BULOPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BULOPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.261.193

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 08.04.2014 14091-0523-012
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 25.06.2013 13216-0087-013
14/06/2013
ÿþ4,1 Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



hehouckn

aan het

Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 5 JUNI 2013

DEGGiRI FIER,

Ondernemingsnr : 0842 261 193

Benaming

(voluit) : BULOPA

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar, Stationsstraat, 216.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 20 januari 2012 heeft bij unanimiteit vastgesteld :

1) Ontslag van de zaakvoerder BUELENS Roel Johan Frans Dominiek, wonend te 3190 Boortmeerbeek, Groenstraat, 19 vanaf 13 januari 2012.

2) Benoeming tot zaakvoerder vanaf 13 januari 2012 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LOPA MANAGEMENT te 3110 Rotselaar, Stationsstraat, 216 - rpr Leuven 0842 903 472. Haar vaste vertegenwoordiger is de heer BUELENS Roei Johan Frans Dominiek, zelfstandige, wonend te 3190 Boorimeerbeek, Groenstraat, 29. Het mandaat van de nieuwe zaakvoerder zal bezoldigd worden uitgeoefend.

3) De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder om voormelde conclusies ten uitvoer te

brengen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van proces-verbaal van 20 januari 2012.

Roei Buelens - zaakvoerder LOPA MANAGEMENT bvba.

*13090 46*

i

ia

Op dr laatste biz van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

11/01/2012
ÿþ 1.4o0 Word 11.1

-- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I soaau i aloi

"

V i

bue4

aa

Bel

Sfax





ir

Griffie

Neergelegd ter gri#fita eee Rehtir¢nk van Kc>:alpy'

Y~ Leuven, de

DE Gfill=F{ER,

erg'

"

tEC, 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : (D VA ~ ~ ~6a )1/413

Benaming

(voluit) : BULOPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar, Stationsstraat, 216.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

Het blijkt uit een akte van Marc ALLARD, notaris te Dilsen-Stokkem, op drieëntwintig december tweeduizend en elf, ter registratie aan te bieden, dat werd opgericht door heer BUELENS Roel Johan Frans Dominiek, zelfstandige, echtgenoot van mevrouw PINTENS Ann Maria Elza, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Groenstraat 29, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de volgende kenmerken :

-Naam : "BULOPA".

-Zetel : 3110 Rotselaar, Stationsstraat 216.

-Kapitaal : vier miljoen vijfhonderdduizend (4.500.000) euro. Het is verdeeld in vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één vierduizend vijfhonderd: (4.500)-ste van het kapitaal, volledig onderschreven door voormelde oprichter en volledig volstort door inbreng; in natura.

" -Inbreng in natura  verslaggeving : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Jo François', bedrijfsrevisor met exploitatiezetel te 3800 Sint-. Truiden, Hasseltsesteenweg, 331 heeft het verslag opgesteld, voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"BESLUITEN

Op basis van de hierboven beschreven elementen ben ik van oordeel, onder voorbehoud van eventuele hypothecaire inschrijvingen op het handelsfonds van de diverse voornoemde vennootschappen, dat :

1.de beschrijving van de bestanddelen van de voorgenomen inbreng zoals deze werd voorgelegd door de oprichters, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de waarderingsmethode van de voorgenomen inbreng bedrijfseconomisch verantwoord, verrechtvaardigd; en juist toegepast is en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen en de te verstrekken bijzondere voordelen; gezien er geen fiscaal' certificaat voorhanden is, maak ik voorbehoud voor de eventuele fiscale schulden van de overnemer.

3.als vergoeding voor de inbreng in natura ten belope van ¬ 8.248.939,38 wordt toegekend in tegenwaarde: 4.500 aandelen aan de Heer BUELENS Roel, voornoemd, die het maatschappelijk kapitaal van ¬ 4.500.000,00: vertegenwoordigen, samen met een als bijzonder voordeel toegekende schuldvordering in rekening courant ten belope van ¬ 3.748.939,38.

Mijn opdracht houdt geen appreciatie in van het billijk en rechtsmatig karakter van de beoogde transacties. Voor echt verklaard, Sint-Truiden, 15 december 2011, Jo François  Bedrijfsrevisor

-Duur : onbepaald."

-Doel : Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële, ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het. beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.. De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doei. Zij mag eveneens' belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of' vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris. hetzij var de perso(o)n(en)

bevoegd rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

-Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen. De zaakvoerders kunnen natuurlijke of" rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht " na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan warden voorzien. Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de ' algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

-Jaarvergadering : laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden

-Boekjaar : vanaf één januari om te eindigen op één en dertig december.

-Reserves en verdeling winst : Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. , Van deze winst wordt ten minste een/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze " een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of Indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen

het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geind

zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

-Verdeling na vereffening : Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval " de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van aile ' kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

-Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerder : Heer BUELENS Roel, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

-Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar : Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot één en dertig . ' december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de negenentwintig maart tweeduizend dertien om achttien uur.

-Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting : De enige comparant geeft volmacht aan Kantoor Mijten bvba, Burgerlijke Vennootschap of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer Kruispuntbank van Ondernemingen, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van oprichtingsakte samen met verslag oprichter en revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelder.: Recto : Maarn en hocdanitihefd ver de irslrumertterende notaris, hetzij ven de persc(c)n(en) bevoegd dc lechtypersoon ten aanzien var derden te vertegerwoordigen

Verso : t aem en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0153-011

Coordonnées
BULOPA

Adresse
STATIONSSTRAAT 216 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande