BUILDING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILDING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.937.731

Publication

13/12/2012
ÿþ MadWn,d 11.1

i i, = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

' kjeC 2012

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0830.937.731

Benaming

(voluit) : BUILDING SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1601 Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), Vorstsesteenweg 120 (volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING MACHTEN EN VERGOEDING

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 17 oktober 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder(s) met betrekking tot het voorstel tot ontbinding en in vereffeningstelling van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij gevoegd een staat van het actief en passief afgesloten per 31 juli 2012, hetzij minder dan drie maanden geleden.

2) De algemene vergadering ontslaat tevens de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor te l-lumbeek, Kerkstraat 152, aangewezen door de zaakvoerder(s), van welk verslag, gedateerd op 26 september laatstleden, de besluiten luiden als volgt:

VIII. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BUILDING SERVICES een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 31/07/2012, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap. Deze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 21.467,29 ê en een netto actief van 14.486,47 ¬ ,

Rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde van de activa en de provisie voor de liquidatiebonus, zal het netto actief 13.656,47 E bedragen.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en met voorbehoud voor de preciese afwikkeling van deze vereffening, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft, in zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken.

Grimbergen,26/09/2012. Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor (getekend)

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUILDING SERVICES" wordt met ingang op 17 oktober 2012 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld. Zij bestaat vanaf die datum nog enkel om redenen van haar vereffening.

4) De vereffening van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één (1) vereffenaar.

Wordt als vereffenaar aangesteld : de heer Yves DESMET, wonende te 1860 Meise, Humbeekstraat 21, die

verklaart deze opdracht te aanvaarden, en die verklaart alle waarborgen van rechtschapenheid te bieden.

Deze aanstelling gebeurt onder opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van

Koophandel..

5) De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben voor de uitvoering van zijn opdracht en' namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen, te verzaken, opheffing te verlenen, voor of na betaling, van alle inschrijvingen, voorrechten, hypotheken, overschrijvingen, bevel of beslag, verzet of beletsel en de hypotheekbewaarders te ontstaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen,

Onder zijn verantwoordelijkheid zal hij, voor bepaalde verrichtingen, lasthebbers mogen aanstellen en hen daartoe alle bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven,-zullen alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend zijn door de vereffenaar, zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren en hypotheekbewaarders.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

6) Aan de thans in functie zijnde zaakvoerder, zijnde de heer Yves DESMET, voornoemd, wordt eervol ontslag verleend met décharge omtrent zijn mandaat.

7) Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Acco Partners" met kantoren te 1860 Meise, Ossegemstraat 41, vertegenwoordigd door de heer Patrick Verbruggen, wonende te 1851 Humbeek, Eglantierlaan 15 of de heer Bart Borry, wonende te 1980 Zemst, Laremolenweg 2, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondememingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten, verslag bedrijfsrevidor, verslag zaakvoerder, staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 30.08.2012 12493-0391-012
13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
BUILDING SERVICES

Adresse
VORSTSESTEENWEG 120 1601 RUISBROEK(BT)

Code postal : 1601
Localité : Ruisbroek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande