BRUSSELS INVESTMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRUSSELS INVESTMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.433.655

Publication

24/07/2014
ÿþ" r<

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

III Illl I IUI1 Ill lu 11

+19193212

11 -07- 2014

BRUXELLES

Greffe

Dénomination

(en entier) : Brussels Investment

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard du Souverain 191, 1160 Bruxelles

N° d'entreprise : 0439.433.655

Objet de l'acte : Nomination

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale du 03/06/2014 :

"L'assemblée renomme comme administrateurs, la SPRL Société de Gestion Jacques Haelterman représentée par Mr. Paul Haelterman, la SPRLU Paul Haelterman représentée par Paul Haelterman et Mr, Michel Haelterman pour une période de six ans jusqu'à l'assemblée générale de 2020 devant approuver les comptes arrêtés au 31 décembre 2019.

La SPRL Société de Gestion Jacques Haelterman représentée par Mr, Paul Haelterman et Mr. Michel Haelterman sont tout deux désignés comme administrateur délégué pouvant agir individuellement en conformité'. avec les statuts.

L'assemblée renomme comme réviseur la société civile S.C.R.L. RSM InterAudit, Lozenberg 22, 1930 Zaventem représentée par Messieurs Bernard de Grand Ry et Mathieu Noël pour une durée de trois ans jusqu'à l'assemblée générale de 2017 approuvant les comptes arrêtés au 31 décembre 2016,"

SPRL Société de gestion Jacques Haelterman

Paul Haelterman

Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 04.06.2013, DPT 10.06.2013 13165-0183-018
06/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 05.06.2012, DPT 03.07.2012 12254-0335-018
23/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 10 FGV" 2012

Ondememingsnr : 0439.433.655

Benaming

(voluit) : 'BRUSSELS INVESTMENT"

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1160 Brussel, Vorstlaan, 191.

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING BEPALINGEN INZAKE OVERDRACHT VAN AANDELEN - AANPASSING AARD AANDELEN - NIEUWE TEKST DER STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van drieëntwintig december tweeduizend en elf, "Geboekt: 21 bladen, één verzending te Asse I, op 27 december 2011, boek 634, blad 71, vak 07. Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger, (getekend) Ann Van Riet, Inspecteur,", blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'BRUSSELS INVESTMENT', met zetel te 1160 Brussel, Vorstlaan 191.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris André De Ryck, destijds te Asse, op 11 december 1989, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 05 januari 1990, onder nummer 900105-116.

Waarvan de statuten sindsdien verschillende keren werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André De Ryck, te Asse op 22 oktober 1997, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 november 1997, onder nummer 971118-101.

En gewijzigd werd bij onderhandse akte, houdende verplaatsing van de maatschappelijke zetel, ingevolge beslissing van de raad van bestuur de dato 06 november 2006, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 november nadien, onder nummer 06175511.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0439.433.655 (Brussel). Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE REGELS INZAKE OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vergadering beslist vooreerst om de wijze van overgang van aandelen zoals uitgewerkt in de huidige statuten ingrijpend te wijzigen, dit zowel wat betreft de overgang van effecten bij leven, als bij overlijden en zowel de overgang ten kostelozer titel, als deze ten bezwarende titel.

in dat verband wordt de bestaande tekst uitgewerkt in het huidig artikel tien van de statuten volledig vervangen door een nieuwe tekst, waarvan de inhoud wordt voorgelegd door externe juridische adviseurs van comparanten met verzoek aan de notaris deze op te nemen in de huidige statuten, derwijze dat het huidig artikel 10 gewijzigd wordt zoals hierna volgt.

TWEEDE BESLUIT : AANPASSING AARD VAN DE EFFECTEN

Teneinde te voldoen aan de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, beslist de vergadering dat de aandelen van de vennootschap met onmiddellijke ingang worden omgezet in aandelen op naam.

Er zal daartoe een aandelenregister worden aangelegd voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties conform de bepalingen van artikel 463 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. Indien gewenst kan de raad van bestuur dit register aanhouden in elektronische vorm.

Alle houders van aandelen aan toonder zullen de omzetting van hun aandelen moeten vragen in effecten op naam, daartoe zullen zij zich dienen te richten tot de raad van bestuur die tegen afgifte van de toonderaandelen tot inschrijving in het aandelenregister van de vennootschap zal overgaan en desgevallend certificaten van aandelenbezit op naam zal kunnen afleveren als bewijs van eenieders aandelenbezit.

Met het oog op dit alles verkrijgt iedere bestuurder de meest ruime bevoegdheden, en zal elkeen alle stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen, welke hiertoe nuttig of noodzakelijk zijn, hierin; begrepen het vervullen van alle formaliteiten nuttig of noodzakelijk bij het omzetten van de effecten aan toonder' in effecten op naam, het vernietigen van effecten aan toonder en het aanmaken van een aandelenregister, het uitreiken van alle certificaten van aandelenbezit alsook om deze omzetting tegenstelbaar te maken aan alle

private en openbare instanties. __

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden *iaoa31ss*

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen hij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT : OMZETTING KAPITAAL IN EURO

De vergadering beslist haar kapitaal om te zetten in euro derwijze dat het vroeger in Belgische frank uitgedrukte kapitaal groot zevenenvijftig miljoen zeshonderd drieëntachtigduizend frank voortaan uitgedrukt wordt als bedragende EEN MILJOEN VIERHONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERDVIERENTWINTIG EURO TWEEENTWINTIG CENT (1.429.924,22 ¬ .

Het kapitaal blijft vertegenwoordigd door zevenduizend vierhonderd aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénlzevenduizend vierhonderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT : WIJZIGING MINIMUM AANTAL BESTUURDERS.

De vergadering beslist dat omwille van de gewijzigde vennootschapswetgeving, de vennootschap slechts het door de wet als minimum vooropgesteld aantal bestuurders zal mogen hebben en niet langer verplicht minimum drie, zoals actueel in de statuten was voorgeschreven.

VIJFDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en met de huidige vennootschapswetgeving, beslist de vergadering een volledige nieuwe tekst der statuten te bepalen, met behoud van de essentiële kenmerken van de vennootschap. Deze nieuwe tekst luidt thans ais volgt, hierna weergegeven bij uittreksel:

BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam van "BRUSSELS INVESTMENT'.

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "N.V." worden voorafgegaan of gevolgd.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1160 Brussel, Vortstlaan 191.

Hij kan bij gewoon besluit van de raad van bestuur naar elders in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij gewoon besluit van de raad van bestuur mag de vennootschap administratieve zetels, bijhuizen, werkplaatsen, agentschappen en bijkantoren, in België en in het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Alle handelingen, zowel roerend als onroerend die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, de expertise, de verhuring, de franchise, de aankoop, de verzekering, de verkoop, de leasing van onroerende goederen, van delen van onroerende goederen, terreinen en handelszaken en andere goederen, gelegen in België of in het buitenland.

Ze kan lenen of ontlenen, verwerven, verkopen, zich toeleggen op elke industriële, commerciële, roerende, onroerende en hypothecaire handeling, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende met het maatschappelijk doel. Deze handelingen kunnen een burgerlijk, commercieel, financieel en industrieel karakter vertonen.

Ze kan elke handeling van plaatsing, bouw, inrichting uitvoeren en dit op het gebied van roerende en onroerende goederen, opstellen of laten opstellen van plannen en bestekken, in het bijzonder op het gebied van decoratie, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Ze kan eveneens verhuren, in huur nemen, beheren van publicitaire inrichtingen, in het bijzonder met het oog op de aanplakking.

Ze kan ofwel rechtstreeks ofwel met tussenkomst van derden handelen met het oog op de oprichting en de uitbating van een studiebureau, de organisatie en de raadgeving op onroerend, financieel en commercieel vlak, octrooi, licentie, fabrieksmerk, optreden als commerciële tussenpersoon, consultant of mandataris, mandaten aanvaarden als bestuurder of beheerder in andere vennootschappen; Alle handelingen die deel uitmaken van het maatschappelijk doel kunnen uitgevoerd worden zowel in België ais in het buitenland.

Ze heeft eveneens tot doel het nemen van deelnemingen, onder welke vorm ook in Belgische en buitenlandse ondernemingen; het aanschaffen bij koop, inschrijving of op elke andere wijze, van roerende waarden van alle aard; het beheer en de ontwikkeling van haar portefeuille; de deelneming in de oprichting en de ontwikkeling van andere afhangende ondernemingen en hen elke medewerking verlenen.

Onder afhangende ondernemingen begrijpen we hetzij dochtermaatschappijen, hetzij ondernemingen waarvan het maatschappelijk kapitaal rechtstreeks of onrechtstreeks, gedeeltelijk of geheel, weerhouden wordt door is van de aandeelhouders van huidige onderneming.

DUUR

De vennootschap werd voor een onbepaalde duur opgericht vanaf 11 december 1989.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EEN MILJOEN

VIERHONDERDNEGENENTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERDVIERENTWINTIG EURO

TWEEENTWINTIG CENT (1.429.924,22 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend vierhonderd aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/zevenduizend vierhonderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUU R

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, bestaande uit minstens het door de wet als minimum

voorgeschreven aantal leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de

algemene vergadering der aandeelhouders en die te allen tijde door haar kunnen warden ontslagen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

. ., t

z

K

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene' vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter kiezen.

Afschriften of uittreksels, in en buiten rechte voor te leggen, worden door één of meerdere bestuurders ondertekend van zodra de wet dit toelaat.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd voor alle handelingen die niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering : zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag aan gelijk welke persoon zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, volmacht geven voor speciale en bepaalde zaken.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerde bestuurder voeren, of aan één of meer directeurs of titularissen, binnen of buiten zijn midden gekozen, ieder afzonderlijk handelend.

In geval van overdracht van het dagelijks bestuur, stelt de raad van bestuur de bevoegdheden en de speciale vergoedingen vast die aan deze functie zijn verbonden,

De algemene vergadering kan aan de bestuurders een vaste of evenredige vergoeding toekennen ten laste van de algemene onkosten.

De raad van bestuur mag aan de directeurs, met bijzondere functies of opdrachten gelast, vergoedingen toekennen vooraf te nemen op de algemene onkosten.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging kan enkel met de instemming van de partijen worden gewijzigd.

De rechtsvorderingen, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden in naam van de vennootschap vervolgd en benaarstígd door de raad van bestuur, voor dewelke zal optreden hetzij zijn voorzitter, hetzij een gedelegeerde bestuurder, hetzij binnen de perken toegestaan door de wet, een bijzondere lasthebber daartoe gemachtigd door de raad.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de gedelegeerde bestuurder voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee bestuurders, gezamenlijk handelend, alsook door het afzonderlijk optreden van hetzij de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij van één gedelegeerde bestuurder, aangewezen door de raad.

Een gedelegeerd bestuurder is afzonderlijk handelend eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap. JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om vijftien uur,

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt van één januari tot één en dertig december van ieder jaar. RESERVE-VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming die het overblijvende saldo van de nettowinst moet krijgen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering.

Bij gebreke van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de zorg van de op dat tijdstip in functie zijnde raad van bestuur, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele bezoldiging van de vereffenaars,

ZESDE BESLUIT: VOLMACHTEN.

De vergadering besluit volmacht te geven aan ieder der bestuurders voor de uitvoering van de genomen besluiten en aan de werkende notaris voor de coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- twee volmachten;

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering" dd. 23.12.2011;

- titelblad "vaststelling nieuwe tekst der statuten".

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

B irágën bij hë -Welirsch StaatsbIad _ 231U2/2ff12 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

12/09/2011
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

*11137273

QUS 2640

P I P,JnLLE.3

Greffe

Dénomination

(en entier) :

Forme juridique : Siège : N° d'entreprise : Obiet de l'acte :

Brussels lnvestment

Société Anonyme

Boulevard du Souverain 191, 1160 Bruxelles

0439.433.655

Nomination

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale du 07/0612011 :

"L'assemblée nomme comme réviseur la société civile S.C.R.L. RSM InterAudit, Lozenberg 22, 1930 Zaventem représentée par Messieurs Bernard de Grand Ry et Mathieu Noël pour une durée de trois ans jusqu'à l'assemblée générale de 2014 approuvant les comptes arrêtés au 31 décembre 2013."

pour l'administrateur délégué

Hippolyte Haelterman

Mentionner sur ta dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

24/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 07.06.2011, DPT 21.06.2011 11189-0363-019
16/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 01.06.2010, DPT 14.06.2010 10170-0429-017
18/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 02.06.2009, DPT 15.06.2009 09234-0148-017
27/06/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 03.06.2008, DPT 24.06.2008 08272-0314-017
28/06/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 07.06.2007, DPT 22.06.2007 07272-0112-016
23/11/2006 : BL530505
29/06/2006 : BL530505
29/06/2015
ÿþ Copie qui sera publiée aux annéXes-dt-illlbRrtélftrici après dépôt de l'act8g5 ef1eçu le

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter ta personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Réser IuhII II VIII 111111III

au >15091927*

Mon it

belgi







18 JUIN 2015

au greffe du tribunal de commerce francophone de Bruxelles

Greffe

Dénomination

(en entier)

Forme juridique : Siège : N° d'entreprise : £)blet de l'acte :

Brussels Investment

Société Anonyme

Boulevard du Souverain 191, 1160 Bruxelles 0439.433.655

Changement adresse siège social

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale du 02/06/2015 :

"L'assemblée générale décide de déplacer le siège social de la société, à partir de ce jour, à l'adresse suivante : 1740 Ternat, Industrielaan 16-20.."

SPRL Société de gestion Jacques Haelterman

Paul Haelterman

Administrateur délégué

28/10/2005 : BL530505
13/07/2005 : BL530505
04/10/2004 : BL530505
13/07/2004 : BL530505
27/06/2003 : BL530505
29/01/2003 : BL530505
29/01/2003 : BL530505
01/07/2000 : BL530505
07/10/1999 : BL530505
30/11/1996 : BL530505
28/12/1994 : BL530505
05/01/1990 : BL530505
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0573-016

Coordonnées
BRUSSELS INVESTMENT

Adresse
INDUSTRIELAAN 16-20 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande