BRB EXPERTISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRB EXPERTISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.089.475

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.07.2014 14273-0249-011
22/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvengen op

Voor-

behoude aan het Belgisei

Staatsbk

111111111.11111j1W11

11 SEP. 2b14

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank veFidwophandel Brusse

Ondememingsnr : 0830.089.475

Benaming

(voluit) BRB Expertise

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Anjelierenlaan nummer 41 te 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRB EXPERTISE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1820 Steenokkerzeel, Anjelierenlaan 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussei onder nummer 0830.089.475, opgemaakt voor Meester Dimitri Cleenewerck de Crayencour, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op acht juli tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3 op zestien juli daaropvolgend, boek 511 bled 85 vak 10, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd voor deAdviseur a.i. Ndozi MASAKA, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek, van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt aan dat verslag is een staat van activa en passive gevoegd, afgesloten op 31 maart 2014

b) van het verslag van de externe accountant de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S & V ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", kantoor houdende te 2800 Mechelen, Hendrik Speecqvest 2 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister, te Mechelen onder nummer 0865.207.930, vertegenwoordigd door Mevrouw Grete Swinnen, accountant, op datum Vian 7 juli 2014 , in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van dit verslag van de externe accountant zijn letterlijk gesteld In de volgende bewoordingen: "Besluit van de externe accountant

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRB Expertise" nnet maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Anjelierenlaan 41 een boekhoudkundige staat van activa en passive afgesloten op 31 mei 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 90,17¬ en een netto-passief van 7.758,38

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het. IAB, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze staat van activa en passive van de vennootschap op baste waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, de: toestand van de vennootschap volledig, getouw en juist weergeeft.

We melden bovendien dat op heden aile schulden ten aanzien van derden blijkens de staat van activa en passiva opgemaakt overeenkomstig artikel 181 § 1 W. Venn. werden terugbetaald.

; Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten

-Mechelen, 7 juli 2014

S&V Accountants en Belastingconsulten

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. B.V.B.A.

Vertegenwoordigd door Mevouw

Grete SWINNEN

Op dé laatste blz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden', aan het, Belgisch

Staatablad

.......... ................. ..... .....

Zaakvoerder- Accountant"

Met eenparigheid van stemmen ontheft de Vergadering de Voorzitter voorlezing te geven van deze vvslagen. De aanwezige vennoten erkennen dat zij een exemplaar hebben ontvangen en dat zij er kennis van ,*7hebben genomen.

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om de vennootschap overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen te ontbinden en dit vanaf de dag van de akte.

De vennoten, verklaren en verduidelijken dat na de voorlegging van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2014:

-de heer Buelens Bram,wonende te 1820 Steenokkerzeel, Anjelierenlaan 41, afstand heeft gedaan van zijn schuldvordering op de vennootschap in het kader van de vereffening van de vennootschap op 7 juli 2014, en dit ten einde om een negatieve vereffening te vermijden;

-dat naast de handelsschulden ten bedrage van 1.671,40 EUR, die de kosten inherent aan de vereffening van de vennootschap vertegenwoordigen, de staat van activa en passiva geen andere openstaande schulden aangeeft.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, ; beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerder en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van; de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en ! de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de heer Buelens Bram, om bewaard te worden te i 1820 Steenokkerzeel, Anjelierenlaan 41, gedurende minimum vijf jaren,

De heer Buelens Bram, voornoemd, verklaart te investeren in alle actief en passief van de huidige ! vennootschap, die nog niet opgenomen zijn in de definitieve rekeningen van de sluiting van de vennootschap en die kunnen tevoorschijn komen na deze ontbinding; zij zal bijgevolg alle schulden betalen die nog ten laste gelegd kunnen worden van de huidige vennootschap.

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling: de heer Bram Buelens, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en ten einde alle fiscale, boekhoudkundige eniotadministratieve stappen te ondernemen die noodzakelijk zouden : zijn ingevolge de ontbinding van de vennootschap. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri Cleenewerck de Crayencour, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 10.07.2012 12285-0507-011

Coordonnées
BRB EXPERTISE

Adresse
ANJELIERENLAAN 41 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande