BOZKOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOZKOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.633.528

Publication

08/05/2013
ÿþMotl 2.1

r-i -- - -r

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

*1307 9 6*

Recl1 bank van koophandel

2 3 APR, 2013

t 1-; eeefg

Ondernemingsnr : 0845633528

Benaming

(voluit) : Bozkop

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Roosbeekstraat 3 te 3800 Zepperen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke en administratieve zetel

Bij buitengewone algemene vergadering van 25 maart 2013 is besloten bij meerderheid van de stemmen om de maatschappelijke en de administratieve zetel van de bvba Bozkop te verplaatsen van de Roosbeekstraat 3 te 3800 Zepperen naar de J.b. Van Monsstraat 105 bus 103 te 3000 Leuven en dit per 25 maart 2013,

De Zaakvoerder

Marc Samson

14/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

. lj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan ni t

vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iaaaaas1*

8

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BOZKOP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Roosbeekstraat 3 te 3800 Sint Truiden/Zepperen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TRIAU, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 24 april 2012 (geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Haacht op 25 april 2012 boek 5/74 blad 31 vak 1 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 E) De Ontvanger (get.) Hubert Van Linter), dat:

de heer SAMSON Marc Joseph Evelina, geboren te Sint-Niklaas op achtentwintig september negentienhonderd zestig, echtgenoot van mevrouw Anne-Marie DERWAEL, wonende te 01220 Divonne-Les-sains Saint-Pierre en Miquelon, Grande Rue 152 (Frankrijk);

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

De naam luidt: "BOZKOP".

De zetel is gevestigd te Sint-Truiden/Zepperen, Roosbeekstraat 3.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel:

- ontwerpen, programmeren en installeren van computerprogramma's, software en hardware;

- computer-consultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten;

- dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatica;

- aan- en verkoop van soft- en hardware en allerhande computer-toebehoren.;

- het importeren en exporteren en de aan- en verkoop van mediteraanse producten, fruit en wijn.

Daartoe mag de vennootschap alle beheers-, commerciële-, productieve-, financiële, roerende- of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrecht-streeks aansluiten bij haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deel-neming, inbreng, participatie, fusie of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvcerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en Kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend en moet verstaan worden in de ruimste zin.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Marc Samson heeft inbreng gedaan in geld van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem 186 aandelen toegekend werden, volstort ten belope van twee/derde, hetzij 12.400,00 euro op een bijzondere rekening geopend bij Fortis Bank.

RECIiSBAPlK VAN KOOPHANDEL

O 2 -05- 20t2 eger

be

a

B

sts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel' van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op drieëntwintig mei om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien,. 3.Onmiddellijk werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Marc Samson, voornoemd, die het mandaat heeft aanvaard.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Voor-

Yohoublen

aan het

Belgisch

Staatsblad

7\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15575-0280-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16526-0248-010

Coordonnées
BOZKOP

Adresse
J.B. VAN MONSSTRAAT 105, BUS 103 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande