BUILD FOR FUTURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILD FOR FUTURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.846.110

Publication

20/03/2015
ÿþMod Warti 11.1

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

-

j{

+r

licepllandnl

te Leuven.

Griffie

*15042417*

Oridernemingsnr: o~ap_ if'/6 440

Benaming

(voluit) : Build for Future

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Herfstlaan 65

(volledig adres)

i Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op 5 maart 2015 dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Build for Future, met maatschappelijke zetel te 3010 Kessel-Lo, Herfstlaan 65.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

' - Onroerende goederen aanwerven, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, ter beschikking stellen, in

concessie geven, in huur geven of nemen, uitbaten, vervreemden en ruilen, met het oog op het beheer, de wederbelegging, de opbrengst en de verkoop van de onroerende goederen.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de handel in onroerende goederen: aankopen, verkopen, in leasing geven, huren, traden, verhuren.

Financieringen.

Tussenpersoon in aan-en verkoop van onroerende goederen.

Ze mag zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook, participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationele beheer ervan waarnemen.

De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen (alsook de constructie), kortom een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de zaakvoerder/manager/bestuurder/vennoot.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van, derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die rechtstreeks verband houden met haar doel.

Ze mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is louter informatief en niet limitatief.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Het kapitaal bedraagt honderd duizend euro en is vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk met een: gelijke fractiewaarde, die volledig werden volstort, derwijze dat de som van honderd duizend euro ter beschikking staat van de vennootschap vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel op de daartoe bij KBC Bank geopende rekening.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien het.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de

lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan

oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd ais volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door elke zaakvoerder afzonderlijk, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Jaarlijks wordt op de eerste maandag van juni om 19.00 uur een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van een certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in deze statuten, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld, Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met één en dertig december van elk Kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt,

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerder(s) om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en termijnen bepaald door het wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

Ing aval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectieve aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee, Het eventuele verlies zal in

dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op 31 december 2015.

" Voorbehouden aan het

" Belgisch Staatsblad

Tot zaakvoerders worden benoemd:

- De heer CHEGINI Mohammad Mehdi, geboren te Teheran (Iran) op één en twintig maart ; negentienhonderd vier en tachtig, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Strijdhoflaan 87,

2. De heer GOUWY Laïc Michel, geboren te Lille (Frankrijk) op vijftien oktober negentienhonderd drie en ; tachtig, wonende te 2000 Antwerpen, Langegang 12  41.

Volmacht, met recht van delegatie, wordt verleend aan BOEKHOUDKANTOOR ANDRIES -- SAMAN CVBA, met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Boomsesteenweg 225, met al haar aangestelden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen in verband met de BTW-administratie, directe belastingen, ondernemingsloket, Kruispuntbank voor ondernemingen, sociale zekerheid.

Voor eensluidend uittreksel

notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd afschrift van de akte

t"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUILD FOR FUTURE

Adresse
HERFSTLAAN 65 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande