BRACMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRACMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.809.608

Publication

14/05/2013
ÿþVoor» behoud aart he Belgisc Staatsba

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

HUM

~

i

BRUSSEL

Griffie , MAI Z013

Ondernemingsar : Q (55,5 go' Co'

Benaming

(voluit) : BRACMA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1731 Asse (Relegem), Dorpsstraat 62

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Vemimmen, te Sint-Genesius-Rode, op negen en twintig april tweeduizend dertien, dat:

1) De heer BRACAVAL Stéphane Raphaël Jean (NN 780319 191-25) geboren te Ukkel op 19 maart 1978, ongehuwd, gehuisvest te 1731 Asse, Dorpsstraat 62, en

2) Mejuffrouw DUBOIS Maryline Jeanne Eugénie (NN 830608 244-40) geboren te Ukkel op 8 juni 1983, ongehuwd, gehuisvest te 1731 Asse, Dorpsstraat 62,

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam BRACMA.

DOEL: De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1731 Asse (Relegem), Dorpsstraat 62, De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-consultance, beheer, analyse, verkoop, aankoop, verhuur, ontwikkeling van hardware en software, evenals aile informatica materiaal en accesoria; audio- en video- installaties; het importeren en exporteren van dergelijke voornoemde producten, de assemblage van computers, uitwerken van computernetwerken en de installatie, de herstelling en het onderhoud,

- de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen, de verhuur van niet residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten, feestzalen, garages, ...

-De verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden,

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze lijst van activiteiten en doeleinden is exemplatief en niet beperkend,

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ) euro.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer BRACAVAL Stéphane, voornoemd sub 1), ten belope van negenennegentig (99) aandelen,

- door Mejuffrouw DUBOIS Maryline, voornoemd sub 2), ten belope van één (1) aandeel,

totaal: honderd (100) aandelen, zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het

.. Wetboek van vennootschappen, gedepor'neerd op een bijzondere rekening nummer BE71 7340 3670 1169 bij

')r a_ Ia3YSte'b _ L3ri L iFBB versnelden Recto Naafr en 'noecdantgre ,.,n J fes run anta'eid. notaris. hetz i an e perso(o)n, -nn; bevoel 2'2c s Crs; 'f rail e,inziari van {ie.rdsn te verteo,sr IoordlCel7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ir Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge de KBC, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 9 april 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één derde (1/3).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zes duizend twee honderd euro (6200,00 ¬ ). Het kapitaal is volgestort ten belope van zes duizend twee honderd euro (6200,00 E).

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op iedere derde vrijdag van de maand december om 16 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer BRACAVAL Stéphane, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting In de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt, In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR,

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 29 april 20'43 en zal worden afgesloten op 30 juni 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december in het jaar 2014.

VOLMACHT BTWIONDERNEMINGSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eric Strooper  Accountancy & Tax, (RPR 0874.547.842), evenals aan haar bedienden,

Voir-behouden aan het Belgisch Staatsblad

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie.

Meester Philippe Vemimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

L.:10 o._ van I_ui14.;r ',arm~ki-En R9cvz, de 111.5irunia,nieieodv van

8at37.7 t@- °tn,,lDOr.ilG~it

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 12.01.2015 15011-0103-009
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 08.01.2016 16010-0523-009

Coordonnées
BRACMA

Adresse
DORPSSTRAAT 62 1731 RELEGEM

Code postal : 1731
Localité : Relegem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande