BRIGHTPOINT BELGIUM

NV


Dénomination : BRIGHTPOINT BELGIUM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 469.273.429

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.06.2014 14236-0575-038
20/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

ii

;i Ondernemingsnr: 0469273,429

!j Benaming (voluit) : Brightpoint Belgium

ii (verkort) : ;;

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlaan 25A

;l 1800 Vilvoorde - ((-))

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - (met "INGRAM MICRO" BVBA) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN

VENNOOTSCHAP ;

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 30 december; 2013, v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze;

;j vennootschap "BRIGHTPOINT BELGIUM" heeft besloten ; ;

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING ;

;: De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel tot een met fusie door; ;; overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting;

:, goed en besluit in te stemmen met de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen enerzijds de

;; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INGRAM MICRO", waarvan de maatschappelijke zetel] gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25 A (RPR Brussel 0425.077.655), overnemende; vennootschap, en anderzijds de naamloze vennootschap "BRIGHTPOINT BELGIUM", waarvan de: maatschappelijke zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25 A (RPR Brussel 0469.273.429),1 overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap,: zowel de rechten als de verplichtingen, naar de ovememende vennootschap, overeenkomstig het genoemde: fusievoorstel.

;? De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor :; rekening van de overnemende vennootschap vanaf de datum van onderhavige buitengewone algemene; vergadering van de overnemende vennootschap, te weten vanaf 30 december 2013.

Overeenkomstig artikel 703, §2 van het Wetboek van vennootschappen worden Geen aandelen; toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de; overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

BIJZONDERE BEPALINGEN

overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "BRIGHTPOINT BELGIUM"; boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "INGRAM MICRO" vastgesteld is op 30 december 2013,

r: " De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INGRAM MICRO" geen bijzondere rechten;

toekent aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BRIGHTPOINT BELGIUM",

" Er in het kader van deze fusie geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de; bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INGRAM MICRO" enj

ii van de naamloze vennootschap "BRIGHTPOINT BELGIUM". t

OVERGANG VAN HET VERMOGEN KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Te verzoeken de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de ovememende vennootschap. Bijgevolg houdt de; overgenomen vennootschap van rechtswege op te bestaan.

;; Het register van aandelen van de overgenomen vennootschap wordt als gevolg hiervan vernietigd. De; vergadering verleent dienaangaande aan elke zaakvoerder van de ovememende vennootschap een bijzondere;

volmacht om hiertoe over te gaan. ;

;, Te verklaren dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van en/of houder van zakelijke rechten op;

onroerende goederen. ;

;; Kennis te nemen van van het ontslag van de huidige bestuurders, allen voornoemd, naar aanleiding van de; iI fusie vanaf heden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eitut9~ " ~-, ,

0 9 JAN ZD14 izlz

Griffie

II

i

NI

14 1 802*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap.

MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

elke machtiging te verlenen aan elk lid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan elk van de zaakvoerders, evenals aan Mevrouw AELBRECHT Francine, en Mevrouw WILLEMS Karin, elk van hen kan afzonderlijk of alleen optreden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om al het nodige te doen tot vervulling van de formaliteiten die vereist zijn ingevolge onderhavige fusie en het verdwijnen van de Vennootschap bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2013
ÿþi Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

\stop

imusegri

250CGrif2013

voor- 6ehoudt aan ho' Betgisc Staatsbtr

Ondememingsnr : 469.273.429

Benaming

(voluit) : BRIGHTPOINT BELGIUM NV

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Luchthavenlaan 25A, 1800 Vilvoorde (volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van Fusie

FUSIEVOORSTEL OPGESTELD IN HET KADER VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN BRIGHTPOINT BELGIUM NV DOOR DE BVBA INGRAM MICRO CONFORM ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

L INLEIDING

Het College van zaakvoerders van de BVBA INGRAM MICRO (hierna "INGRAM MICRO" of de "overnemende vennootschap" genoemd) en het College van zaakvoerders van BRIGHTPOINT BELGIUM NV (hierna "BRIGHTPOINT" of de "overgenomen vennootschap" genoemd) hebben, in onderlinge samenspraak, besloten om huidig fusievoorstel op te stellen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen (100%) van de overgenomen vennootschap, is deze verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming in de zin van artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van BRIGHTPOINT zal overgaan op INGRAM MICRO, tegen de hierna vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke Buitengewone Algemene Vergaderingen van Vennoten van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

Il. BEPALINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1. RECHTSVORM, BENAMING, MAATSCHAPPELIJK DOEL EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 719, LID 2, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

1.1.DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

a) De overnemende vennootschap is INGRAM MICRO BVBA, zijnde een vennootschap met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25 A. De vennootschap is ingeschreven in het: Rijksregister voor Rechtspersonen onder het nummer 0425.077.655.

Deze vennootschap werd opgeriçht op 22 december 1983 bij akte verleden voor notaris Edwin Van Laethem te Elsene, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 januari 1984 daaropvolgend, onder nummer 442-1.

De statuten zijn verscheidene keren gewijzigd en voor de laatste keer bij akte verleden voor Notaris Paul ' Maselis, notaris te Schaarbeek-Brussel op 19 december 2012, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 januari 2013, onder nummer 13009025

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.883.263,06 EUR en is vertegenwoordigd door 350.446.005 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 350.446.005.

b) Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt :

"Artikel 3

De vennootschap heeft als doel, De vennootschap heeft tot doel: de distributie, de vertegenwoordiging, de import, de export van software voor microcomputers en hun materiële steun evenals alle artikelen of diensten in de sectoren van de informatica en de kantoorartikelen.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de controle kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook aile leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen

Het maatschappelijk doel kan uitgebreid of beperkt worden bij middel van statutenwijziging onder de voorwaarden vereist door de vennootschappenwet.

1.2. DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

a) De overgenomen vennootschap is de NV naar Belgisch recht BRIGHTPOINT BELGIUM, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25A.

De vennootschap is ingeschreven in het Rijksregister voor Rechtspersonen onder het nummer 0469, 273.429.

Deze vennootschap werd opgericht op 30 december 1999 bij akte verleden voor notaris Edwin Van Laethem te Elsene, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 20000114-411.

De statuten zijn verscheidene keren gewijzigd en voor de laatste keer bij akte verleden voor

Notaris Isabelle Raes, notaris te Sint-Jans-Molenbeek op 10 januari 2008, gepubliceerd in de Bijlagen bij

het Belgisch Staatsblad van 4 februari 2008, onder nummer 08019185

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 950.000 EUR en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

b) Volgens artikel 4 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt : Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenlans: de import, export, aan- of verkoop van alle soorten communicatiemiddelen en toebehoren.

De vennootschap mag aile rcerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreekse of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijvingen, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 558 van het wetboek van vennootschappen.

2, DATUM VANAF DEWELKE VDE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ARTIKEL 719, LID 2, 2°VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN).

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf de datum van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap die over de fusie zal beraadslagen en besluiten.

3. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ARTIKEL 719, LID 2, 3° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN).

Er zullen geen bijzondere rechten door INGRAM MICRO worden toegekend in het kader van de fusie.

4, BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE FUSIE (ARTIKEL 719, LID 2, 4° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN).

In het kader van de fusie zal er geen enkel bijzonder voordeel toegekend worden, noch aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

III. RUILVERHOUDING.

Het geheel van activa en passiva van BRIGHTPOINT zal overgedragen worden aan INGRAM MICRO.

De 100 aandelen die het gehele kapitaal van BRIGHTPOINT vertegenwoordigen zijn aangehouden door

INGRAM MICRO. In toepassing van artikel 726, § 2 van het Wetboek van vennootschappen zal er geen enkel

aandeel uitgegeven worden door INGRAM MICRO in ruil voor de 100 aandelen van BRIGHTPOINT. Overeenkomstig artikel 78, par. 6 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek van

vennootschappen zullen de 900 aandelen die gehouden worden door INGRAM MICRO vernietigd werden. Bijgevolg dient er geen ruilverhouding te worden vastgesteld.

IV. BEDRIJFSECONOMISCHE MOTIVERING

De fusie tussen BRIGHTPOINT en INGRAM MICRO is gemotiveerd door de rationalizering van de groepsstructuur en het creëren van synergieën tussen BRIGHTPOINT en INGRAM MICRO.

V. FISCALE REGELING

De fusie zal worden onderworpen aan de vrijstellingsregeling zoals vermeld in artikel 211 W.LB. 1992 en artikel 19 j. 18 § 3 W.B.T.W

VI.WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN (ARTIKEL 724 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN).

Het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap stelt voor het dcel niet te wijzigen.

VII, BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Het huidige voorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van beide vennootschappen voor notaris Maselis, overeenkomstig , artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, minstens 6 weken na de neerlegging en publicatie van het', huidige fusievoorstel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De bij de fusie betrokken vennootschappen geven volmacht aan elk van de zaakvoerders en aan Karin Willems woonplaats kiezende te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25A, met recht van indeplaatsstelling, voor de neerlegging van dit fusievoorstel, alsook de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 75, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Voor-

°beh-leden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2013
ÿþliiiINA360II~IY67IY

* IV

'130

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IBRUs

2 5 FEB 2013

Griffie

Onderneniingsnr : 0469.273.429

Ben ,min5

Brightpoint Belgium N.V.

Reci.tsvorm. Naamloze Vennootschap

Zetel Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris - Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 19 december 2012

De raad van bestuur beslist aan de aandeelhouders voor te stellen om BCVBA PWC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, aan te stellen als commissaris van de vennootschap. Dit behelst de controle van het boekjaar eindigend op 31 december 2012, 2013 en 2014. Haar mandaat zal eindigen op de gewone algemene vergadering van 2015.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 5 februari 2013

De raad van bestuur besluit om met ingang van 5 februari 2013, de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen van Lenniksebaan 451, B-1070 Anderlecht' 'naar Luchthavenlaan 25a, B-1800'' Vilvoorde met ingang van 5 februari 2013.

Voor eensluidend uittreksel

Sebastianus Reijnen

Algemeen Directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111

Op ce laatste blz van Luik B veemelden . Recto Naam .3ri hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetcit van de persoto)nçenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam eer handtekening

27/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.07.2012, NGL 22.11.2012 12643-0219-035
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.12.2011, NGL 17.04.2012 12088-0508-036
13/09/2011
ÿþ Mo0 2-0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc beha. 1111e111111.1111111,1111.11111

aan I

Belg' Staats



"

Griffie

Ondernemingsnr : 0469273429

Benaming

(voluit) : Brightpoint Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Internationalelaan 551G, 1070 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de Aandeelhouders dd. 19 juli 2011:

De Aandeelhouders nemen kennis van en bevestigen het ontslag van de heer Anthony W. Boor als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 10 mei 2011.

De beslissing over de kwijting van de ontslagnemende bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het afgelopen boekjaar zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor het afgelopen boekjaar.

De Aandeelhouders benoemen de heer Vincent Donargo, van Amerikaanse nationaliteit (Verenigde Staten van Amerika), wonende te 12942 Treaty Line Street, Carmel, Indiana 46032 Verenigde Staten van Amerika, tot bestuurder van de Vennootschap voor een termijn met ingang vanaf 10 mei 2011 en aflopend onmiddellijk na de afsluiting van de algemene vergadering die zal hebben beraadslaagd en beslist over de jaarrekening van het boekjaar afgelopen op 31 december 2015. Het mandaat van voormelde bestuurder wordt niet vergoed.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 20 juli 2011:

De Raad van Bestuur besluit om met ingang van 11 juli 2011 de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen van Internationalelaan 551G, B-1070 Anderlecht (Brussel), naar Lenniksebaan 451, B-1070 Anderlecht (Brussel).

Voor eensluidend uittreksel,

De heer Sebastianus Reijnen

Algemeen Directeur

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2011
ÿþj Mctl 2.D

i { I~N" 1~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *11070009

behoudk 11101

aan he

Betgisc

Staatsbt:

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0469273429

(voluit) : Brightpoint Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Internationalelaan 55/G, 1070 Brussel Ontslag en benoeming bestuurder

Onderwerp akte



Uittreksel uit het eenparig en schriftelijk besluit van de Aandeelhouders dd. 6 april 2011:

Bijlagen-b'rj-het Belgiseb-Staatsblad --101-05l2011=- Annexes du Moniteur belge De Aandeelhouders bevestigen het ontslag van de heer Steven E. Fivel als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 28 februari 2011.

De beslissing over de kwijting van de ontslagnemende bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het afgelopen boekjaar zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor het afgelopen boekjaar.

De Aandeelhouders benoemen de heer Craig M. Carpenter, van Amerikaanse nationaliteit (Verenigde Staten van Amerika), wonende te 4240 Washington Boulevard, Indianapolis, Indiana 46205, tot bestuurder van de Vennootschap voor een termijn met ingang vanaf 1 maart 2011 en aflopend onmiddellijk na de afsluiting van. de algemene vergadering die zal hebben beraadslaagd en beslist over de jaarrekening van het boekjaar afgelopen op 31 december 2015. Het mandaat van voormelde bestuurder wordt niet vergoed.

Voor éénsluidend uittreksel,

De heer Sebastianus Reijnen Algemeen Directeur

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de ¬ echtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/04/2011
ÿþAtotl 2.0

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*iiosa3is"

15 APR 2O1y~

BRU

Griffie

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad = 2810412011

Ondernemingsnr : 0469273429

Benaming

(voluit) : Brightpoint Belgium

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Internationalelaan 551G, 1070 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming Algemeen Directeur - benoeming Bestuurder

Bij beslissing van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 10 januari 2011 werd het ontslag aanvaard van de heer Thorsten Bischoff als Algemeen Directeur van de Vennootschap en werd de heer Sebastianus ("Bas") Reijnen, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5595 HJ Leende, De Loonwerker 4, Nederland, tot Algemeen Directeur van de Vennootschap benoemd krachtens volgende beslissing (uittreksel):

"1. De vergadering neemt kennis van, en aanvaardt, het ontslag van de heer Thorsten Bischoff als Algemeen Directeur van de Vennootschap met ingang van 3 januari 2011. De vergadering beslist tevens dat' ingevolge het ontslag van de heer Thorsten Bischoff als Algemeen Directeur alle machten en bevoegdheden die door de Raad van Bestuur werden toegekend aan de heer Thorsten Bischoff worden ingetrokken, en aldus, vervallen, met ingang van 3 januari 2011.

2. De vergadering benoemt de heer Bas Reijnen, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5595 HJ Leende, De Loonwerker 4, Nederland, tot Algemeen Directeur van de Vennootschap, belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap, met ingang van 3 januari 2011.

3. De Algemeen Directeur is gemachtigd om alleen en zelfstandig op te treden in aangelegenheden behorend tot het dagelijks bestuur."

Uittreksel uit het eenparig en schriftelijk besluit van de Aandeelhouders dd. 11 januari 2011:

De Aandeelhouders beslissen met eenparigheid om de heer Fergal Donovan, van Ierse nationaliteit, wonende te An der Vogelhecke 12, 63263 Neu Isenburg, Duitsland, te benoemen tot Bestuurder van de. Vennootschap voor een termijn met ingang vanaf 3 januari 2011 en aflopend onmiddellijk na de afsluiting van de algemene vergadering die zal hebben beraadslaagd en beslist over de jaarrekening van het boekjaar afgelopen op 31 december 2015. Het mandaat van voormelde Bestuurder wordt niet vergoed.

De heer Sebastianus Reijnen

Algemeen Directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenierende notaris, hetzii van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.10.2010, NGL 22.12.2010 10641-0350-037
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 26.08.2009 09689-0050-037
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 31.07.2008 08529-0026-037
04/02/2008 : BL638483
07/12/2007 : BL638483
12/10/2007 : BL638483
28/09/2007 : BL638483
13/02/2007 : BL638483
30/10/2006 : BL638483
08/03/2006 : BL638483
21/03/2005 : BL638483
18/06/2004 : BL638483
03/04/2003 : BL638483
09/09/2002 : BL638483
31/08/2002 : BL638483
05/06/2002 : BL638483
30/04/2002 : BL638483
02/03/2001 : BL638483
24/02/2001 : BL638483

Coordonnées
BRIGHTPOINT BELGIUM

Adresse
LUCHTHAVENLAAN 25A 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande