BUELENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUELENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.804.637

Publication

16/07/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Bouchoutlaan 19

1780 Wemmel

Onderwerp akte :VOORSTEL VAN OVERDRACHT onder bezwarende titel van een algemeenheid (artikel 770 Wetboek van vennootschappen) - Proces-verbaal raad van bestuur van de overdragende vennootschap

Neerlegging van het voorstel de dato 30 juni 2014 van overdracht van de algemeenheid in de betekenis van artikel 678 juncto artikel 770 W. Venn. door de naamloze vennootschap "BUELENS", met zetel te 1780! Wemmel, Bouchoutlaan 19 (overdragende vennootschap) aan de naamloze vennootschap 'GM1P HOLDING", met zetel te 1780 Wemmel, Bouchoutlaan 19 (verkrijgende vennootschap).

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal).

Uitgereikt vddr registratie in toepassing van artikel 173, 10 bis van het Wetboek registratierechten.

Daisy Dekegel

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de eerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0406804637 Benaming (voluit) : BUELENS

I III 11.1M10 8

- nee_r ele d/ angcn op



" 0 7 JOLI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige f-99h4Fil5fre11 kg/And& Brw;sel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deltearoelegd/ontvangen op

1111111 1111111

Vo

beho

aan

Belg

Staat

II



II

0 9 SEP. 2014

ter griffie van de Nederiandstalige

rechtbank vandenhandel Brussel

Ondememingsnr : 0406.804.637

Benaming (voluit) : BUELENS

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Bouchoutlaan 19

1780 WEMMEL

Onderwerp akte :ONTBINDING met dadelijke SLUITING van de VEREFFENING (toepassing artikel 184, §5 W.Venn.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één september tweeduizend veertien, door Meester Daisy ' DEKEGEL,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BUELENS", waarvan de zetel gevestigd is te 1780 Wemmel, Bouchoutlaan 19,

' volgende beslissingen genomen heeft;

1° Goedkeuring van jaarrekening van de Vennootschap over de periode ingegaan op 1 juli 2013 en

," afgesloten op 30 juni 2014, inclusief de door het bestuursorgaan voorgestelde bestemming van het resultaat.

" 2° Kwijting werd verleend aan elke bestuurder afzonderlijk voor de periode ingegaan op 1 juli 2013 en afgesloten op 30 juni 2014.

3° Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, ontbinding en vereffening van de naamloze vennootschap "BUELENS", waarvan de zetel gevestigd is te 1780 , Wemmel, Bouchoutlaan 19, in één akte.

Na vastgesteld te hebben op grond van de conclusies van de bedrijfsrevisor dat de schulden tegenover ' derden luidens de staat van activa en passiva werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen ' werden geconsigneerd, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de , Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

, 4° Beslissing, gezien het voorgaande, tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

6° De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 1780 Wemmel, Bouchoutlaan 19.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moesten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Pascal BUELENS, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders en om desgevallend later deze bankrekening(en) af te sluiten.

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan het kantoor "MOORE STEPHENS", woonstkeuze gedaan hebbende te Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lastnebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van het

bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd %ré& registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Daisy DEKEGEL

Notaris

--------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de eersooM(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/09/2014
ÿþm'ad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontverigen op

0 9 SEP. 2014

Griffie

!IIIIIIII1311111 111111

II

bel

ai

BE Sta

Ondernemingsnr : 0406.804.637 Benaming (voluit) : BUELENS

(verkort} :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Bouchoutlaan 19 1780 WEMMEL

ter griffie vetn oe Nederlandstaltge

rechtbank van koophandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :OVERDRACHT VAN ALGEMEENHEID ONDER BEZWARENDE TITEL (art. 770 van het Wetboek van vennootschappen)

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig augustus tweeduizend veertien, voor Meester Daisy DEKEGEL, Notaris te Brussel,

dat de naamloze vennootschap "BUELENS", met maatschappelijke zetel gevestigd te 1780 Wemmel, Bouchoutlaan 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, hebbende als ondernemingsnummer 0406.804.637, hierna genoemd "de Overdragende vennootschap" is overgegaan tot de overdracht onder bezwarende fiel aan de verkrijgende vennootschap, hierna genoemd, van de hierna vermelde bedrijfstak.

IDENTITEIT VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

de naamloze vennootschap "GMIP HOLDING", met maatschappelijke zetel gevestigd te 1780 Wemmel, ' Bouchoutlaan 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, hebbende als ondernemingsnummer. 0821.489.238.

RETROAKTEN

* Zowel het bestuursorgaan van de Overdragende vennootschap als het bestuursorgaan van Verkrijgende vennootschap, hebben bij authentieke akten verleden voor ondergetekende notaris Daisy Dekegel, op 30 juni 2014, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootsohappen, een voorstel van overdracht opgesteld.

* Gezegde voorstellen van overdracht werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, in hoofde van beide betrokken vennootschappen op 7 juli 2014, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

De neerlegging van gezegde voorstellen werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij Belgisch Staatsblad op 16 juli 2014, (i) in hoofde van de Overdragende vennootschap onder nummer 14137453 en (11) in hoofde van de Verkrijgende vennootschap onder nummer 14137452.

' * Op 27 augustus 2014 heeft het bestuursorgaan van de voornoemde Overdragende vennootschap een

omstandig schriftelijk verslag opgesteld, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen,

* De algemene vergadering van de voornoemde Overdragende vennootschap, heeft op heden, voorafgaandelijk dezer, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen, met unanimiteit beslist over te gaan tot de overdracht onder bezwarende titel van de algemeenheid op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van overdracht.

* De algemene vergadering van voornoemde Verkrijgende vennootschap, heeft op heden, voorafgaandelijk' deze, met unanimiteit beslist over te gaan tot de verkrijging onder bezwarende titel van de algemeenheid van de overdragende vennootschap op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van overdracht.

* Bijgevolg werden aile voorafgaandelijke wettelijke formaliteiten voor de realisatie van de overdracht ten bezwarende titel van de algemeenheid van de Overdragende vennootschap "BUELENS", vervuld. BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN ALGEMEENHEID

De overgang van het gehele vermogen van de overdragende vennootschap op de verkrijgende vennootschap omvat alle activa  en passiva bestanddelen alsook haar activiteiten met de daaraan verbonden, vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overdragende vennootschap te gebruiken; haar oliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid,

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1. De verkrijgende vennootschap bekomt de voile eigendom van de overgedragen bestanddelen vanaf,

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

*3

Voor-

behouden aan hé,'" Belgisch

Staatsblad

mocF 11.1

achtentwintig augustus tweeduizend veertien.

2. Vanaf 30 juni 2014 worden de verriçhtingen met betrekking tot de overgedragen algemeenheid gesteld " door de Overdragende vennootschap boekhoudkundig en voor wat betreft de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Verkrijgende vennootschap

3. De kosten verbonden aan deze overdracht zullen gedragen worden door de Verkrijgende vennootschap, 4, Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

WIJZE VAN VERGOEDING

De overdracht van de hoger beschreven algemeenheid wordt gedaan en aanvaard mits betaling door de verkrijgende vennootschap van een vergoeding in geld.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,10 bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Daisy DEKEGEL

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.11.2013, NGL 20.12.2013 13700-0177-035
18/04/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor" i USSEL

behoudei 0 9 APR 2013

aan het

Belgisct!

Staatsbic









*13060633*

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0406.804.637

Benaming

(voluit) : BUELENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bouchoutlaan 19 -1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

De jaarvergadering van 28 november 2012 heeft met eenparigheid van stemmen besloten de volgende bestuurders te herbenoemen:

1.Mevrouw Marie Madeleine Princen, wonende te 1780 Wemmel, Bouchoutlaan 19, voor een periode van 6, jaar, meer bepaald tot de jaarvergadering van 2018. Dit mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering; anders beslist.

2.Mevr. Isabelle Buelens, wonende te 1780 Wemmel, Van Gysellaan 14, voor een periode van 6 jaar, meer: bepaald tot de jaarvergadering van 2018. Dit mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders; beslist.

3.Budevco BVBA met als ondernemingsnummer 0884.628.815, Leeuwerikenlaan 21, 1780 Wemmel, met als vaste vertegenwoordiger dhr, Pascal Buelens, Leeuwerikenlaan 21, 1780 Wemmel. De benoeming van de BVBA Budevco loopt tot de jaarvergadering van 2018. Het mandaat van Budevco BVBA is bezoldigd.



Aansluitend heeft de raad van bestuur van 28 november 2012 de volgende beslissingen genomen:

- Mevrouw Marie-Madeleine Princen, wonende te 1780 Wemmel, Bouchoutlaan 19, vanaf heden te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur tot de jaarvergadering van 2018. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

- BVBA Budevco, met als ondememingsnummer 0884.628.815, en met zetel te 1780 Wemmel, Leeuwerikenlaan 21, met als vaste vertegenwoordiger dhr, Pascal Buelens, te benoemen als gedelegeerd' bestuurder tot de jaarvergadering van 2018,

BUDEVCO BVBA

met als vaste vertegenwoordiger dhr. Pascal BUELENS

Gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.02.2013, NGL 28.03.2013 13077-0405-035
20/04/2012
ÿþVoorbehoud( aan ho. Belgiso Staatssbk

Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11111111 II VI II IIIII

" sao~~oai*

VI -aie-

BRUSSEL

Griffie



Ondernerningsnr : 0406.804.637

Benaming

(voluit) : BUELENS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Bouchoutlaan 19 -1780 WEMMEL

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

De algmene vergadering van 29 maart 2012 heeft beslist om Mevr. Marie-Madeleine BUELENS-PRINCEN, wonende te 1780 Wemmel, Bouchoutlaan 19, te benoemen ais bestuurder, in de plaats van de heer Gustaaf BUELENS, overleden op 24 februari 2012.

Haar mandaat loopt tot de jaarvergadering van het jaar 2012 en is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

De raad van bestuur van 29 maart 2012 heeft beslist om Mevr, Marie-Madeleine PRINCEN te benoemen: als voorzitter van de raad van bestuur, voor de duurtijd van het mandaat tot de jaarvergadering van het jaar 2012.

BVBA BUDEVCO

Vertegenwoordigd door dhr, Pascal Buelens

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B, vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inst urnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening.

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.01.2012, NGL 15.02.2012 12038-0202-029
27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 21.01.2011 11013-0206-030
27/01/2010 : BL354533
30/12/2009 : BL354533
18/02/2009 : BL354533
28/12/2007 : BL354533
11/04/2007 : BL354533
16/03/2007 : BL354533
02/02/2007 : BL354533
02/01/2006 : BL354533
31/12/2004 : BL354533
20/02/2004 : BL354533
07/01/2004 : BL354533
09/05/2003 : BL354533
03/01/2003 : BL354533
11/01/2001 : BL354533
16/02/2000 : BL354533
05/02/1999 : BL354533
01/01/1997 : BL354533
27/06/1996 : BL354533
01/01/1995 : BL354533
01/01/1993 : BL354533
01/01/1992 : BL354533
01/01/1989 : BL354533
01/01/1988 : BL354533
11/02/1987 : BL354533
01/01/1986 : BL354533
10/12/1985 : BL354533

Coordonnées
BUELENS

Adresse
BOUCHOUTLAAN 19 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande