmans, Oude Baan 47 te 3370 Boutersem en de heer Johan Bosmans, Aarschotse Baan 176 te 3130 Betekom.

De zaakvoerder(s) heeft de meest uitgebreide macht in het stellen van daden van bestuur en beschikking die de vennootschap aangelangen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke worden verricht door de zaakvoerder, zelfs indien die de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

De opdracht toegekend aan de zaakvoerder is onbezoldigd.

Elk jaar, en voor het eerst in 2012, 2e dinsdag van de maand juni om 14 uur, of de eerstvolgende werkdag indien deze dag een feestdag zou zijn, zal de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden worden op de maatschappelijke zetel om het jaarverslag te horen, de jaarrekening goed te keuren, en in het algemeen te beraadslagen over alle punten op de dagorde.

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergadering komt bijeen op bijeenroeping van de zaakvoerder. De bijeenroepingberichten worden per aangetekende zending verstuurd naar de aandeelhouders. en dit acht werkdagen voor de vergadering. De algemene vergadering der aandeelhouders kan slechts geldig beraadslagen omtrent de wijziging der statuten, mits inachtneming van de voorwaarden voorzien bij art. 70,70 bis e.v. van de samengeschakelde wetten over de handelsvennootschappen.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar. Alle verrichtingen gebeurd vanaf 1 januari 2011 worden geacht gedaan te zijn binnen het eerste boekjaar van de vennootschap, het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

De zaakvoerder

Jos Bosmans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOSMANS CONSULTANCY GROUP

Adresse
OUDE BAAN 47 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande