BRASSERIE BAVARIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRASSERIE BAVARIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.852.094

Publication

04/12/2013 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2012, GEN 04.06.2013, NGL 25.11.2013 13672-0243-015
04/01/2013 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2011, GEN 04.06.2012, NGL 31.12.2012 12680-0024-015
18/02/2011
ÿþ Mcd 2.0

Lut 5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

BRUSSEL

Q 8 Fa 71111

11111111H1j11110111,

Ondememingsnr : 0832.852.094

Benaming

(voluit) : Brasserie Bavaria

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 460 1930 Zaventem

Onderwem akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 0710212011

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen met ingang op 07 februari 2011 te benoemen tot zaakvoerder de heer Eric VAN CAUTER, wonenden te Boudewijnlaan 15, 1982 Elewijt-Zemst. Het mandaat van de heer Eric VAN CAUTER is onbezoldigd.

Eva MISCHINGER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : jtecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2011
ÿþ Moa 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V=

behc

aar

Bet

Staa

*11014135* 1 7 »lei

111



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BRASSERIE BAVARIA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1930 NOSSEGEM - MECHELSESTEENWEG 460

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op veertien januari tweeduizend en elf voor Meester Jérôme OTTE, Notaris met standplaats te Elsene, dat

1. De heer MISCHINGER Wolfgang Josef, geboren te Eggenfelden (Duitsland), op veertien april, negentienhonderd zevenenzestig, van Duitse nationaliteit, gedomicilieerd te 1970 Wezembeek Oppem, lange Eikstraat 75.

2. Mevrouw MISCHINGER Eva Maria Magdalena, geboren te Burghausen (Duitsland), op veertien december negentienhonderd vierenzestig, van Duitse nationaliteit, gedomicilieerd te 1970 Wezembeek-Oppem, Lange Eikstraat, 75

Hebben ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat zij onderling een handelsvennootschap oprichten, de statuten op te stellen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `BRASSERIE BAVARIA, met een kapitaal van honderd vijfentwintigduizend euro (125.000 EUR) verdeeld over duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één! duizend tweehonderd vijftigste (III250') van het maatschappelijk vermogen.

I. OPRICHTING

Inschrijving met inbrengen in Reld

De comparanten verklaren dat de duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen nu in geld zijn onderschreven voor de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de Heer MISCHINGER Wolfgang : tweehonderd vijftig (250) aandelen, ofwel voor vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR)

- door Mevrouw MISCHINGER Eva : duizend (1.000) aandelen, ofwel voor honderdduizend euro (100.000 EUR)

Samen: duizend tweehonderd viiftig (1.250) aandelen, ofwel voor honderd viifentwintigduizend euro (125.000 EURI

De comparanten verklaren hun totale inbreng in contanten te hebben volgestort, zijnde een som van honderd vijfentwintigduizend euro (125.000 EUR)

Deze som werd voorafgaand aan de oprichting van de vennootschap gestort op een speciale rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij BNP PARIBAS FORT1S zodanig dat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van honderd vijfentwintigduizend euro (125.000 EUR)

Het attest van de deposito-instelling, d.d. 12 januari 2011 zal door Ons Notaris bewaard worden.

STATUTEN

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard. De benaming van

de vennootschap is BRASSERIE BAVARIA

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1930 Nossegem, Mechelsesteenweg, 460.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden of in samenwerking met derden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

;3a 8s2 ogy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge Alle verrichtingen in verband met de exploitatie van restauratie, restaurant, tavernes, brouwerij, en inbegrepen het voorbereiden van warme maaltijden en catering diensten.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken. De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijke doel ervan.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van honderd vijfentwintigduizend euro (125.000 EUR) vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

In geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders. De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueeI over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing. In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand juni,

telkens om 18 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de

bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

7

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder.

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder verbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn f hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

III.OVERGANGSBEPALINGEN

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap een rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op éénendertig december

tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in juni tweeduizend en twaalf.

3. Benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder :

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op één (1).

Tot deze functie wordt geroepen Mevrouw MISCHINGER Eva, hier aanwezig, die aanvaardt.

Zij wordt benoemd tot wederopzetting en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking in waarde.

Zijn mandaat is onbezoldig.

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die verplichting niet heeft.

5. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds de eerste december twee duizend en tien.

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap.

6. Volmacht: "

Cogitas = Lbbh Accountants, te 1170 Brussel, Vorstlaan 90, krijgt alle machten toegekend, met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Jérôme OTTE

NOTARIS

Bijlage: Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRASSERIE BAVARIA

Adresse
MECHELSESTEENWEG 460 1930 NOSSEGEM

Code postal : 1930
Localité : Nossegem
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande