BRUMIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUMIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.686.942

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0520-010
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 29.07.2013 13354-0296-011
02/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : BRUMIC

(voluit): Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Stokerijstraat 17 te 1502 Halle (Leenbeek)

Zetel :





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11133571*

I

Ondernemingsnr :

~,~ _. "

~s.. . '..;

2 3 AUG 2011

Griffie

!o

IN

I,

~ I~

I~

!Dm

É plp

1 ,

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC notaris te Vilvoorde, op negentien augustus tweeduizend en elf.

Oprichters: 1. De Heer CROMPHOUT Michel_Luc Paul, geboren te Halle op negen december negentienhonderd zevenenvijftig, nationaal nummer 57.12.09 227-08, niet herhuwde weduwnaar van Mevrouw BENITEZ Heribertha, wonende te 1500 Halle, Villalaan 150.

2. De Heer DE KEERSMAEKER Bruno Stephaan Paul, geboren te Halle op jtwee september negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.09.02 401-31, uit de echt gescheiden en niet herhuwd, wonende te 7850 Edingen (Lettelingen), Fazantendreef 22.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "BRUMIC"

Maatschappelijke zetel : Stokerijstraat 17 te 1502 Halle (Leenbeek)

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1) het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, lbestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat:

1- alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, (verwerven, vervreemden, (ver)huren, beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen;

I- alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, uitbaten, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

2) het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het produktie-, logistiek en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel, administratief en personeelsbeleid.

Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

PEÊRS,

3) de recrutering, vorming, plaatsing en terbeschikkingstelling

van (gespecialiseerd) personeel, de (re)organisatie van

vennootschappen/ondernemingen, en het verlenen van met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) alle advies en diensten binnen ondernemingen--enj

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

et

W..._._.~-J

Luik B - vervolg

vennootschappen.

4) het besturen van vennootschappen en ondernemingen in de ruimste

zin.

opslorping, fusie en andere) en deze beheren. vennootschap mag (hypothecaire ) waarborgen verlenen voor! derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag alle handels-, financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar! doel.

Duur: Onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de ]rechtspersoonlijkheid

] Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt]

achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro. Het is gesplitst in] ]driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk! (één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De driehonderd (300) aandelen die gans het kapitaal] vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven; en volgestort ten belope van één/derde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meert bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, dief zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering] bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden] en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer-1 ders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zijl bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de] omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt! gehouden de achtste juni van ieder jaar om zestien uur op dei maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van! bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Boekjaar: Van eerste januari tot éénendertig december van elk jaar.( Evenwel zal het eerste maatschappelijk boekjaar lopen tot éénendertig] december tweeduizend en twaalf.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastges steld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt :

1) De algemene vergadering beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

1) de Heer CROMPHOUT Michel, voornoemd;

2) de Heer DE KEERSMAEKER Bruno, voornoemd,

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door!

een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde] duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Voor-

behouden

aan het

~~eTgisc`h

Staatsblad

De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving,

De

derden en zich voor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Y 3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zalf

plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend dertien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het1 Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam vang Ide vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en onder andere de aankoop van achtennegentig (98) procent in! volle eigendom van het hierna beschreven onroerend goed ingevolge akte) verleden door ondergetekende notaris op heden vóór deze, welke akte zalf

!worden overgeschreven op het vierde hypotheekkantoor te Brussel: 1

!STAD HALLE - VIJFDE AFDELING / LEMBEEK

Een opslagplaats op en met grond en aanhorigheden gelegen 1Stokerijstraat nummer 17, gekadastreerd of het geweest volgens titel en volgens huidig kadaster sectie C nummer 102/V/6, met een oppervlakte' volgens meting in vroegere titel vermeld en volgens huidig kadaster vang twee are vijfendertig centiare (2 a 35 ca).

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de! (CVBA "A. Schets en Partners", met zetel te 1651 Beersel (Lot), ~Bergensesteenweg 163, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of! verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor; en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen,! inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle) beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

24/04/2015
ÿþ Mad Word 91.1

115. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





u 19







*15059730*

Neergelegd/ontvangen op

I If APR, 2015

- ter griffie van dêrl#fierlandstalige

k;echtbanlc-van-]t©©phandel-Br-t:lssei

Ondernemingsnr : 0838686942

Benaming

(voluit) : BRUMIC

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STOKERIJSTRAAT 17 -1502 LEMBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De Bijzondere Algemene Vergadering van 19/12/2013 heeft beslist het ontslag van de heer Bruno De Keersmaeker, als zaakvoerder te aanvaarden, en dit met onmiddellijke ingang. Tevens wordt kwijting verleend voor het beleid tot op heden.

Er wordt beslist om met ingang vanaf heden te benoemen als zaakvoerder:

- De heer Cromphout Johan. Het mandaat zal al dan niet bezoldigd uitgeoefend worden.

Cromphout Johan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16355-0237-010

Coordonnées
BRUMIC

Adresse
STOKERIJSTRAAT 17 1502 LEMBEEK

Code postal : 1502
Localité : Lembeek
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande