BOVIS T.M.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVIS T.M.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.180.877

Publication

10/03/2014
ÿþMod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

usL

Griffie

~-

il I l iai















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 1

Ondernemingsnr : 0836.180.877

Benaming

(voluit) : BOVIS T.M.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heldenplein 16, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN & BENOEMINGEN - DOELWIJZIGING - COORDINATIE STATUTEN-VOLMACHTEN

UIT EEN AKTE, verleden op 19 februari 2014 voor Meester Michael BOES, notaris met standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden ter Registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOVIS T,M.C.", met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Heldenplein 16, RPR Brussel en BTW-nummer 0836.180.877.

Volgende aandeelhouders waren aanwezig; 11 de heer VANDER ELST Sven, geboren te Vilvoorde op 30 januari 1975, wonende te 1930 Zaventem, Heldenplein 16, houder van 60 aandelen; en 2/ de heer MEULENIJZER Jan Gustaaf, geboren te Mechelen op 8 oktober 1964, wonende te 2811 Mechelen, Kapelseweg 129, houder van 60 aandelen; aldus was heel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd.

Volgende zaakvoerders waren aanwezig: 1/ de commanditaire vennootschap "Fallski", maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Watertorenlaan 89B, RPR Brussel 0544.676.873 (vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voormelde heer MEULENIJZER Jan); en 2/ de commanditaire vennootschap "MATTO", maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Pegasuslaan 5, RPR Brussel en BTW-nummer BE0806.424.445 (vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voormelde heer VANDER ELST Sven); aldus waren alle zaakvoerders aanwezig.

De vergadering heeft volgende conclusies genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering heeft beslist het besluit van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 juli 2013 uitdrukkelijk te bevestigen.

Enerzijds heeft de algemene vergadering aldus beslist het ontslag te bevestigen van de heer VANDER ELST Sven, benoemd tot zaakvoerder in de oprichtingsakte van de vennootschap. De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan voormelde gewezen zaakvoerder voor het gevoerde bestuur, voor de boekjaren waarvoor een volledige jaarrekening en balansen voorlagen.

Anderzijds heeft de algemene vergadering beslist de benoeming van haar twee voormelde huidige zaakvoerders te bevestigen. De benoeming was reeds in werking getreden vanaf voormelde beslissing van 2 juli 2013, Deze mandaten zullen bezoldigd worden uitgeoefend, waarbij de vergoeding, eventueel aangevuld met een tantième, jaarlijks door de algemene vergadering zal worden bepaald. Voormelde zaakvoerdershebben verklaard het mandaat te aanvaarden met de gestelde voorwaarden, voor de ganse duur van de vennootschap.

2, Na kennisname van het verslag van de zaakvoerders inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de bijhorende staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, met name op 31 januari 2014, heeft de vergadering beslist om het verslag te aanvaarden en zich aan te sluiten bij de erin vervatte verantwoording, en om het doel van de vennootschap uit te breiden, waardoor het voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland: 1/ het ondernemen van horeca-activiteiten in de meest ruime zin van het woord, en meer specifiek; - het uitbaten van een drank- en/of eetgelegenheid, hetzij theesalon, café, brasserie, pizzeria, taverne, frituur, broodjesbar, snackbar, verbruikers- en ijssalon, selfserviceeetgelegenheden, tearoom, cafetaria, feestzalen dan wel verschillende gelegenheden gecombineerd; dit ailes zo mogelijk in combinatie met amusementsspelen; - de aan- en verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, souvenirs, dag- en weekbladen, fantasie- en luxeartikelen; - het leveren, verzorgen en organiseren van voedsel, drankbedeling of catering op beurzen, evenementen, aan organisatoren of aan particulieren; - het organiseren van allerhande feesten, banketten, buffetten en salons; - het uitbaten van hotel en andere logementshuizen. 2/ de in- en uitvoer, groot en kleinhandel van alle voedingswaren, dranken en horeca-producten, en meer specifiek: - de aan- en verkoop van alle vleesproducten, de bereiding van vleeswaren, de aan- en verkoop en verwerking van alle toebehorende producten, de handel in aile vleesproducten en vleeswaren, zowel in groot-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

if

:rom:,

"! Voor-

behouden aan het Belgisch

, Staatsblad



en kleinhandel; - de groot- en kleinhandel in groenten, fruit, en alle algemene voedingswaren, kruldon,' specerijen, wijnen, likeuren, alcoholische en andere dranken, verse en droge vruchten, conserven en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; - de bereiding van schotels en maaltijden, de bereiding van industriële maaltijden, het bewaren daarvan alsmede de verkoop ervan; de aan- en verkoop van alle voedingswaren en de verwerking ervan, dit ailes zowel in groot- als in kleinhandel, import en export. 3/ het aan- en verkopen van alle rollend materieel, zowel nieuw als tweedehands; in het bijzonder de handel in voertuigen van alle aard, met één of meerdere wielen, met of zonder krachtmotoren, van enigerlei type, zowel wagens als boten; het beheren voor zichzelf of voor derden, het uitbouwen, opzetten en uitbreiden van wagenparken, bedrijfsvoertuigparken, vliegtuigvloten, en alles wat gemotoriseerd materieel omvat in de meest ruime betekenis opgevat; 4/ fotografie, luchtfotografie, het vervaardigen, het ontwikkelen en afdrukken van foto's en luchtfoto's, het binnenlands vervoer, de groot- en kleinhandel in foto's en luchtfoto's, het inlijsten en retoucheren, en dit alles in de meest ruime betekenis. 5/ het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; De vennootschap mag leiding en controle over en in andere vennootschappen uitoefenen, onder meer via functies van bestuurder of vereffenaar of anderszins. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap. De vennootschap kan borg stellen en aval verlenen voor haar vennoten en derden. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel."

3. De vergadering heeft ondergetekende notaris gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

4. De vergadering heeft haar voornoemde zaakvoerder en/of de heer Carl Van Gestel, wonende te 3110 Rotselaar, Steenweg op Gelrode 106, gemachtigd, met recht tot indeplaatsstelling, met alle machten om de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de ccdrdinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsblad,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

De notaris (g et.) Michael BOES







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

samen hiermee neergelegd;

- expeditie;

- historiek & coördinatie



Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.02.2014, NGL 27.02.2014 14057-0340-016
23/05/2011
ÿþOp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.4

Luik in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II i" 1 i1iii0i7 6 u79u6ii" ii

l I MAI M1

Bmj,SSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BOVIS T.M.C.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 1930 ZAVENTEM, HELDENPLEIN, 16

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Charles De Ruydts, Notaris te Vilvoorde, op drie mei tweeduizend en elf,

" neergelegd ter registratie op het registratiekantoor van Vilvoorde, op vijf mei tweeduizend en elf, .werd het', volgende uittreksel opgemaakt : ZIJN VERSCHENEN:

1. de Heer VANDER ELST, echtgenoot van Mevrouw THEUNISSEN Lotte, wonende te 1800 Vilvoorde,:

" Vilvoordestraat 48.

2. Mevrouw THEUNISSEN Lotte, echtgenote van de Heer VANDER ELST Sven, wonende te 1800: Vilvoorde, Vilvoordestraat 48.

3. de Heer BOSE Ewald, wonende te 1800 Vilvoorde, De Bavaylei 105;

4. de Heer MEULENIJZER Jan, wonende te 2811 Hombeek, Kapelseweg 129,

die de ondergetekende notaris Charles De Ruydts, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen: van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam:: "BOVIS T.M.C.".

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ) vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde. "

Op de aandelen wordt door de oprichters als volgt ingeschrevén, a pari in speciën:

- VANDER ELST Sven, voornoemd, vierendertig aandelen 34

-THEUNISSEN Lotte, voornoemd, vierendertig aandelen 34

- BOSE Ewald, voornoemd, achttien aandelen 18

- MEULENIJZER Jan, achttien aandelen 34

Totaal: honderd twintig aandelen 120

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen voor één derde volstort zijn.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van;

Vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap;

in oprichting bij de BNP Paribas Fortis Bank te Vilvoorde.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van:

ondergetekende notaris bewaard blijven.

ARTIKEL 1 - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BOVIS T.M.C.".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken:

uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten!

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "B.V.B.A.", leesbaar weergegeven.

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel is gevestigd te 1930 Zaventem, Heldenplein 16.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitbaten, zowel in het binnenland als in het buitenland:

-van theesalons; de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten en feesten;

-de bereiding en bedeling van soep;

-van cafés, herbergen, tavernes, bars, alsmede de bijkomende verkoop van tabak, sigaren, sigaretten,'.

zichtkaarten, suikergoedwaren en belegde broodjes;

-van hotels en logementshuizen, alsmede de aan deze inrichtingen verbonden spijshuizen en:

drankgelegenheden;

En in het algemeen het ondernemen van Horeca-activiteiten in de meest ruime zin van het woord.

De ondememing heeft ondermeer tot doel het kopen, verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed.

__. ----

36-A80-8 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge ~ De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende

en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen

uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle

bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een

gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen,

behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

- aankoop, verkoop en verhuur van racewagens en oldtimers;

- aankoop, verkoop en verhuur van boten allerhande;

- traiteur;

- uitbating en openen van een restaurant en/of bed and breakfast;

- organiseren, begeleiden en uitvoeren van allerlei events;

- insentifs;

- aankoop en verkoop wijn;

- invoer van wijn;

- beheer van gebouwen (facility management);

- managementsvennootschap, beheer eigen roerend en onroerend vermogen;

- fotografie;

- horeca consulting;

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid tot alle nuttige en noodzakelijke activiteiten

die hoger genoemd doelstelling dienstig is.

de in- en uitvoer, aan- en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de promotie, de distributie, de

verhuring, kortom handel in al haar vormen, als consignataris, commissionair, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger, van alle goederen, waren,stoffen, producten en machines in de handel, alsook het

transport, de behandeling en de verzending ervan en dit met betrekking tot de activiteiten hiervoor vermeld.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen

verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te

vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke

andere wijze, in alle bestaande, of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden,

beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk

doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg

stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

ARTIKEL 9 - BESTUUR - BEZOLDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen, vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit

geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe

waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene

kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 10 - BEVOEGDHEDEN

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn

voor het bereiken van het doel te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de

algemene vergadering.

Hij kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts

geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en

bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap

vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

ARTIKEL 11 - CONTROLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 12 - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand januari in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of aldaar geldig vertegenwoordigd is, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

ARTIKEL 13 - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

ARTIKEL 16 - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 17 - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL 18 - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar op één september tweeduizend en elf in, en eindigt op dertig juni

tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

Een eerste algemene vergadering werd gehouden, waarbij volgende beslissingen genomen werden:

wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd, de Heer VANDER ELST Sven, voornoemd.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Overeenkomstig de hem door de statuten toegekende bevoegdheden, verleent de Heer VANDER ELST Sven, voornoemde zaakvoerder, bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan DUSON, VERREKT & CO BVBA , Diestsestraat 55, 3200 Aarschot, vertegenwoordigd door : Joeri Verrekt en/of Luc Duson, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals de belasting over de toegevoegde waarde, kruispuntbank van ondernemingen en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd ter griffie en voor de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles De Ruydts.

Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

.d Voor-behoudoe aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 28.01.2016 16032-0499-014

Coordonnées
BOVIS T.M.C.

Adresse
HELDENPLEIN 16 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande