BOVARO

Divers


Dénomination : BOVARO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 445.176.649

Publication

30/09/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilittn11111

Ondernemingsnr : 0445.176.649

Benaming

(voluit) BOVARO

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3012 Leuven, Leopold Decouxlaan 93 bus 0101

(volledig adres)

Onderwerp akte OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - KAPITAALVERMINDERING - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean Michel BOSMANS, te Heverlee op 25 augustus 2014, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap BOVARO is samengekomen, met zetel te 3012 Leuven, Leopold Decouxlaan 93 bus 0101, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven onder ondememingsnummer 0445.176.649 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur de dato 31 mei 2014, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor Luk Ostyn, de dato 1 juli 2014, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 mei 2014. De aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouder, zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passive afgesloten per 31 mei 2014 en he verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen samen met een expeditie dezer worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

« 5.BESLUIT -Tot besluit van mijn werkzaamheden inzake de geplande verrichting van omzetting van de Borg. NV BOVARO in een Burg. BVBA BOVARO overeenkomstig artikel 777 van het W.Venn., verklaar ik dat:

1. Onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van he netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 mei 2014 opgesteld door voormelde verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap heeft plaatsgehad. 2. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. 3. He netto-actief volgens deze staat, inclusief de winst van het lopend boekjaar 2013-2014 ad E 11.661,30, bedraagt

493.454,70 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 315.000. 4. De vennootschap zal worden omgezet in een Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Het kapitaal en de volstorting voldoen reeds aan de minimum kapitaalvereisten zoals wettelijk vastgesteld door een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht.

Leuven, 1 Juli 2014 - Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, Vertegenwoordigd door LUK OSTYN (Get.), Bedrijfsrevisor, Zaakvoerder»

De bestuurders voor wie de heer Boon zich sterk maakt, stemmen uitdrukkelijk in met deze beslissing. TWEEDE BESLISSING: OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nomen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondememingsnumrner 0445.176.649 waaronder de vennootschap is gekend..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vc behc aar Belç Staal

19 S. 2114

Griffie Rechtbank ',an Koophandel te Let

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

' Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten per 31 mei 2014,

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft,

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderdzesennegentigduizend vierhonderdvijfig euro (¬ 296.450,-) om het van driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,-) terug te brengen op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro 18.550,-), zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouder.

De vergadering stelt vast en verzoekt, mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van tweehonderdzesennegentigduizend vierhonderdvijfig euro (¬ 296.450,-) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro 18.550,-).

De aandeelhouder verklaart door de notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit procesverbaal besliste kapitaalvermindering, het recht heeft om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto Aan de aandeelhouder mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaaivermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen,

VIERDE BESLISSING: AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt: BIJ UITTREKSEL

1. De burgerlijke vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam «BOVAR0»,

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3012 Leuven, Leopold Decouxlaan 93 bus 0101.

3, De vennootschap stelt zich tot doel roerende en onroerende goederen of rechten onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te valoriseren en af te staan. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen. Zij mag ondermeer:

- onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen, doch niet alleen met het oog de verkoop en wederverkoop, maar eveneens tot beheer en verhuur ervan;

- de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

- haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18,550,00) en is vertegenwoordigd door duizendtweehonderdzeventig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/ duizendtweehonderdzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6, externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De Zaakvoerder(s) kan/kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken ais eiser of verweerder, gebonden door:

- de handtekening van één statutaire zaakvoerder

- de handtekening van een zaakvoerder die niet statutair benoemd is voor uitgaven tot 5.000,00 ¬ bij uitgaven hoger dan 5.000,00 E is de handtekening van een statutaire zaakvoerder vereist of wanneer er geen statutaire zaakvoerder is, de handtekening van aile zaakvoerders.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste maandag van de maand februari om 19.00uur.,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8.Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt/maken de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

g. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal warden gereserveerd.

10. Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

VIJFDE BESLISSING: ONTSLAG BESTUURDERS EN KWIJTING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap, op ingang van heden, te weten:

-Mevrouw VAN DYCK Rosalie;

-De Heer BOON Paul;

-Mevrouw MORIOUX Louise;

en verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

ZESDE BESLISSING: BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist, op ingang van heden, te benoemen tot statutaire zaakvoerder, die zijn opdracht aanvaardt: de heer BOON Paul, voornoemd.

De statutaire zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

ZEVENDE BESLISSING: MACHTIGING ZAAKVOERDER TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de statutaire zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ACHTSTE BESLISSING; COORDINATIE DER STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.

vooR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel BOSMANS

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, staat actief & passief, verslag raad van bestuur, revisoraal verslag, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

id & Vobre, , behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lui vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 06.03.2014 14060-0266-010
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 30.04.2013 13105-0059-010
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 25.04.2012 12094-0101-010
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 13.05.2011 11112-0318-010
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 22.04.2010 10096-0426-010
29/04/2009 : LET000352
22/03/2007 : LET000352
14/04/2006 : LET000352
07/04/2005 : LET000352
27/04/2004 : LET000352
20/04/2004 : LET000352
03/04/2003 : LET000352
27/01/2003 : LET000352
01/01/1997 : LET352

Coordonnées
BOVARO

Adresse
Zetel: 3012 Leuven, Leopold Decouxlaan 93 bus 0101

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande