BRUGMAN-TRADING OFFICE.

Société en commandite simple


Dénomination : BRUGMAN-TRADING OFFICE.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 525.940.235

Publication

22/04/2013
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~d

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandet

te Leuven, de j  ', i3

DE GRIFFIER,

Griffie

*13062606*

Ondernemingsnr: coS,U " .3e-/0" . 3,-

Benaming

(voluit) : BRUGMAN-TRADING OFFICE.

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Tervuren Ijzerstraat,45.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.Benoeming

Bij onderhandse akte van 27 februari 2013 hebben

1.Dhr BRUGMAN Joan Herman,geboren te Zeist Utrecht op 3 maart 1946 wonend te 3080 Tervuren,

ljzerstraat,45/6

2.Dhr SKHIRI DIT GABOUJE Karim Claude, geboren te Watermaal Bosvoorde op2 november 1975,

wonend te 1 380 Lasne, route de Genval, 32.

Een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van gewone commanditaire vennootschap met als

naam: BRUGMAM TRADING OFFICE.

De zetel is gevestigd te Tervuren ljzerstraat,45.

Het initieel maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd euro;het wordt vertegenwoordigd door 600

aandelen,zonder nominale waarde;het wordt volledig onderschreven en volstort door;

-de heer Brugman: vijftig aandelen,hetzij voor vijfhonderd euro

-dhr SKH1R1 DIT GABOUJE :tien aandelen, hetzij voor honderd euro.

Wordt aangewezen als beherende vennoot, en is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk:de heer Joan

Brugman Wordt aangewezen als stille vennoot en is enkel gehouden tot beloop van zijn inbreng:de heer Skhiri

Dit Gabouje

De vennootschap heeft voor doel:

Ivoor eigen rekening en hoofdzakelijk voor rekening van derde

en dit op basis van commissies of in samenwerking in België en in buitenland :in de gebieden R&D,

wetenschap, industrie en laboratoria van ziekhuizen en Universiteiten :

" Het verlenen van technisch advies, zakelijke diensten, technische testen en toetsen.

" Uitwerken van projecten op het gebied van klimaatbeheersing en de luchthuishouding in Labo.

" Uitwerken van projecten op het gebied industriële vormgeving, zuivering en voorkomen van pollutie.

" Handelsbemiddeling in laboratoria inrichting, clean rooms, kasten voor luchtextractle en afzuigsystemen.

" Handelsbemiddeling in elektronische apparatuur voor taboratoria.

" Handelsbemiddeling in luchtzuivering apparatuur en filtersystemen.

" De inbedrijfstelling, het onderhoud, de technische dienstverlening, de validatie

en de herstelling van de installaties.

2.De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat,zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming,in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

3.De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer te voeren over en de uitbouw en uitbreiding bewerkstelligen van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin.Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het (ver)bouwen,inrichten,het verwerven ,vervreemden,het (ver)huren,het beheren,uitbaten,valoriseren en ordenen van alle onroerende goederenleasing inbegrepen;optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur/koárdinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken.

*Aile verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten in de ruimste zin,zoals het verwerven, vervreemden,het uitbaten,(ver)huren,en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen,obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

De vennootschap mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen,al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke: wijze ook (inbreng,inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

f= ~ r

,

. .r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag andere vennootschappen (mee) besturen .

Zij mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen. Zij mag alle handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

DUUR.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ZESHONDERD euro.

Het wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een waarde van elk tien euro De beherende vennoten zijn hoofdelijk en ondeelbaar verbonden.

Omtrent de stille vennoten gelden de bepalingen opgenomen in artikelen 206 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

De aandelen zijn op naam.Zij zijn ondeelbaar,De vennootschap erkent slechts een eigenaar per titel. ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ,enkel gekozen onder de beherende vennoten,benoemd door de algemene vergadering der vennoten,die hen steeds kan afzetten zonder gehouden te zijn enige reden of vooropzegging te geven.

De duur van het mandaat wordt vrij door de algemene vergadering bepaald .

Zijn er twee of meer zaakvoerders ,dan nemen zij elk afzonderlijk het bestuur waar

Elk zaakvoerder beschikt over de meest uigebreide machten van bestuur en beschikking,binnen het kader van het maatschappelijk doel.Het is bevoegd tot het verrichten van alle handelingen die nodig of nuttig kunnen zijn tot realisatie van het doel van de vennootschap,met uitzondering van die verrichtingen en rechtshandelingen,waarvoor krachtens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elk zaakvoerder mag onder meer alle,zowel roerende als onroerende goederen,in huur nemen en geven,verwerven en vervreemden;alle leningen aangaan;alle maatschappelijke goederen in pand geven of met hypotheek bezwaren;opheffng verlenen met verzaking aan aile hypotheken,voorrechten en vorderingen tot ontbinding, zelfs zonder bewijs van betaling,van alle hypothekaire en andere inschrijvingen, over-schrijvingen,beslag en andere belemmeringen ,de vennootschap in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigen,dadingen en vergelijken treffen in elke stand van geding over alle maatschappelijke belangen.

Deze opsomming is niet beperkend te aanzien.

Dagelijks bestuur.

Het bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer direkteurs die al dan niet de hoedanigheid van zaakvoerder hebben;hij mag ook machten verlenen aan alle derden voor bepaalde doeleinden.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand mei te veertien uur .indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is,wordt zij de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrieven bepaald.

Ieder vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot,bij schriftelijke volmacht. Elke vennoot heeft zoveel stemmen als verbonden aan de aandelen die hij bezit.

Elk kapitaalsaandeel geeft recht op één stem.

Elk winstaandeel heeft recht op het aantal stemmen verbonden aan zijn winstaandeel.

Het stemrecht verbonden aan de kapitaalsaandelen waarvan de eisbare en opgeëiste afbetalingen niet werden verricht,wordt geschorst.

Een beslissing inzake statutenwijziging vereist tenminste de VIERNIJFDEN der geldig uitgebrachte stemmen.Elke wijziging omtrent het doel van de vennootschap en elke beslissing tot ontbinding kan slechts worden aangenomen mits unanimiteit.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die het vragen.De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Elk maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de balans,na aftrekking van alle administratieve en bedrijfskosten,alle maatschappelijke lasten en kosten en de nodige afschrijvingen,maakt de nettowinst uit van het boekjaar.Van deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor het aanleggen van de wettelijke reserve.Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn wanneer deze reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de aanwending van het saldo van de winst met gewone meerderheid .

Ontbinding Liquidatie.

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de liquidatie door de zaakvoerders in functie verricht,tenzij de algemene vergadering beslist de liquidatie toe te vertrouwen aan één of meer vereffenaars,waarvan ze de machten en,in voorkomend geval,de ver-goedingen,vaststelt.

De vereffenaars hebben eik afzonderlijk de bevoegdheid tot het verrichten van aile handefingen,opgesomd in de artikelen 183 en volgende van het wetboek van vennootschap-+pen,zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging dienen te krijgen van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan bij de benoeming van één of meer vereffenaars hun bevoegdheden expliciet vastleggen of beperken

I

Vpor-Iáoébouden aan het Belgisch Staatsblad

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap,zal het saldo eerst aangewend worden om de stortingen die werden gedaan als afbetaling der aandelen terug te betalen.Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbe-'taald,zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen,hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld,bij gelijke delen,voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk jaar dat aanvangt op datum van oprichting, eindigt op 31 december 2014

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in 2015

Benoemingen.

Werd als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur :De heer Joan Brugman, oprichter voornoemd.Het mandaat is onbezoldigd.

Eik zaakvoerder heeft volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid om alleen aile

rechtshandelingen te verrichten en namens de vennootschap op te treden,in rechte en jegens derden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd: exemplaar van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRUGMAN-TRADING OFFICE.

Adresse
IJZERSTRAAT 45 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande