BRUSSELS CAR DISTRIBUTION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRUSSELS CAR DISTRIBUTION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.879.263

Publication

10/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142078 na neerlegging ter griffie vaiPeWéegu/ontvangen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblei

1111100,10,11111

0 1 JULI 2011i

ter griffie van de Nederlandstalige

ymn koophandel Brussel Griffie

Ondernerningsnr : Benaming (voluit) 0428.879.263

Moorkens Brussels Car Distribution

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Pastoor Cooremansstraat 1

(volledig adres) 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)

Onderwerp(en) akte KAPITAALVERHOGING EN FORIVIELE KAPITAALVERMINDERING DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN

Uittreksel afgeleverd veleir registratie om neer te leggen ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel..

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 17 juni 2014, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarop door de bestaande aandeelhoudsters werd ingetekend in verhouding tot hun huidige respectieve participaties.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Belfius Bank.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op twee miljoen tweehonderdvierenvegduizend euro (¬ 2.254.000,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en dat het kapitaal van de vennootschap volledig volgestort is.

2. De vergadering besloot vervolgens om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met in totaal één miljoen vijfhonderdtachtigduizend euro (¬ 1.580.000,00) en terug te brengen van twee miljoen tweehonderdvierenvilftigduizend euro (¬ 2.254.000,00) naar zeshonderdvierenzeventigduizend euro (¬ 674.000,00), en dit, zonder vernietiging van aandelen> ter aanzuivering van een gedeelte van de overgedragen verliezen zoals die blijken per laatste balansdatum, zijnde per 31 december 2013, met het oog op het herstel van het eigen vermogen van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op werkelijk gestort kapitaal.

3. Dienovereenkomstig de wijzigingen aan het kapitaal zoals hierboven in punt 1 en 2 vermeld, werd

artikel 6 van de statuten integraal gewijzigd en werden de bepalingen inzake het kapitaal opgenomen in artikel 5

van de nieuwe statuten, welk artikel 5 ais volgt

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt zeshonderdvierenzeventigduizend euro (¬

674.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tienduizend honderdéénendertig (10.131) gelijke Aandelen zonder

vermelding van nominale waarde."

4. De regeling inzake bevoegdhetdsdelegatie aan directiecomité werd gewijzigd en artikel 13.3 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"13.3. directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het aan de Raad van Bestuur toegestaan om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet Bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun -bezoldiging, -de duur-van hun-opdracht-en de werkwijze van het-directiecomité-worden bepaald door de Raad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van Bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de Raad van Bestuur ' worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strildig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zef dat lid van het directiecomité de Raad van Bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, alleen de Raad van Bestuur de beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, in voorkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen."

5. De regeling inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 13.2 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

13.2. bevoegdheden inzake dagelijks bestuur

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen."

6. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden voor algemene vergaderingen en voorwaarden voor uitoefening van het stemrecht werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht."

7. De regeling inzake winstverdeling werd gewijzigd en artikel 25 van de nieuwe tekst der statuten luidt ais volgt:

"Artikel 25: winstverdeling

Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1/203te) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1110de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen."

8. De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 28 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 28: verdeling liouidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

9. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het liaelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2014
ÿþ i ModWcrctll.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

II 111,11.11» II

neergelegdiontvangen op

1 7 SEP. 2014

Griffie

ter griffie van de NederlanrIsWig

0428879263 rechtbank van koophandel Brussel

Moorkens Brussels Car Distribution

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte naamloze vennootschap

Pastoor Cooremansstraat 1, 1702 Groot-Bijgaarden

Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 3 junl 2014: De algemene vergadering herbenoemt unaniem als commissaris:

Defoitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, Lange Lozanastraat 270, B-2018 Antwerpen, IBR Nr B 00025, vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans (1BR A01411), voor een nieuwe periode van drie jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2017.

4U Business bvba

vert, door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Olivier Fontaine

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lu* B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 04.07.2013 13274-0364-038
07/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mort word 11.1

.Ii : j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSa

ü5 APR .2015.

Griffie

Ondernemingsnr 0428.879.263

Benaming

(voluit) : Moorkens Brussels Car Distribution

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pastoor Cooremansstraat 1, B-1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 3 januari 2013:

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt unaniem het ontslag ais bestuurder vanaf 1 januari 2013 van:

-de heer Alain Van den Bossche, wonende rue Caremberg 118a, B-7850 Enghien,

De bijzondere algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder vanaf 1 Januari 2013:

-de heer Didier Vanderperren, wonende Spiltstraat 25, B-1980 Zemst.

Het mandaat zai eindigen na de algemene vergadering van 2016.

4U Business bvba

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Olivier Fontaine

gedelegeerd-bestuurder

C

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B É In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

111'i'i1ll1 1'ii I11'i 1i1 11(1111'i (11(11 'ill(

*isoioeei*

Ondernemingsnr : 0428.879.263

aug'

0- 8 JAN 20,13

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : MOORKENS BRUSSELS CAR DISTRIBUTION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pastoor Cooremansstraat 1

1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)

{ Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERMINDERING TER AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE OPROEPINGEN VOOR DE ALGEMENE VERGADERING  INVOEGING VAN EEN REGELING AANGAANDE HET VRAAGRECHT VAN DE AANDEELHOUDERS  AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Beel, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negentien december tweeduizend en twaalf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der

registratie op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, boek 275 blad 08 vak 20, ontvangen: vijfentwintig .d euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai, Ossiarina L.";

BLIJKT dat:

het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met een bedrag van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) om het te herleiden van twee miljoen vierhonderd vierenvijftigduizend euro (¬ 2.454.000,00) tot één';

" miljoen achthonderd vierenvijftigduizend euro (¬ 1.854.000,00), door aanzuivering van geleden verliezen voor een zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de balans van de jaarrekening afgesloten op eenendertig december

" tweeduizend en elf.

de statutaire bepalingen aangaande de oproeping voor de algemene vergaderingen gewijzigd werden in

de zin zoals hierna bepaald :

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt op de wijze als wettelijk voorgeschreven.

Elk kapitaalaandeel geeft recht op één stem.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET GEASSOCIEERD NOTARIS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

gecoördineerde tekst van de statuten

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 18.07.2012 12319-0284-036
31/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~~~

1 2()128 JAN. ~~~

Griff ie

I1I Hll 10 11 10111 0 il I liii III 111

*13036678'

V ben aa Bel Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) " bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : BE0428.879.263

i Benaming (volui) : MOORKENS BRUSSELS CAR DISTRIBUTION

(verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm

Zetel : Pastoor Cooremansstraat 1

1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op achtentwintig december tweeduizend en elf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op drie januari tweeduizend en twaalf, boek 229 blad 15 vak 16, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met een miljoen honderdduizend euro (¬ 1.100.000,00) om het te brengen van een miljoen driehonderd vierenvijftigduizend euro (¬ 1.354.000,00) op twee miljoen vierhonderd vierenvijftigduizend euro (¬ 2.454.000,00) door inbreng in speciën volstort ten belope van honderd procent.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de naamloze vennootschap ALCOPA COÔRDINATION CENTER, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 231, alsook haar i aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten en een aandelenregister aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

13/10/2011
ÿþ e.wd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Sïjlagen bij hëfBélgisch S'fáátgblâd - 13/10120YI Annexes dulVlbm`feur bëIgë

Voor- 1

behoud4

aan he

Belgisc

Staatsba







" 11154092"

Q 3 -10v 2011

mue

Griffie

Ondernemingsnr : 0428.879.263

Benaming

(voluit) : Moorkens Brussels Car Distribution

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pastoor Cooremansstraat 1, 1702 Groot-Bijgaarden (Dilbeek)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder/gedelegeerd-bestuurder.

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 september 2011.

De bijzondere algemene vergadering ontslaat unaniem ais bestuurder vanaf 01/09/2011: - de heer Leonardus Oudejans, wonende Jacob Catslaan 3, NL-2012PE Haarlem

Bijgevolg wordt z'n mandaat als gedelegeerd-bestuurder tevens beëindigd.

4U Business bvba

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Olivier Fontaine

gedelegeerd-bestuurder

10/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- 9119111111 I I I I I I I I M N ll

behouden *11151930'

aan het

Belgisch

Staatsblad





ussa

Griffie

Ondernemingsnr : 0428.879.263

Benaming

(voluit) : Moorkens Brussels Car Distribution

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pastoor Cooremansstraat 1, 1702 Groot-Bijgaarden (Dilbeek)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris.

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 6 juni 2011.

De algemene vergadering herbenoemt unaniem als commissaris:

- Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, met zetel te Berkenlaan 8b, B-1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Didier Boon, voor een periode van 3 jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2014.

4U Business bvba

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Olivier Fontaine

gedelegeerd-bestuurder

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 25.07.2011 11335-0090-037
17/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 14.09.2010 10542-0104-036
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 30.07.2009 09523-0135-035
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 24.07.2008 08474-0206-034
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 29.06.2006 06361-2032-027
04/07/2005 : AN252024
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.06.2005, NGL 30.06.2005 05386-4619-026
10/01/2005 : AN252024
10/12/2004 : AN252024
29/07/2004 : AN252024
29/07/2004 : AN252024
01/07/2004 : AN252024
21/01/2004 : AN252024
12/09/2003 : AN252024
09/07/2003 : AN252024
05/07/2002 : AN252024
01/07/2000 : AN252024
23/07/1999 : AN252024
22/05/1999 : AN252024
23/02/1999 : AN252024
15/05/1986 : AN252024
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 29.08.2016 16560-0585-035

Coordonnées
BRUSSELS CAR DISTRIBUTION

Adresse
PASTOOR COOREMANSSTRAAT 1 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande