BRABANTSE BOUWCONSTRUCTIE

Divers


Dénomination : BRABANTSE BOUWCONSTRUCTIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 877.756.562

Publication

08/10/2014
ÿþº%

Mal Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







V

beh aa Bel

Staf

su~u~iiiiuui

191 235*

IIN i III 2g if 20'

Griffie Rechtbank vana Koophandel te Let'LtiPrj









Ondernemingsnr : 0877.756.562

Benaming

(voluit) : Brabantse Bouwconstructie

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Boutslaan 46, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bevestiging van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 4 juni 2006 om de benoeming tot zaakvoerder van de heer Murat Sahin ongedaan te maken met terugwerkende kracht tot de datum van zijn benoeming. De heer Murat Sahin heeft geen aandelen overgenomen en is nooit actief geweest in de onderneming.

De zaakvoerder,

AKAY A.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen Tif; liée liétlscfi taatsl lnïl - Ü$1-0T/O - Annexes du VTóniteur belge

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12498-0187-011
14/12/2011
ÿþ Mars Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 hIll~~ ~~j 1 g 1 Wnw~

1 bel

8e Sta

Necergedad gnee ide

Aeottikeeek vet treophartdel

te UhVvti3t1, " ate EC. 2011

~~ ~

,

Griffie

Ondernemingsnr : 0877756562

Benaming

(voluit) : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Brabantse bouwconstructie

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Boutslaan 46cc3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagingen

Tijdens de algemene vergadering op 1 augustus 2011 werd besloten de heer Petru  Christian Levai, Mechelsesteenweg 288, 3020 Herent per direct te ontslaan als zaakvoerder van de B.V.B.A Nujiyan.

Op de algemene 'vergadering op 2 november 2011 werd ten gevolge van de beslissing van de heer Abdullah: Akay de heer STAN Mircea loan Eliza, geboren te Municipiului Vaslui Judetul Vaslui op 7 mei 1961, Roemeen,. identiteitskaart nummer 316395, wonende te Mechelsesteenweg 288, 3020 Herent, ontslagen.

Ook de heer FAGHI laan Gheorghe Maria, geboren te Municipiului Sighisoara Judetul Mures op 17 november 1971, Roemeen, identiteitskaart nummer 457167, wonende te Mechelsesteenweg 288, 3020 Herent, de heer FAGHI Nicolae Gheorghe Maria, geboren te Municipiului Sighisoara Judetul Mures op 12 oktober 1973, Roemeen, identiteitskaart nummer 122478, wonende te Mecheisesteenweg 288, 3020 Herent en de dei heer STANA Bogdan Nicolae, geboren te Municipiului Sighisoara Judetul Mures op 27 oktober 1956, Roemeen,: identiteitskaart nummer 562384, wonende te Mechelsesteenweg 288, 3020 Herent werden ten gevolge van de:, beslissing van de heer Abdullah Akay tijdens deze algemene vergadering ontslagen.

Abdullah Akay

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2011
ÿþvoc behou aan Belg stnts

V IV IVIIIIVII III II V NVV

811183397+

Neergaegd ter griffie der Rechtbank van Ko~oph nde

2~~1

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Mud Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0877756562

Benaming

(voluit) : NUJIYAN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Dirk Boutslaan 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor notaris Jean HALFLANTS, te Lubbeek, op 2 november 2011, geregistreerd te: Aarschot op 7 november daarna, boek 576, blad 96 vak 17, getekend de ea. Inspecteur a.i. P. Jans, werd de: ' buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. NUJIYAN, waarin met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid de naam van de vennootschap te wijzigen in "BVBA BRABANTSE'f BOUWCONSTRUCTIE".

Voormelde comparanten verklaren door ondergetekende notaris te zijn ingelicht over de inhoud en draagwijdte van artikel 65 Venn. W. dat bepaalt dat : " Elke vennootschap moet een naam voeren"

die-

verschillend .is van die van elke andere vennootschap. Indien de naam gelijk is aan een andere of er zozeer op. gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, kan iedere belanghebbende hem doen wijzigen en , indien daartoe grond

" bestaat, schadevergoeding eisen."

Uit opzoekingen terzake blijkt dat voormelde naam van de vennootschap nog niet bestaat doch wel onder.

een gelijkluidende versie en ontslaan ondergetekende notaris van alle verantwoordelijkheid terzake.

TWEEDE BESLISSING

" Alle aanwezige vennoten verklaren een afschrift ontvangen te hebben van de in de agenda genoemde stukken, en ervan kennis genomen te hebben. Zij ontslaan derhalve de voorzitter van het voorlezen ervan.

' Vervolgens vat de vergadering de beraadslaging over deze stukken aan, en beslist daarna met.

éénparigheid van stemmen, de voorgestelde doelswijziging goed te keuren.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder de heer PETRU Christian Levai vanaf heden en geeft hem kwijting en décharge over het door hem gevoerde bestuur.

IN UITVOERING VAN VOORMELDE BESLISSINGEN, BESLIST DE VERGADERING VERVOLGENS:

1.De tekst van de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen:

Artikel 1 wordt vervangen als volgt:

" De vennootschap is en besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "BVBA BRABANTSE BOUWCONSTRUCTIE".

Artikel 3 wordt vervangen als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel:

- algemene bouwwerken, ruwbouwwerken, schrijnwerkerij, loodgieterij, timmerwerken van daken, lood en zinkwerken, sanitaire en verwarmingsinstallatie, bezettingswerken, voegwerken, vloerwerken;

- het aan- en verkopen van electrisch materiaal en ander materiaal en het plaatsen ervan;

- het ter beschikking stellen aan andere ondernemingen en vennootschappen via huur-, concessie- of andere overeenkomsten, van materiële en immateriële aktiva;

- de vennootschap heeft eveneens tot doel import en export van textiel (kleding, lingerie, nachtkleding), schoenen, parfums, electrische apparaten, bouwmaterialen en aanverwanten, kortom al wat niet gereglementeerd is in- en uit te voeren;

- de uitbating van een restaurant, café, taverne en traiteurdienst meer in het bijzonder de uitabting van een pizzeria en snackbar, evenals alle handelingen weke ermee verband houden, zoals de aan- en verkoop, de bewerking en verwerking van voedingswaren en dranken zonder uitzondering, alsook alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden, en meer in het algemeen alle handelingen welke door het gebruik;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

bekrachtigd zijn in het kader van de uitbating van een horecazaak, en meer in het bijzonder van een pizzeria en " snackbar, dit alles in de meest ruime betekenis van de woorden en zonder beperkingen, met uitzondering van de wettelijke beperkingen.

- de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de commissiehandel, de huur en verhuur van tafelgerei, meubilair, " decoratie-materiaal en aanverwante produkten.

- het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horecazaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horecasector, zoals onder meer de verhuring , van feestzalen en andere ruimtes, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspelen, de uitbating van café, taverne, tearoom, snackbar, restaurant, dancing, cabaret of enig ander etablissement ressorterend onder de horeca  sector, de aan en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële . handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland."

De tekst van de statuten te vervangen door het voormelde, rekening houdend met de besliste wijzigingen.

2. Aan de zaakvoerder verder nog elke machtiging te verlenen om alle voorgaande beslissingen uit te voeren.

Notaris Jean 1-lalflants te Lubbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/09/2011
ÿþk

Mod 2.0

rruz; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de DE ,~fF?Ikm

P' io1~

ri ie

r

1II IIII ~W II I II V II I II I II

+11140399+

be a Bi Ste

Ondernemingsnr : 0877.756.562

Benaming

(voluit) : Nujiyan

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Boutslaan 46 3000 Leuven

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 15/07/2011

Tijdens de vergadering werd besloten de heer Petru- Christian Levai, Mechelsesteenweg 288 te 3020 Herent, vanaf 1 augustus 2011 te benoemen als zaakvoerder. Hij krijgt 15 procent van de aandelen van de B.V.B.A.

Abdullah Akay

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 17.06.2011 11184-0089-011
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 27.07.2010 10366-0453-011
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 26.06.2009 09314-0394-011
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 17.06.2008 08247-0018-011
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 25.07.2007 07471-0135-011

Coordonnées
BRABANTSE BOUWCONSTRUCTIE

Adresse
Zetel : Dirk Boutslaan 46, 3000 Leuven

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande