BOVA & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVA & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.724.841

Publication

28/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in

natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en

voor rekening:

- De uitbating van een tankstation met shop met alle eraan verbonden activiteiten zoals

bijvoorbeeld carwash, verkoop en verdeling van olie- en gasproducten.

De verkoop in de shop van:

o rookartikelen

o alcoholische en niet-alcoholische dranken

o kranten en periodieken, loterij

o snoep en andere snacks

o brandstoffen, gasflessen en smeermiddelen

o bloemen

o brandhout en houtskool

o verkoop door correspondentie

De aankoop, de verkoop, de vertegenwoordiging, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van brandstoffen voor motorvoertuigen, van oliën en vetten, wisselstukken, alle toebehoren en onderhoudsproducten, banden en radio s.

- Niet-gespecialiseerde kleinhandel in algemene voedingsmiddelen. Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotsmiddelen overheersen. Aan- en verkoop, de klein- en groothandel, de in- en uitvoer van voedingswaren en non-food producten. Traiteur in alle vormen (verkoop van bereide en nog te bereiden maaltijden, zowel warme als koude).

Verkoop van broodjes. Slagerij: detailhandel in vlees en vleeswaren, charcuterie. Verkoop van kazen.

- Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

- Het voor eigen rekening in België of in het buitenland verwerven, beheren en beleggen van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen.

- Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

- In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen bevorderend zijn.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen.

- Het verwerven, beheren, valoriseren en cederen van alle roerende en onroerende goederen of rechten, onder gelijk welke vorm, zowel in volle eigendom, in naakte eigendom als in vruchtgebruik, zowel in binnen- en buitenland, met uitsluiting van handelingen als vastgoedmakelaar.

- Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen.

- Haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

- Haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor zichzelf als voor alle derden.

- De vennootschap werkt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zonder dat de hierboven vermelde opsomming beperkend kan worden opgevat.

- Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat.

- Zij mag tevens de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen.

- Zij mag zich ook borgstellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap, gebonden of niet.

- Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Algemene Vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste werkdag van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

de maand juni om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering worden meegedeeld aan elke vennoot, houder van certificaten, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproeping meegedeeld aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telekopie volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen (of: van de uitgebrachte stemmen).

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overgangsbepaling:

1. Het eerste boekjaar vangt aan bij de neerlegging van de stukken conform het Wetboek Vennootschappen en eindigt op 31 december 2015.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

Aanstelling zaakvoerders:

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- de heer BORREMANS Jelle, voornoemd;

- mevrouw VANGELDER Murielle, voornoemd.

Die verklaren niet verhinderd te zijn door enige wettelijke beperking en dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van mevrouw Vangelder Murielle zal bezoldigd zijn, het mandaat van de heer

Borremans Jelle zal onbezoldigd zijn.

Volmacht:

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

VAN DEN NESTE & PARTNERS, met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Muilenstraat 1,

vertegenwoordigd door de heer Roobaert Gertjan, om alle formaliteiten met betrekking tot

inschrijving, eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook om

eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van

de B.T.W.-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanig registratie

en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - uitgifte van de akte

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16526-0207-016

Coordonnées
BOVA & CO

Adresse
BURCHTLAAN 11, BUS 1.1 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande