BPLUSBCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BPLUSBCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.243.001

Publication

25/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ro 1rJ vo 2

Benaming " q 1 J O o4

f

(voluit) : BplusBconsult

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1950 Kraainem, Oudstrijderslaan 21

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester Stephan Borremans, notaris te Schaarbeek, op 10 oktober 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BplusBconsult » werd opgericht met volgende kenmerken:

Oprichters:

De Heer VILROKX Jacobus en zijn echtgenote Mevrouw RANSON Dominique, samen wonende te 1950

Kraainem, Oudstrijderslaan 21.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: BplusBconsult

Zetel: te 1950 Kraainem, Oudstrijderslaan 21

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor:

rekening van derden:

Het bevorderen van culturele, humanitaire, economische, wetenschappelijke en sociale contacten tussen België.

en (in hoofdzaak) Bulgarije.

Meer specifiek zullen consultingactiviteiten worden ontwikkeld op het gebied van advisering van de

positionering van (voornamelijk) Belgische bedrijven en organisaties op de (vooral) Bulgaarse product- en

productiemarkt.

Ook het adviseren van lokale, regionale en andere overheden in verband met regionale ontwikkeling

(economisch, sociaal, toeristisch, erfgoed, ...) behoort tot het interventiedomein van BplusBconsult.

Zowel de promotie van louter economische als ook culturele uitwisselingen (concerten, straatfestivals, ...) tussen landen zal daarbij centraal staan. Verder zullen (in de eerste plaats) Belgische bedrijven en organisaties worden gestimuleerd om gebruik te maken van de vele (en dikwijls nog onbekende) mogelijkheden die (met name) Bulgarije biedt op het vlak van events voor personeelincentives.

Daarnaast zal eveneens de aandacht gaan naar het organiseren van humanitaire acties (Romaproblematiek, verwaarloosde kinderen, ...) daarbij gebruikmakend van de Europese programma's op dat gebied.

De vennootschap mag alle mogelijke commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Ze mag, zonder dat de hierna volgende opsomming beperkend is, gebouwen, gronden en handelsfondsen verkrijgen, vervreemden, huren of verhuren, brevetten, licenties, fabrieks- en handelsmerken tot stand brengen, verkrijgen of overdragen, de functies van bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen, en samenwerken met, deelnemen in of zich borg stellen voor alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, gelijksoortig of samenhangend is met het hare of van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of die voor haar een bron of een afzetgebied vormen.

Duur: onbepaald

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), vertegenwoordigd door honderd (1 00) aandelen

zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/1005L) vertegenwoordigen van het vermogen van de

vennootschap.

Aandelen: op naam. Ze worden ingeschreven in een vennotenregister, gehouden in de maatschappelijke zetel

van de vennootschap. In dit register worden vermeld : nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, evenals het getal van de hem toebehorende aandelen, de gedane stortingen, en de overdrachten van aandelen met hun datum, ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden en door de zaakvoering en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden.

Overdracht en overgang van aandelen zijn slechts tegenstelbaar aan de vennootschap en aan derden vanaf hun

inschrijving_in het yennotenregister,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

xiiieiisa

_Lc3~~ë

13 OCTe 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot en elke belanghebbende derde kan kennis nemen van dit register.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, voor een bepaalde termijn of voor onbepaalde duur. redere zaakvoerder mag alleen handelen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheid zaakvoerder: iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de verrichtingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De zaakvoering kan het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders of aan een derde. Zij bepaalt of hun mandaat kosteloos is of vergoed wordt.

De zaakvoering kan tevens bijzondere machten toevertrouwen aan één of meer personen van haar keuze. Hetzelfde geldt voor degenen die belast zijn met het dagelijkse bestuur, in het kader van dit bestuur. Vertegenwoordigingsbevoegdheid: de vennootschap wordt tegenover derden vertegenwoordigd door de zaakvoerder of één van de zaakvoerders indien er verscheidene zijn, of, binnen de grenzen van het dagelijkse bestuur, door de persoon of één van de personen die met dit bestuur belast zijn.

Ze kan tevens vertegenwoordigd worden door bijzondere lasthebbers, handelend in het kader van hun mandaat. Controle: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen de commissarissen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. De vergadering stelt het bedrag van de hen toegekende vergoeding vast.

De vennootschap is evenwel niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen indien ze de in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene uitzonderingen kan inroepen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hierbij laten vertegenwoordigen door een accountant. De kosten hiervan dienen betaald te worden door de vennootschap indien de accountant met haar instemming benoemd werd of indien deze vergoeding te haren faste gelegd werd krachtens een rechterlijke beslissing. Algemene vergadering: De algemene vergadering omvat alle aandeelhouders die recht hebben zelf of bij volmacht te stemmen mits naleving van de wettelijke en statutaire voorschriften ter zake.

Indien de vennootschap slechts één enkele vennoot omvat, oefent hij de machten van de algemene vergadering uit, hij mag zijn machten niet delegeren. De besluiten van de enige vennoot, handelend in plaats van de algemene vergadering, worden opgenomen in een ter zetel gehouden register.

Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni, om achttien uur.

Is de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Werking algemene vergadering: De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of door de aanwezige vennoot met het grootste aantal aandelen.

De vergadering mag niet beraadslagen over punten die niet opgenomen zijn in de dagorde, tenzij aile vennoten aanwezig zijn en het met deze beraadslaging eens zijn.

EIk aandeel geeft recht op één stem.

Behalve in de gevallen waar de wet een aanwezigheidsquorum en/of een bijzondere meerderheid voorziet, worden alle beslissingen genomen bij gewone meerderheid, ongeacht het aantal vennoten dat op de vergadering aanwezig is, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

De beslissingen van de algemene vergadering warden opgenomen in een proces-verbaal, dat ondertekend wordt door de voorzitter en door de vennoten die er om vragen. Eventuele volmachten worden aan dit procesverbaal gehecht.

De processen-verbaal worden ingeschreven in een bijzonder register.

Afschriften of uittreksels uit de processen-verbaal die moeten voorgelegd worden in en buiten rechte worden ondertekend door een zaakvoerder.

Boekjaar: het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op deze datum worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris op en maakt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

de jaarrekening overeenkomstig wet. Deze jaarrekening omvat: balans resultat

enrekening en bijlagen die

een geheel uitmaken.

Jaarrekening: de jaarvergadering doet uitspraak over de aanneming van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Binnen dertig dagen van haar goedkeuring worden de jaarrekening alsmede de documenten voorzien in artikel 98 van het Wetboek van de vennootschappen neergelegd door de zorg van de zaakvoerder op de Nationale Bank van België.

Verdeling: het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Van de netto-winst, wordt vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze voorafneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden dit bedrag daalt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoering over de bestemming die het saldo moet krijgen. Eedere verdeling moet beslist worden mits inachtneming van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding: de vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. De vennootschap wordt niet ontbonden door de vereniging van alle aandelen in handen van één persoon. Wanneer deze rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Vereffening: bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de " vereffening verricht door de vereffenaars die door de algemene vergadering benoemd worden. Bij gebrek aan benoeming van vereffenaars geschiedt de vereffening door de zaakvoering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

: De algemene vergadering stelt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars vast.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of de consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten,

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkering te beginnen het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Woonstkeuze: de aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland wonen doen voor de uitvoering van onderhavige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen gedaan worden. Slotbepalingen en overgangsbepalingen.

Verschijners, bijeengekomen in algemene vergadering, namen volgende beslissingen:

- Werd benoemd tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur: de Heer VILROKX Jacobus, hiervoor genoemd, die 'aanvaardde.

Het mandaat zal niet vergoed worden, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

Verschijners hebben beslist geen commissaris te benoemen.

- Het eerste boekjaar vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden in juni 2013.

- Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek vennootschappen worden aile verbintenissen onderschreven door de oprichters vanaf 01 oktober 2011 geacht genomen te zijn voor rekening van de vennootschap.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Stephan Borremans

Bijlage: één expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 02.08.2016 16398-0294-010

Coordonnées
BPLUSBCONSULT

Adresse
OUDSTRIJDERSLAAN 21 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande