BRAZABRANTES REAL ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRAZABRANTES REAL ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 578.957.960

Publication

30/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-01-2015

Griffie

*15301870*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578957960

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BRAZABRANTES REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk op 23 januari 2015 dat een naamloze vennootschap werd opgericht door:

1/ De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR NICOLAS DUQUESNOY", met maatschappe-lijke zetel te 8570 Anzegem (Vichte), Harelbekestraat 8, BTW BE0811.045.803, RPR Gent, afdeling Kortrijk. 2/ De naamloze vennootschap "MEST INVEST", met maatschappelijke zetel te 1731 Asse (Zellik), Kranenberg 21, BTW BE0832.165.077, RPR Brussel, afdeling Brussel.

onder de naam BRAZABRANTES REAL ESTATE en waarvan het kapitaal is vastgesteld op driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) vertegenwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De comparanten verklaren het kapitaal als volgt te onderschrijven in speciën :

1) door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR NICOLAS DUQUESNOY", voornoemd, wordt ingeschreven opduizend (1.000) aandelen, hetzij voor honderdduizend euro (¬ 100.000,00), die zij volstort in speciën ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00); het bedrag van de door verschijner sub 1/ nog niet volgestorte inbrengen bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00); 2/ door de naamloze vennootschap "MEST INVEST", voornoemd, wordt ingeschreven op (2.000) aandelen, hetzij voor tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), die zij voor volstort in speciën ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), het bedrag van de door verschijner sub 2/ nog niet volgestorte inbrengen bedraagt honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat een bedrag van vijfenzeventig duizend euro (¬ 75.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 W.Venn., gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE83 01746690215 bij de BNP PARIBAS FORTIS bank te Kortrijk zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op drieëntwintig januari tweeduizend en vijftien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap. De naam luidt :  BRAZABRANTES REAL ESTATE .

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Essenestraat 16, 1740 Ternat.

De zetel kan verplaatst worden binnen het Vlaamse en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1. te participeren in vastgoedprojecten en immobiliënvennootschappen in binnen- en buitenland;

2. het uitvoeren van algemene coördinatiewerken van bouwprojecten, dit zowel in België als in het

Onderwerp akte :

Oprichting

Naamloze vennootschap

Essenestraat 16 1740 Ternat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

buitenland, en zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in de hoedanigheid van tussenpersoon of vertegenwoordiger.

3. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

4. Het Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuur van roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop , huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen en dit in binnen en buitenland.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere samenhangende doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier : Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), vertegenwoordigd door duizend (3.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel elf : Benoeming bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van be-stuur, bestaande uit minstens drie leden, of indien wettelijk toegelaten, minstens twee leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeel-houders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt en hen ten allen tijde kan ontslaan.

De mandaten mogen, behalve bij herverkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden.

De mandaten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Artikel vijftien : Bevoegdheid raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschappen aanbelangen, te stellen welke nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvan volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel zestien : Delegatie bevoegdheden

Adviescomité - Directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die gedelegeerd bestuurder worden genoemd, hetzij aan één of meerdere directeurs. Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder en de directeur kan ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een bestuurder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen.

Artikel zeventien: Vertegenwoordiging raad van bestuur

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn, door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, of door twee bestuurders, waaronder de voorzitter van de raad van bestuur, gezamenlijk optredend. Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel twintig : Vertegenwoordiging op algemene vergadering

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke mandataris of vertegenwoordiger.

De raad van bestuur mag de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat laatstgenoemden neergelegd worden in de door hem aangeduide plaats en termijn.

De vertegenwoordiging kan geschieden door middel van een stuk dat hun handtekening draagt (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel tweeëntwintig : Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege elk jaar samen de laatste donderdag van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

de maand april om negentien (19)uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade¬ring de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehou¬den.

Artikel vierentwintig : Toelatingsvoorwaarden

Indien dit in de oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vereist, dient elke aandeelhouder, minstens vijf werkdagen vóór de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ter kennis te brengen van de raad van bestuur. De aan-deelhouders die dit niet hebben gedaan, worden niet toegela-ten tot de algemene vergadering indien dit in de oproeping wordt voorzien.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de neerlegging voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel hebben verricht.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene ver-gadering behoren, met uitzondering van die welke bij authen-tieke akte moeten worden verleden. De houders van obliga-ties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten ken-nis nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aan-deelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de sta-tutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aan-delen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel vijfentwintig : Stemrecht - Wijze van stemmen

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de stembrief, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken uiterlijk één dag voor de vergadering en het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de aandeelhouder wenst te stemmen.

Artikel éénendertig : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint ieder jaar op één januari en eindigt op éénendertig december daarop.

Artikel tweeëndertig : Inventaris - jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maken de bestuurders een inventaris op alsmede een jaarrekening. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de wet.

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is stellen de bestuurders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Artikel drieëndertig : Winstbestemming

Het saldo van de resultatenrekening vormt het te be-stemmen resultaat van de vennootschap. Van de winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen beslist. Geen winstuitkering mag geschieden, indien op de datum van afslui¬ting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interim-dividenden uit te keren op het resultaat van het lopende boekjaar.

Artikel vierendertig : Vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld on-der al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn vol-gestort totdat ze op gelijke voet staan met de

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende

voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en

besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

Artikel vijfendertig : Verdeling vereffeningsoverschot

In alle gevallen van ontbinding wordt het maatschappelijk bezit, na afbetaling van alle

maatschappelijke lasten, verdeeld onder alle aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaande

gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd

worden door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN

-1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2016.

-2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in 2017.

-3. Benoeming bestuurders

De verschijners beslissen eenparig het aantal bestuur¬ders op twee vast te stellen en tot deze functie te benoemen:

1) De naamloze vennootschap "MEST INVEST", met maatschappelijke zetel te 1731 Asse (Zellik), Kranenberg 21, BTW BE0832.165.077, RPR Brussel, afdeling Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BUSSCHAERT Andries Clement Leon, geboren te Lokeren op 11 maart 1971, met nationaal nummer 71.03.11-065.50, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Cyriel De Baerestraat 14, die verklaart, en voor wie hij zich sterk maakt, dat hij door het bestuursorgaan van de NV MEST INVEST werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger om bij eventuele benoeming tot bestuurder in de hierbij opgerichte vennootschap het bestuurdersmandaat waar te nemen.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORPORA FINANCE", met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Materzeelstraat 20, BTW BE0820.083.728, RPR Gent, afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANDENBROEKE Jurgen August Duo, geboren te Waregem op 1 augustus 1970, met nationaal nummer 70.08.01245.87, wonende te 8570 Anzegem, Materzeelstraat 20, die verklaart, en voor wie hij zich sterk maakt, dat hij door de zaakvoerders van de BVBA CORPORA FINANCE werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger om bij eventuele benoeming tot bestuurder in de hierbij opgerichte vennootschap het bestuurdersmandaat waar te nemen.

Allen hier aanwezig die verklaren niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De bestuurders worden benoemd voor een periode eindi¬gend na de gewone algemene vergadering van april 2020.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van de bestuurders onbezoldigd.

-4. Niet benoeming commissaris

De verschijners verklaren dat uit te goeder trouw ver¬richte schattingen blijkt dat de bij deze akte opge-richte vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in artikel 141, 2 voldoet en zodoende niet verplicht is om één of meerdere commissarissen te benoemen.

-5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 9 januari 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. Volmacht formaliteiten

De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de heer Jurgen Vandenbroeke, kantoorhoudende te 8570 Anzegem, Materzeelstraat 20, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis¬ter en, desgevallend, bij de Administratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op

de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te

verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

Deze besluiten treden pas in werking op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel.

RAAD VAN BESTUUR

Daarop zijn de benoemde bestuurders onmiddellijk in vergadering bijeengekomen en hebben

benoemd:

-tot gedelegeerd bestuurders :

1/De naamloze vennootschap "MEST INVEST", met maatschappelijke zetel te 1731 Asse (Zellik),

Kranenberg 21, BTW BE0832.165.077, RPR Brussel, afdeling Brussel, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger, de heer BUSSCHAERT Andries, voornoemd.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORPORA FINANCE", voornoemd,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANDENBROEKE Jurgen,

voornoemd.

Als voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd  Mest Invest NV.

Elk gedelegeerd bestuurder is alleen optredend bevoegd voor daden van dagelijks bestuur.

Het besluit van de raad van bestuur zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de

vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

KOSTEN

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris de kosten en uitgaven onder welke vorm

ook, die ten laste zijn van de vennootschap ten gevolge van haar oprichting vooraf te nemen op het

ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Coordonnées
BRAZABRANTES REAL ESTATE

Adresse
ESSENESTRAAT 16 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande