BOUW & WOON ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUW & WOON ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.793.480

Publication

28/10/2014
ÿþ Mcd Wei 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il

II







NEERGELEGD

17 On. 2O14

Griffie Rechtbank van Koophandel te Letivegrilf le



Ondernemingsnr: 0834.793.480

Benaming

(voluit) : Bouw & Woon Advies

(verkort) :

Rechtsvorm; BVBA

Zetel: Kalvennestraat 23, 3120 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte: zetelverplaatsing

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar 3150 Haacht, Langerheide 22 en dit met ingang van 20 augustus 2014.

Zaakvoerder

Corbeels François

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van ii! fl vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.11.2013, NGL 26.02.2014 14048-0581-013
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 28.02.2013 13049-0462-012
05/04/2011
ÿþir

M1Aod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 4NAAn 2011

DE GRIF IER,

Griffie

*11051191

II

bE

e B st;

Ondernemingsnr : O g 3 , láo

Benaming

(voluit) : Bouw & Woon Advies

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kalvennestraat 23, 3120 Tremelo

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op 17 maart 2011, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bouw & Woon Advies", met maatschappelijke zetel te 3120 Tremelo, Kalvennestraat 23 werd opgericht door de heer CORBEELS François en mevrouw LAMONT Linda, beiden wonende te 3120 Tremelo, Kalvennestraat 23.

De vennootschap heeft tot doel: in België en in het buitenland, uitsluitend In eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

1) het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

2) alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals aankoop, bouw, verbouwing, aanpassing, huur en onderhuur, ruiling, verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

3) alle levering en plaatsing van grote en kleine werken en bouwmaterialen die rechtstreeks en onrechtstreeks verbonden zijn met de oprichting, renovatie en inrichting van woningen, handelszaken, kantoorruimte en ander onroerend goed, in het bijzonder bijvoorbeeld schrijnwerk, daktimmerwerken, ramen, deuren, balustrades en leuningen.

4) Projectontwikkeling, verkaveling, verfraaiing, renovatie, omvorming, verbetering, uitrusting, onderhoud, gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring, beheer van alle gebouwde, verbouwde en ongebouwde onroerende goederen, oprichting en realisatie van alle onroerende gebouwen of onroerende complexen en infrastructuurwerken.

5) Aanleg van wegeniswerken, tuinwerken, aanleg van opritten en terrassen, klinkerwerken, plaatsen van afsluitingen, beplanting, rioleringswerken, plaatsen van regenwaterputten, aanleg van zwembaden, grond, graaf en niveleringswerken, werken, veiligheids-coördinatie van en op bouwwerken, verkoop en levering van onderhoudsproducten en allerlei toestellen voor zwembaden, verkoop, levering en inbouw van vaste en losstaande elektrotoestellen die rechtstreeks en onrechtstreeks verbonden zijn aan inrichting, uitbating en onderhoud van onroerend goed.

6) Het verzorgen van publiciteit voor verkoop, verhuur en overdracht van andere zakelijke of persoonlijke rechten met betrekking tot onroerende goederen, die al dan niet bemeubeld zijn, in de meest ruime zin, het beheer van websites en inhoud op websites, aanplakking, publicaties in geschreven media, verzenden van pakketten via het internet en dergelijke meer.

7) alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

het participeren in alle beleggings- en financiële transacties welke aan de realisatie van dergelijke projecten verbonden kunnen zijn.

In het kader van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap onderhandelingen voeren, akkoorden sluiten, overeenkomsten en contracten opmaken en ondertekenen, inbegrepen het verlijden van akten voor haar rekening of voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

~ . '

inbrengen, en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/100ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. Op 99 aandelen is ingeschreven door de heer CORBEELS François, voormeld, hetzij voor 18.414,00 EUR. Op 1 aandeel is ingeschreven door mevrouw LAMONT Linda, voormeld, hetzij voor 186,00 EUR. Het maatschappelijk kapitaal is gestort ten belope van 6.200,00 EUR, gedeponeerd bij KBC Bank. Derhalve is de oprichter nog als niet-volstorte inbreng 12.400,00 EUR verschuldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer François CORBEELS, voornoemd.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste woensdag van de maand november op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van dit uittreksel en wordt afgesloten op 30 juni 2012. Daarna loopt het boekjaar van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgende jaar. De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2012.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Bijzondere volmacht: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Anita Verbruggen, met zetel te Mechelen (Muizen), Brugstraat 18 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte met volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BOUW & WOON ADVIES

Adresse
KALVENNESTRAAT 23 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande