BUDGET EVENTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUDGET EVENTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.989.822

Publication

07/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behouden Neergelegd ter griffie der

aan het Rechtbank van Koophane'--1

Belgisch Staatsblad Leuven, de

DEGR!FFÉ,!Zaí3

Griffie















*13123853*





Ondernemingsnr 536. SSS. $ Benaming

(voluit) " BUDGET EVENTS

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : HAMERSTRAAT 11, 3191 HEVER

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden:

- de Heer Van Steyvoort Serge (N.N. 68.03.04.073.92), wonende te 3191 Hever, Hamerstraat 11;

- de Heer Artois Ronny, (N.N. 72.03.20.285.66), wonende te 3190 Boortmeerbeek, Bredepleinstraat 112 b1;

Verklaren tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden;

STATUTEN

Artikel 1 - Benaming & zetel

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "Budget Events". De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 3191 Hever, Hamerstraat 11.

Artikel 2 - Doel

De vennootschap heeft als doel:

- Het aankopen, verkopen, verhuren, de fabricage, het ter beschikking stellen, het herstellen van, tenten, podia, mobiele gelegenheden, klank- en lichtinstallaties voor het inrichten van markten, vergaderingen, vertoningen, tentoonstellingen, sport- en culturele manifestaties en evenementen in de ruimste zin van het woord;

- Het organiseren en inrichten van evenementen in de ruimste zin van het woord en alle daarbij horende randactiviteiten zoals ticketverkoop, catering, veiligheidscoördinaties, marketing,..., zonder dat deze lijst van beperkte aard is;

- de fabricage, het plaatsen of de herstelling van parketvloeren, houten constructies (chalets, tuinhuizen, ), tent- en zeilconstructies, ijs- en schaatspistes;

- Publiciteitsonderneming;

- Het organiseren van gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten in de ruimste zin

van het woord;

- De handel en tussenpersoon in de handel in al zijn vormen;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder

de vorm van beheer (management) en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle

andere ondernemingen en organisaties;

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

een bijzondere reglementering.

-Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis;

- Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

- Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van" alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap mag belang hebben door inbreng, deelname, fusie, splitsing, onderschrijving of anderszins in alle vennootschappen of ondernemingen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

In het algemeen kan zij alle verrichtingen doen van boekhoudkundige, zakelijke, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, tot haar doel bijdragen of van nature zijn om haar activiteit uitte breiden of te ontwikkelen.

Artikel 3 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 4 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 500 EURO en het wordt vertegenwoordigd door 10 aandelen met een nominale waarde van 50 EURO elk.

Artikel 5 - Bestuur & vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die over alle bevoegdheden beschikken, behoudens deze door de wet of onderhavige statuten aan de vennoten voorbehouden,

De vennootschap wordt verbonden door de handtekening van haar zaakvoeder(s). Voor bedragen die het maatschappelijk kapitaal overschrijden is de handtekening van twee vennoten vereist.

Artikel 6 - Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van het lopend jaar. Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en de jaarrekening opgesteld.

Artikel 7 - Algemene vergadering

Jaarlijks, vóór de vierde dinsdag van de maand juni, wordt een algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden, "de jaarlijkse algemene vergadering" genoemd. De jaarlijkse algemene vergadering beraadslaagt en beslist aangaande het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder(s) en het goedkeuren van de jaarrekening.

I " e

Een algemene vergadering wordt samengeroepen door een zaakvoerder en wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België die in de bijeenroeping wordt aangegeven. De bijeenroeping gebeurt door middel van een ter post aangetekende brief en bevat de agenda. De bijeenroeping wordt acht dagen voor de datum van de vergadering verstuurd. Indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering steeds geldig beraadslagen en beslissen, ongeacht de correcte toepassing van de bijeen roepingformaliteiten.

Artikel 8  Wijziging kapitaal en overdracht van aandelen

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de bestaande vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De overdracht van aandelen onder de levenden of overgang wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen.

Artikel 9 - Ontbinding & vereffening

In geval van ontbinding, om welke reden en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering der vennoten de vereffenaar aanduiden en zijn/haar bevoegdheden bepalen, evenals zijn/haar gebeurlijke emolumenten en de vereffeningwijze.

De vennootschap wordt niet noodzakelijk ontbonden door het verlijden, de ontzetting, het bankroet of de kennelijk insolventie van een vennoot.

Artikel 10

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in de statuten is voorzien, verklaren de partijen zicht te zullen schikken paar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de oprichtingsdatum en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar de vierde dinsdag van de maand juni 2015,

Alle handelingen en verrichtingen die sinds 01 april 2013 werden gesteld in naam van de vennootschap, zullen vanaf heden worden beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van deze vennootschap.

Als zaakvoerders van de vennootschap worden aangesteld voor onbepaalde duur; de heer Van Steyvoort Serge en Artois Ronny. Het mandaat is onbezoldigd.

Aldus opgemaakt te Hever op 22 juli 2013 in drie exemplaren, waarvan één bestemd voor de registratie.

- De Heer Van Steyvoort Serge

- De Heer Artois Ronny

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BUDGET EVENTS

Adresse
HAMERSTRAAT 11 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande