BRUG (DE)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUG (DE)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.399.895

Publication

03/10/2014
ÿþmod 11.1

Lûik_B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE0429.399.895 Benaming (voluit) : DE BRUG

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijgrnaalsesteenweg 300 't

3020 Herent

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 WIB KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND 

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te`: Herent, op 19 september 2014, véér registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BRUG" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: BEVESTIGING OMZETTING IN EURO - AFSCHAFFING;, NOMINALE WAARDE.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal per 1 januari 2002 is omgezet in euro. Het bedraagt op heden achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent.

De vergadering beslist om met ingang vanaf heden de nominale waarde der aandelen af te's schaffen.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES. De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderd eenennegentigduizend zevenhonderd vijfennegentig euro (291.795 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 30 september 2012, goedgekeurd door de jaarvergadering van 1 februari 2013.

DERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, tweehonderd; eenennegentigduizend zevenhonderd vijfennegentig euro (291.795 EUR) bedraagt.

VIERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 4 AUGUSTUS 2014. De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 4 augustus 2014, waarin werd beslist tot;; uitkering van een tussentijds bruto dividend van tweehonderd eenennegentigduizend euro (291.000 EUR) en waarbij elke vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om£; zijn/haar schuldvordering op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse'; dividend  weliswaar mits inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing  _; integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap , :l overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek lnkomstenbelastingen 1992.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1llI~~i~~~a~,~wu1uu

" 191809 '

V bah

aa

Bel Staa

NEERGELEGD

r

Griffie Rechtbank vnn Knophandel te Let ,rf1,

mod 11.1

Voor-

+.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

ViJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA. Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren,

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 21 augustus 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo François Bedrijfsrevisor", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, vertegenwoordigd door de heer Ja FRANÇOiS, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat onder voorbehoud van het betaalbaar stellen van de dividenden

L de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde eveneens de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 10.565 aandelen aan de fractiewaarde van ongeveer ¬ 24,79 van de vennootschap BVBA DE BRUG waarvan toegekend aan de Heer VAN DEN BORRE Leon, voornoemd 10.283 aandelen en Mevrouw BOEKMANS Rita, voornoemd 282 aandelen.

lk wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Sint-Truiden, 21 augustus 2014

(get.)

Jo François

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal warden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd eenenzestigduizend negenhonderd euro (261.900 EUR) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) te brengen op tweehonderd tachtigduizend vierhonderd tweeënnegentig euro één cent (280.492,01 EUR), door de uitgifte van tienduizend vijfhonderd vijfenzestig (10.565) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de



Bijlagen bi 7iët llelgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

kbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van tweehonderd eenenzestigduizend negenhonderd euro (261.900 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng Waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aàhvaarden, de tienduizend vijfhonderd vijfenzestig (10.565) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

1. Aan de heer VAN DEN BORRE Leon, voornóemd vennoot sub 1:

tienduizend tweehonderd drieëntachtig aandelen: 10.283

2. Aan mevrouw BOECKMANS Rita, voornoemd vennoot sub 2:

tweehonderd tweeëntachtig aandelen: 282

TOTAAL: tienduizend tweehonderd tweeëntachtig aandelen: 10.565

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd eenenzestigduizend negenhonderd euro (261.900 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd tachtigduizend vierhonderd tweeënnegentig euro één cent (280.492,01 EUR), vertegenwoordigd door elfduizend driehonderd vijftien (11.315) aandelen zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING: (HER)FORMULERING MODALITEITEN.

De vergadering besluit de modaliteiten van: vermelding van de benaming van de vennootschap; procedure van zeteiverplaatsing; schorsing der rechten; voorkeurrecht bij kapitaalverhoging; vennotenregister; winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten; samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuursorgaan; benoeming en bezoldiging van zaakvoerders en commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening. Te (her)formuleren en dit zoals bepaald in de negende beslissing hierna, Zij besluit tevens:

*alle verwijzingen naar de oude Vennootschappenwet te schrappen;

*de statutaire verplichting tot het opmaken van een jaarverslag te schrappen;

*een nieuw hoofdstuk, genaamd "BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT" toe te voegen.

NEGENDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de oude statuten te schrappen en nieuwe statuten aan te nemen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, zonder evenwel aan de essentiële elementen van de statuten te raken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-'t ehóudbn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De voornaamste bepalingen van de nieuwe statuten van de vennootschap luiden voortaan als volgt:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DE BRUG".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Wijgmaalsesteenweg 300. Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

De verkoop van fritten met of zonder vleesbereidingen, bijhorende kruiden, sausen, gebraden kip, mosselen, vis en visbereidingen, escargots, soep, dranken, consumptieijs en dergelijke, evenals de aankoop van aile produkten tot bereiding en vervaardiging ervan; de uitbating van frituur en restaurants, bereidingen van eet- en feestmalen en de aan- en verkoop van de erbij horende eetwaren en dranken,

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van het maatschappelijk doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag 'belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd tachtigduizend vierhonderd tweeënnegentig euro één cent (280.492,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door elfduizend driehonderd vijftien (11.315) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/elfduizend driehonderd vijftiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 11.315.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 23 september 1986 met een maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen van duizend Belgische frank ieder.

Op 25 augustus 2014 werd het kapitaal  na bevestiging van de omzetting in euro per 1 januari 2002  met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot tweehonderd tachtigduizend vierhonderd tweeënnegentig euro één cent, vertegenwoordigd door elfduizend driehonderd vijftien aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand maart om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Artikel 12.- OPROEPINGEN.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen worden vijftien dagen vóór de vergadering uitgenodigd. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief vermeldt de agenda.

Artikel 20.- STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-ebehtbuC en mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

Zij mogen namelijk onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot de vestiging van hypotheken pp. áile maatschappelijke goederen, opheffing verlenen van alle maatschappelijke goederen, opheffing verlenen van alle inschrijvingen, gedaan ten voordele van de vennootschap, met of zonder betaling.

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aarsstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder,

De vennootschap wordt tevens reohtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 28.- CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwet kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, ten tweede van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 32.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van'het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening. van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de, algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TIENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake. ELFDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karei LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- verslagen (revisor + bestuursorgaan),

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ,.

A, Voor-

Rbe'houClen aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2014 : LE068031
14/02/2013 : LE068031
06/03/2012 : LE068031
17/01/2011 : LE068031
17/02/2010 : LE068031
05/03/2009 : LE068031
13/02/2008 : LE068031
22/01/2007 : LE068031
03/02/2006 : LE068031
25/01/2005 : LE068031
26/01/2004 : LE068031
27/11/2002 : LE068031
15/03/2002 : LE068031
11/01/2001 : LE068031
01/01/2000 : LE068031
01/01/1997 : LE68031
01/01/1996 : LE68031
01/01/1995 : LE68031
01/01/1989 : LE68031
11/04/2017 : LE068031

Coordonnées
BRUG (DE)

Adresse
WIJGMAALSESTEENWEG 300 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande