BUILD. ING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILD. ING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.897.284

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15311092*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

30-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Molenstraat 12

Ondernemingsnummer :

0632897284

Benaming (voluit) : BUILD. ING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

ARTIKEL 1 : VORM - BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam « BUILD.ING ».

ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJK ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1750 Lennik, Molenstraat 12.

Hij kan worden overbracht overal in België door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle

machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijzing die eruit voortvloeit, te doen

vaststellen.

De venootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoeders, administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3 : MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

" Alle activiteiten van adviesverlening en het verlenen van bijstand aan bedrijven en openbare diensten inzake planning, organisatie, onderzoek naar rendement, controle, enz.;

" Alle activiteiten met betrekking tot het bestuur, controle, toezicht, beheer en management van alle types van ondernemingen;

" Het organiseren van publicitaire acties waarbij gebruik gemaakt wordt van alle media;

" Alle activiteiten van vastgoedontwikkeling; in het bijzonder kan de vennootschap alle activiteiten van vastgoedontwikkeling uitvoeren voor woningen of kantoren, van handelaar in onroerende goederen, van verhuring van woningen met uitsluiting van sociale woningen, van verhuring van gebouwen die niet bestemd zijn voor particuliere bewoning met inbegrip van tentoonstellingszalen, van immobiliënagentschap en tussenpersoon in aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen, van bestuur van gebouwen die al dan niet voor particuliere bewoning bestemd zijn, evenals burgerlijke en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw;

" De activiteit van Holding en van beheer van bedrijven;

" De communicatie van bedrijven, public relations, organisatie van evenementen, infografie, grafische vormgeving, tekenen, zetting, uitgeven, design, ontwerp van stands en in het algemeen alle

1) De Heer DEKROM Philippe François, geboren te Elsene op 13 juni 1969, ongehuwd, wonende te 1750 Lennik, Molenstraat 12;

2) Mevrouw SOMERS Hedwige Maria, geboren te Antwerpen op 7 februari 1964, ongehuwd, wonende te 1750 Lennik, Molenstraat 12.

Waarvan de statuten als volgt werden aangenomen :

OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Robert LANGHENDRIES te Ukkel op 29 juni 2015 blijkt dat een

besloten vennootschap met berperkte aansprakelijkheid genaamd "BUILD.ING" werd opgericht, door

:

1750 Lennik

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

activiteiten die betrekking hebben op het ontwerpen, voortbrengen en verdelen van publiciteitsproducten, van grafische vormgeving, van decoratie, met inbegrip van beeld en animatie, zonder dat deze opsomming beperkend is, digitaal beeldmateriaal, 3D, door de computer gegenereerde beelden, multimedia en het audiovisuele, fotografie, scenografie, de printproductie van alle formaten, het deelnemen aan en opzetten van alle soorten evenementen, culturele, sportieve, openbare of private;

" Alle grafische en publicitaire creaties en verwezenlijkingen, op alle dragers;

" De opleiding op het vlak van infografie en programmering evenals alle activiteiten van hulp aan bedrijven.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België en in het buitenland, op alle mogelijke manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4 : DUUR

De venootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden.

ARTIKEL 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EUROS

(18.600,00 ¬ ), verdeeld in ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD (18.600) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort in speciën.

ARTIKEL 5bis : OVERDRACHT VAN AANDELEN

§ 1. Vrije overdraagbaarheid.

De aandelen van een vennoot kunnen zonder goedkeuring worden overgedragen onder levenden of overgaan door overlijden, aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater, of aan ascendenten en descendenten in rechte lijn van vennoten.

Bovendien kan de vennootschap alle bestuursmandaten opnemen of aanvaarden bij derde vennootschappen, bijstand verlenen en alle diensten verstrekken van bestuurlijke, commerciële en financiële aard, en alle andere soortgelijke diensten die bijdragen tot de ontwikkeling van haar activiteiten.

De vennootschap kan, in de meest ruime zin, alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en alle roerende, onroerende, financiële of andere transacties uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel van de vennootschap of die van aard zijn de ontwikkeling ervan te bevorderen.

§ 2. Overdracht onderworpen aan goedkeuring.

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moeten de zaakvoerders de inhoud ervan overmaken aan elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen acht dagen nadat de termijn waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent de zaakvoerder aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die door was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij. Alle procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

koper verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is. Hetzelfde geldtt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris. In beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

In afwijking van het voorgaande, indien de vennootschap maar één vennoot meer telt, dan kan deze het geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 6 : ZAAKVOEDER

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere fysische personen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer mandatarissen, fysische personen al dan niet vennoot.

De Heer DEKROM Philippe, voornoemd, wordt als enige en statutaire zaakvoerder aangesteld, en dit voor een onbepaalde termijn.

ARTIKEL 7 : BEVOEGDHEID DER ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoeder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van

het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ARTIKEL 8 : BIJZONDERE MANDATARISSEN

Iedere zaakvoerder, binnen de grenzen van zijn bevoegdheid, kan bijzondere mandatarissen

instellen

ARTIKEL 9 : VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Iedere zaakvoeder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder. Bij geval van meerderheid van zaakvoerders handelt elk der zaakvoerders alleen,

conform het beginsel van het tegelijke bestuur.

De vennootschap wordt ook geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen.

ARTIKEL 10 : VERGOEDING DER ZAAKVOERDER(S)

Behoudens andersluitende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.

Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten ongeacht van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsinggkosten.

ARTIKEL 11 : CONTROLE DER VENOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikelen 142 en volgende van het Wetboek van de Vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dit geval, bezit elke vennoot individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laatste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking. In deze gevallen zullen de opmerkingen van de expert-boekhouder worden medegedeeld aan de vennootschap.

ARTIKEL 12 : BIJEENROEPING DER ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste donderdag van de maand juni, om 18 uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, andere dan een zaterdag. Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring tekenen. De algemene vergadering wordt op buitengewone wijze bijeengeroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

oproepingsbrief.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder. De oproepingsbrieven bevatten de agenda en worden verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan elke vennoot tenminste acht vrije dagen voor de algemene vergadering. Deze brieven zijn overbodig wanneer alle vennoten instemmen om te vergaderen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De processen-verbaal van de algemene vergadering of van de enige vennoot handelend namens de algemene vergadering worden neergelegd in het register bijgehouden ten maatschapelijke zetel. Zij worden getekend door de leden van het bureau en door de aanwezige vennoten die erom vragen. Uitgiften, kopies of uittreksels worden ondergetekend door een zaakvoerder.

ARTIKEL 13 : JAARREKENING

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op éénendertig december van elk jaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt de zaakvoeder een inventaris op en maakt de jaarrekening op overeenkomstig de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 14 : WINSTVERDELING

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrekt van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op het voorstel van de zaakvoerders.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van het batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reserve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoeder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven.

Maar in geval van verdeling heeft elk aandeel met stemrecht en elk aandeel zonder stemrecht op een gelijk dividend.

De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder te bepalen.

ARTIKEL 15 : ONTBINDING DER VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering statuerend zoals in

geval van statutenwijziging.

Zij wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één

der vennoten.

ARTIKEL 16 : VEREFFENING  VERDELING

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

ARTIKEL 17 : WOONSTKEUZE

Met het oog op de uitvoering van onderhavige statuten kiezen alle vennoten, zaakvoerders,

vereffenaars of andere vennootschapsmandatarissen die hun woonplaats op het buitenland hebben doen, woonst op het vennootschapszetel, waar alle bekendmakingen hen geldig zullen gedaan worden.

ARTIKEL 18 : SLOTBEPALING

Voor alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in huidige statuten wordt verwezen naar het Wetblek van

de Vennootschappen.

OVERGANGSMAATREGELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de dag van de oprichting en wordt afgesloten op 31

december 2015.

Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats in het jaar 2016.

BENOEMINGEN  MACHTEN

De comparanten, die als algemene verdaring handelen, hebben beslist :

1) geen commissaris te benoemen, daar ze er niet toe verplicht is, overeenkomstig artikelen 141 en 15 van het Wetboek van de Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2) alle machten te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « J.JORDENS », met zetel te Sint-Joost-ten-Node, rue du Méridien 32, om alle formaliteiten te verrichten in verband met de Kamer van Ambachten en Neringen, de inschriving van de vennootschap aan het handelsregister, de belasting op de toegevoegde waarde en in verband met alle andere administraties, of in verband met de rectificatie of de wijziging tot voormelde inschrijvingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend:) Robert LANGHENDRIES, Notaris

Coordonnées
BUILD. ING

Adresse
MOLENSTRAAT 12 1750 SINT-KWINTENS-LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Sint-Kwintens-Lennik
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande