BREBION INC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREBION INC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.785.951

Publication

03/06/2015
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111





1 77799*

neergelegd/ontvingen op

2 2 MEI 2015

ter griiiie u?. ttrifl'iéqedcrlandstallge

rf~;ii

, ~. ,- ~ --1 Eru :s©I

n~v~i ~E~~ ~~..,- W,-.------- .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsvr : OÉ e, r 'Pes. Ds4

Benaming

(voluit) : BREBION INC

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1950 Kraainem, Sint Pancratiuslaan, 20 (bus 0001)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester François Noé, te Nijvel, op 2010512015, dat Mevrouw BREBION' Annika Katrin, geboren te Offenbach, op 28 juni 1978, vwonende te 1950 Kraainem, avenue Saint Pancrace, 20' (bus 0001), een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "BREBION INC", met maatschappelijke zetel te 1950 Kraainem, Sint Pancratiuslaan, 20 (bus 0001), heeft opgericht, met een kapitaal: van 18.600 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen ingetekend door de Mevrouw Annika BREBION, ieder; aandeel afbetaald ten belope van twee/derde.

STATUTEN.

TITEL 1. - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL EEN,  VORM - BENAMING.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid . Zij verkrijgt de naam " Brebion Inc ".

Deze maatschappelijke benaming moet, in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door: de woorden "besloten vennootschap met be-'perkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA."; zij moet' daarenboven, in diezelfde documenten, vergezeld worden door de aanwijzing van haar ondernemingsnummer.

ARTIKEL TWEE. - ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1950 Kraainem, Sint Pancratiuslaan, 20 (bus 0001).

Hij ken op gelijk welke plaats van het Vlaams of het Brussels Gewest worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle bevoegdheid krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Elke verplaatsing van de zetel wordt door de zaakvoerder in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad= gepubliceerd.

ARTIKEL DRIE. - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle activiteiten en verrichtingen die betrekking hebben op:

- Marketing

- Project Management

- Consulting

- IT Business Analyst

- Vertaling

- Dierenpsychologie

- Training van dieren

- Organisatie van evenementen

- Copy Writing

- Life coach

- Horeca

- de aan- en verkoop, de import en export, de klein- en groothandel van alle produkten

- het beheren en valoriseren van een onroerend patrimonium, met of zonder rechtstreeks verband met haar, andere activiteiten, in volle eigendom of in zakelijke rechten, zo ondermeer door de aankoop, verkoop,: verhuren, oprichten, dit alles in de ruimste zin;

- consultancy en/of het leveren van diensten in verband met voornoemde domeinen; adviesverlening,? opleiding, technische deskundigheid en bijstand in deze domeinen.

De vennootschap mag deze activiteiten uitoefenen voor haar eigen rekening of samen met derden of voor de rekening van derden. De vennootschap mag haar doel waar ook verwezenlijken en dit op aile wijzen en, volgens alle methodes die haar geschikt lijken.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle roerende of onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met hypotheek kunnen bezwaren of in waarborg kunnen geven.

De vennootschap kan zich verbinden ten titel van borg, aval of enigerlei waarborgen voor rekening van haar zaakvoerders.

De vennootschap kan alles doen wat nuttig of nodig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en in het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en met name de aankoop, verkoop, huur van alle roerende of onroerende goederen of handelsfonds,

De vennootschap zal de leiding en het toezicht kunnen uitoefenen, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of andere, over andere vennootschappen en deze vennootschappen adviezen verstrekken. De vennootschap kan zich borg stellen voor haar bestuurders en aandeelhouders.

Dit alles onder voorbehoud van de activiteiten die een toegang tot het beroep eisen of specialiteiten die door de wet gereglementeerd zijn, die bij gebrek aan toegang verleend aan de vennootschap, zullen uitgeoefend worden door gespecialiseerde onderaannemers.

ARTIKEL VIER. - DUUR.

De vennootschap is voor onbeperkte duur opgericht.

De vennootschap zal echter pas rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, met het oog op publicatie in het Belgisch Staatsblad.

TITEL II. - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/ honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De verhoging en de vermindering van het kapitaal moeten worden beslist met eenparigheid van de stemmen.

ARTIKEL ZES. - HISTORIEK VAN HET KAPITAAL.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, afbetaald ten belope van twee/derde.

ARTIKEL ZEVEN. - VERZOEK TOT VOLSTORTING.

Bijstorting later uit te voeren op deze aandelen wordt soeverein door de zaak-voerder besloten,

Elke storting wordt aangerekend op de totaliteit van de aandelen waarop de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkom-'stig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het bedrag waarvan de aandelen zullen worden gestort en aan de vennootschap van het te storten saldo.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van de vennoten, zal de zaakvoerder hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen.

Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zal de zaakvoerder, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot,

ARTIKEL ACHT. - REGISTER VAN VENNOTEN.

In de maatschappelijke zetel der vennootschap wordt een re-gister van vennoten gehouden, dat bevat

1) De nauwkeurige aanduiding van elke vennoot en van het aantal aandelen die hem toebehoren.

2) De vermelding van de gedane stortingen.

3) De afstanden of overdrachten van aandelen door de overdrager en overnemer gedateerd en ondertekend, of door de zaakvoerder en door de rechthebbende in geval van overdracht wegens overlijden.

De overdrachten en afstanden van aandelen zullen tegen de vennootschap slechts kunnen ingeroepen worden vanaf de datum van hun inschrijving in het register van vennoten.

Elke vennoot of derde belanghebbende is gerechtigd inzage te nemen van het register van vennoten. ARTIKEL NEGEN. - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN - VRUCHTGEBRUIK,

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, tot een enkele persoon aangewezen wordt als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht van de aandelen, zullen de rechten eraan verbonden uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL TIEN. - AFSTAND EN OVERDRACHT VAN AANDELEN.

A) vrije overdrachten "

Zowel de afstanden onder levenden als de overdrachten wegens overlijden moeten geen toestemming

bekomen indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt aan een vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

B) overdrachten onderworpen aan goedkeuring

In alle andere gevallen, en namelijk in geval van afstand door of ten behoeve van een rechtspersoon, zijn de

afstanden en de overdrachten onderworpen aan :

1) een voorkeurrecht ;

2) de toelating van de overnemer, van de erfgenaam of van de legataris indien van dit voorkeurrecht noch geheel noch gedeeltelijk gebruik wordt gemaakt.

A. Voorkeurrecht.

De versnoot die één of meer aandelen wil afstaan moet zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan de zaakvoerder, met aanduiding

- van het aantal en de nummers van de aandelen waarvan de afstand gevraagd wordt;

- van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer;

Binnen acht dagen na de ontvangst van deze brief maakt de zaakvoerder deze aanvraag aan de andere vennoten over door middel van een aangetekend schrijven.

De andere vennoten hebben een voorkeurrecht wat betreft de aankoop van de aandelen waarvan de afstand voorgesteld is.

Dit voorkeurrecht zal door ieder vennoot uitgeoefend worden naar verhouding van het aantal reeds in zijn bezit zijnde aandelen. Wordt van dit voorkeurrecht door een vennoot geen gebruik gemaakt, dan vermeerdert zijn voorkeurrecht het voorkeurrecht van de andere vennoten. In geen geval worden de aandelen verdeeld; zo, na deze proportionele verdeling enige van de aan te kopen aandelen niet kunnen toegekend worden, zullen deze door de zaakvoerder worden verloot onder de vennoten die hun voorkeurrecht uitgeoefend hebben.

De vennoot die zijn voorkeurrecht wil uitoefenen moet, binnen de vijftien dagen na de brief van de zaakvoerder en waarvan hier- boven sprake is, aan deze laatste een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt; bij gebreke daarvan, verliest hij zijn voorkeurrecht.

De afkoopprijs wordt ieder jaar na goedkeuring van de balans door de algemene vergadering vastgesteld; de dagorde moet dit punt vermelden. De zo vastgestelde afkoopprijs is geldig tot de volgende jaarlijkse algemene vergadering en mag, intussen, enkel gewijzigd worden door een beslissing van de algemene vergadering die aan de aanwezigheids- en meerderheidsvoorwaarden, verplichtend gesteld voor de statutenwijzigingen, voldoet.

De prijs is betaalbaar binnen één jaar na de aanvraag van afstand. Het dividend van het lopende maatschappelijk jaar wordt prorata temporis vanaf dezelfde datum tussen de overdrager en de overnemer verdeeld.

De hierboven beschreven formaliteiten zijn toepasselijk in geval van overdracht wegens overlijden; de overlevende vennoten moeten, binnen de drie maanden na het overlijden, de zaakvoerder verwittigen dat ze hun voorkeurrecht willen uitoefenen; na dit termijn verliezen zij hun voorkeurrecht.

B. Goedkeuring.

De aandelen die door het voorkeurrecht niet opgebruikt zijn, mogen aan de voorgestelde ovememer niet afgestaan worden of aan de erfgenamen of legatarissen niet overgedragen worden dan met de goedkeuring van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de aandelen waarvan de afstand is voorgesteld.

De belanghebbenden hebben geen enkel verhaal in geval van weigering van goedkeuring.

De vennoten die hun goedkeuring niet geven hebben zes maand te rekenen vanaf de weigering om kopers te vinden tegen de prijs en voorwaarden overeengekomen onder de gegadigden.

Bij gebreke daarvan, zullen zij verplicht zijn de aandelen zelf te kopen of hun weigering op te heffen.

De afkoopprijs wordt vastgesteld zoals hierboven bepaald.

Het dividend van het lopende maatschappelijk jaar wordt pro-Tata temporis vanaf het overlijden tussen de kopers en de erfgenamen of legatarissen verdeeld.

Indien de betaling niet binnen het jaar na het overlijden geschiedt, zullen de erfgenamen en legatarissen het recht hebben de ontbinding van de vennootschap te vragen.

TITEL III, BESTUUR.

ARTIKEL ELF. - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering en voor de door deze vergadering te bepalen duur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

ARTIKEL TWAALF. -- BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDERS.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en buiten het geval van inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag elke zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

ARTIKEL DERTIEN. - VERGOEDINGEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen te boeken op de

algemene kosten.

Ze kan ook beslis$en dat het mandaat van zaakvoerder ten kosteloze titel wordt uitgeoefend,

ARTIKEL VEERTIEN. - OVERDRACHT VAN MACHTEN,

De zaakvoerder mag, op eigen verantwoordelijkheid, aan één of meer personen, een deel van zijn machten

overdragen op voorwaarde dat hij ze specificeert en de duur ervan bepaalt.

TITEL IV, TOEZICHT,

ARTIKEL VIJFTIEN. - COMMISSARISSEN.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikel 15 van het Wetboek van

Vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Indien er geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot, overeenkomstig de wet, individueel de

bevoegdheden van toezicht en onderzoek toegekend aan de commissaris. Er moet melding gemaakt worden

van het feit dat er geen commissaris is benoemd in de uittreksels van akten en stukken die krachtens de wet

moeten worden neergelegd.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN,

ARTIKEL ZESTIEN. - VERGADERINGEN.

De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden de derde woensdag van mei, om 19 uur,

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag,

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het

vereist of telkens ven-'noten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergaderingen worden gehouden ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld

in het bericht van bijeenroeping.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De bijeenroepingen worden gedaan bij middel van aangetekende brieven aan de vennoten ten minste

vijftien dagen voor de vergadering toegestuurd; de bijeenroepingen vermelden de dagorde.

Elke vennoot, zaakvoeder of commissaris kan verzaken aan deze wijze van bijeenroeping, en ze zullen in

elk geval worden verondersteld geldig uitgenodigd te zijn indien ze aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de

vergadering.

ARTIKEL ACHTTIEN. - VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergaderingen door een volmachthouder laten vertegenwoordigen,

mits laatstgenoemde zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Een enkel volmachthouder mag verschillende vennoten vertegenwoordigen,

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers, de naakte eigenaars, alsmede de schuldeisers en

schuldenaarpandgevers, dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen,

De rechtspersonen kunnen zich geldig laten vertegenwoordigen door een mandataris die geen vennoot is.

ARTIKEL NEGENTIEN. -AANTAL STEMMEN.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL TWINTIG, - BERAADSLAGINGEN - ENIGE VEN-'NOOT.

Met uitzondering van de gevallen voorzien door de wet of door de statuten, worden de beslissingen

getroffen met een gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen,

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Daartoe zal

de zaakvoerder, een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding

van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar aile vennoten en naar de eventuele

commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de

aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de

zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het

rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van

de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet

ontvangen dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien

blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet, de eenparige

goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL EENENTWINTIG, - NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN.

De notulen van de gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden

van het bureau en door de vennoten die het vragen.

De kopieën of uittreksels die bij een rechtspleging of in andere gevallen moeten worden voorgelegd, worden

door de zaakvoerder ondertekend.

TITEL Vl. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN. - WINSTVERDELING.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG. - MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar,

ARTIKEL DRIEENTWINTIG. - MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN.

Op éénendertig december van ieder jaar worden de boeken, registers en rekeningen van de vennootschap

afgesloten, en de zaakvoerder maakt de inventaris op alsmede de jaarrekeningen en het jaarverslag,

? overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG. - WINSTVERDELING,

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en nodige afschrijvingen, maakt

de nettowinst uit van het boekjaar.

Op de winst wordt vijf procent voor de vorming van de wette-ilijke reserve genomen. Die verplichting houdt

op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overblijvend saldo wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld, met inachtneming van de

wettelijke bepalingen dienaangaande.

TITEL VII. ONTBINDING. - VEREFFENING.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG, - ONTBINDING.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welke ogenblik ook, zal de

vereffening geschieden door de zaakvoerder handelend als vereffenaar, zo niet, door één of meer vereffenaars

door de algemene vergadering benoemd,

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben zoals voorzien door de wettelijke bepalingen

inzake de bevoegdheid van de vereffenaars,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffening-'kosten, worden de netto-activa in gelijke delen

onder alle aandelen verdeeld.

TITEL VIII. ALGEMENE BEPALINGEN,

ARTIKEL ZESENTWINTIG. - KEUZE VAN WOONPLAATS.

Voor de uitvoering der statuten doet iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris of vereffenaar

keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hem geldig alle kennisgevingen, aanmaningen,

dagvaardingen en betekeningen kunnen gedaan wonden.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG. - GEMEEN RECHT.

Partijen willen het wetboek van vennootschappen volledig in acht te nemen.

Bijgevolg worden de bepalingen van dit Wetboek, van dewelke niet wordt afgeweken op een geoorloofde

wijze, aanzien ais opgenomen in deze akte; de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van

dit Wetboek worden geacht niet geschreven te zijn.

KOVERGANGSBEPALINGEN.

1) Het eerst maatschappelijke jaar begint op 20/05/2015 en zal eindigen op 31/12/2016.

2) De eerste gewone algemene vergadering zal in mei 2017 plaats vinden.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de algemene vergadering volgende beslissing genomen: zij beslist het aantal zaakvoerder te bepalen op één. Mevrouw Annika BREBION, voornoemd, is benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur,

Haar mandaat is bezoldigd.

Commissaris.

Overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de comparant geen commissaris te benoemen, daar uit te goeder trouw verrichte schattingen en namelijk het financieel plan dat aan ondergetekende notaris overhandigd werd, blijkt dat deze vennootschap aan de In bovengenoemd artikel criteria zal voldoen,

Machtiging tot verrichten van formaliteiten.

De vergadering stelt de SPRL B.C.G.Fi, met maatschappelijke zetel te 1301 Wavre, rue d'Angoussart, 173, aan als gevolmachtigde ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met deze oprichting, zoals inschrijving in ondernemingsloket, het aanvragen van het BTW-nummer, het bekomen van de noodzakelijke vergunningen en hiertoe alle noodzakelijke aanvragen in te dienen en te tekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

François Noé, Notaris te Nijvel

Beboegde stuk: één uitgifte van de oprichtingakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Noors.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

11/07/2017 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2016, APP 17.05.2017, DPT 07.07.2017 17286-0197-011

Coordonnées
BREBION INC

Adresse
SINT PANCRATIUSLAAN 20, BUS 0001 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande