BTHINK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BTHINK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.517.346

Publication

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 03.04.2013 13075-0238-011
10/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300148*

Neergelegd

06-01-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BTHINK

0832517346

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1861 Meise, Godshuisstraat 31 bus 12

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op vijf januari tweeduizend elf :

BLIJKT DAT:

1/ De Heer THEUNISSEN Bart, geboren te Brussel op tien april duizend negenhonderdzesenzeventig, echtgenoot van Mevrouw ROSALES ROJAS Eliane, hierna genoemd, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Godshuisstraat 31 bus 12.

2/ Mevrouw ROSALES ROJAS Eliana Danitza, geboren te Cochabamba (Bolivie) op vier mei duizend negenhonderdachtenzeventig, echtgenote van de Heer THEUNISSEN Bart, voornoemd, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Godshuisstraat 31 bus 12.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de comparanten de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door FORTIS Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van vijf januari tweeduizend en elf, waaruit blijkt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE23 001631694691.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt:

- door de Heer THEUNISSEN Bart, voornoemd: tot beloop van negenennegentig aandelen, hetzij achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414 EUR);

- door Mevrouw ROSALES ROJAS Eliana, voornoemd: tot beloop van één aandeel, hetzij honderd zesentachtig euro (186 EUR).

Totaal: honderd aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "BTHINK".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1861 Meise (Wolvertem), Godshuisstraat 31 bus 12.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden,

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- het uitvoeren van studies, audits, expertises, ontwerpen en projectmanagement betreffende informatica en

technische installaties;

- ontwerp, onderhoud en beheer van technische installaties;

- studie-, advies- en sevicebureau voor informatieverwerking, webdesign en webhosting, ontwikkeling, verkoop

en onderhoud van software, ontwikkeling, verkoop en onderhoud van hardware;

- in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, onderhoud en herstelling van informaticasystemen, omvattende hard- en

software in de meest ruime zin;

- uitbating van een kantoor voor mechanografische werken, gegevensverwerking en samenstellen van

databanken;

- het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken;

- ontwikkeling van games en multimedia;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de stichting, de exploitatie, de organisatie van en het beheer van restaurants, snackbars, herbergen, winkels, bars en alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het hotelwezen, toerisme, recreatie, immobiliën, horeca, vakantieplanning of voedingssector en dit in de ruimste zin der woorden en zonder dat deze opsomming beperkend weze;

- fabricage, groot- en kleinhandel in kledij, schoeisel en allerlei textielwaren voor heren en jongens, voor dames en meisjes;

- fabricage, groot- en kleinhandel in uurwerken, fantasiebijouterieën en ceinturen;

- import, export, klein- en groothandel in wijnen en sterke dranken;

- tussenpersoon in de handel;

- het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het

bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, commerciële aangelegenheden, marketing en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. Aanleggen van reserves  winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de tweede dinsdag van de maand maart om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend

jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te

nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- De Heer THEUNISSEN Bart, voornoemd;

Hier aanwezig en aanvaardend.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één

december tweeduizend en tien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in

oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de

zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht aan de Heer Stijn Goossens, wonende te 9200 Dendermonde,

Bookmolenstraat 1, met macht tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen die

tengevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke

instellingen, ondermeer met betrekking tot het ondernemingsloket en de B.T.W.

Coordonnées
BTHINK

Adresse
GODSHUISSTRAAT 31, BUS 12 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande