BRAM GILLIS ADVOCATENVENNOOTSCHAP

Divers


Dénomination : BRAM GILLIS ADVOCATENVENNOOTSCHAP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 632.828.790

Publication

08/07/2015
ÿþMod Wosd 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va . . - akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ; Bram Gillis Advocatenvennootschap

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Zavelstraat 38, 3071 Erps-Kwerps

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Het jaar tweeduizend en vijfien, op 23 juni blijkt uit een onderhandse akte een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap, genaamd Bram Gillis Advocatenvennootschap, opgericht wordt tussen de hiemagenoemde vennoten:

1-) de heer Bram Gillis, geboren te Butare op 23 maart 1977, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Zaveistraat 38, welke als gecommanditeerde (beherend) vennoot zal optreden;

2-) de heer Dirk Strobbe, geboren te Sint-Amandsberg op 2 december 1974, wonende te 1081 Koekelberg, Belgische Onafhankelijkheidslaan 96, welke als als commanditaire (stille) vennoot zal optreden;

3-) de heer Jan Stoop geboren te Leuven, op 27 februari 1972, wonende te 1030 Schaarbeek, Jan Stobbaertslaan 82, welke als als commanditaire (stille) vennoot zal optreden.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 3071 Erps-Kwerps, Zavelstraat 38. De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR), en wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, zonder nominale waarde, waarvan een veranderlijk aantal aandelen klasse A aangehouden worden door de beherende vennoot en een veranderlijk aantal aandelen klasse B aangehouden worden door de stille vennoten. Bij de oprichting bestaan er negenduizend negenhonderd (9.998) aandelen klasse A en honderd (2) aandelen klasse B.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door Bram Gillis, voornoemd sub 1), ten belope van negenduizend negenhonderd achtennegentig (9.998) aandelen;

- door Dirk Strobbe, voornoemd sub 2), ten belope van één (1) aandeel ;

- door Jan Stoop, voornoemd sub 3), ten belope van één (1) aandeel.

Het maatschappelijke kapitaal is volledig geplaatst.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst; evenwel kan de algemene vergadering aan de verschillende klassen van aandelen een verschillend dividend toe kennen. De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, a rato van hun aandelenbezit.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfd: mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

(2p de laatste blz. van Luik B vedelden . Recto . Naam en hoedanigheid s,ran de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oini.; I:

bevoegd de rechtspersoret ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

dG_. eS2%~~~

Voor

taeWeraden" aan het f~ett}ísch

etaatshtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die werkzaam zijn binnen de vennootschap of binnen een verbonden advocatenvennootschap in de zin van artikel 11 van het wetboek van vennootschappen. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de volledige duur van de vennootschap en als statutair zaakvoerder: de heer Bram Gillis, De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de 13 mei. om 9 uur op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag, zaterdag of zondag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en zeventien.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bram Gillis, zaakvoerder

rap de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oinie", bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
BRAM GILLIS ADVOCATENVENNOOTSCHAP

Adresse
ZAVELSTRAAT 38 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande