BUREAU D'ARCHITECTURE DI FONTE GIULIANO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUREAU D'ARCHITECTURE DI FONTE GIULIANO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.580.244

Publication

19/07/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad  v

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BUREAU D'ARCHITECTURE DI FONTE GIULIANO

{

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGELIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1600 SINT-PIETERS-LEEUW - AUGUST DESTRESTRAAT 35 (volledig adres)

Onderwerp akten OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 4 juli 2013 voor Meester Jérôme OTTE, Notaris met standplaats te Eisen, ter registratie neergelegd, dat bv bvba onder de benaming "BUREAU D'ARCHITECTURE DI: FONTE GIULIANO" werd opgericht, en waarvan de statuten in het nederlands werden vertaald als volgt:

' De heer DI FONTE Giuliano, geboren te Catanzaro (Italië), op achttien juni [ negentienhonderddrieënzeventig, van Italiaanse nationaliteit, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, August Detréstraat 35.

heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat hij een burgerlijke vennootschap opricht, de statuten op te stellen van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "Bureau d'Architecture Di Fonte Giuliano", met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld over honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/ honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen,

I. OPRICHTING

Inschrijving met inbrengen in geld

De comparant verklaart dat elk onderschreven aandeel gestort is voor een bedrag van twee/derde (2/3), met een storting in contanten uitgevoerd op een speciale rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij Belfius Bank zodanig dat de. vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

, Een bewijs van de bank de dato 2 juli 2013 zal door instrumenterende Notaris bewaard worden.

II. STATUTEN

A. BENAMING, VORM, DUUR, ZETEL EN DOEL

Artikel I Benaming en vorm

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is

opgericht onder de naam "Bureau d'Architecture Di Fonte Giuliano"

Enkel deze naam zal gebruikt worden.

De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden

`burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

De vennootschap zal ingeschreven worden in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor

ondernemingen.

Artikel 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 3 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, August Detréstraat 35

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegdeprovincialeRaad van de Orde van Architecten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111111eggiN11111111 `.~

0 JUIL. 2013

r..,j~~º%r;~,r~e

Griffie

05-5 5 Yo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikels Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Artikel 6 Vennoten

Het aantal vennoten is onbeperkt,

Natuurlijke personen met een beroep dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen niet als vennoot aanvaard worden. Ambtenaren en beambten kunnen, behoudens de wettelijk voorziene afwijkingen, niet als vennoot aanvaard worden,

Rechtspersonen met een doel dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen evenmin als vennoot aanvaard worden.

Nieuwe architect-vennoten kunnen slechts worden aanvaard met toestemming van minstens de helft van de architect-vennoten die bovendien drie vierde van de architect-aandelen bezitten en dienen opgenomen te zijn op de Tabel.

Elke toetreding van nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van. Architecten.

Artikel 9 Onverdeeldheid

In geval van onverdeeldheid zullen de aan het aandeel verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen.

Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Artikel10 Stemrechten

Ten minste 60 % van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Indien een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, worden de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Voor de architect-aandelen kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen. Artikel 12 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars... Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Artikel 13 Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen, De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect  rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de beschemning van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Artikel14 Controle

Indien de wet dit vereist en binnen de grenzen. van wat zij voorziet, zal de controle van de vennootschap worden uitgeoefend door één of meerder commissarissen, benoemd voor drie jaar en herkiesbaar.

Artikel 16 -- Maatschappelijk boek jaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum worden de maatschappelijke rekeningen opgemaakt worden door de zaakvoerder(s) inventaris en jaarrekeningen opgesteld, overeenkomstig de wet.

Artikel 17  Verdeling  Reserves

Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds; deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de bestemming ervan bepaalt, met dien verstande dat elk aandeel een evenwaardig recht verleent in de verdeling van de winst.

Artikel19 Schrapping

In geval van schrapping van de architect-rechtspersoon zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat de vennootschap niet langer het beroep van architect uitoefent. III. OVERGANGSBEPALINGEN

Heden, heeft de vennoot verklaard bijeengekomen te zijn en heeft de volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op

eenendertig december tweeduizend veertien

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in juni tweeduizend vijftien

3. Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op één (I),

Tot deze functie wordt geroepen

De heer DI FONTE Giuliano, voornoemd, die aanvaardt.

Hij wordt benoemd tot wederopzetting en kan de vennootschap geldig verbinden zonder

beperking in waarde.

Zijn mandaat is bezoldigd behalve in geval van een tegenstrijdige beslissing door de

algemene vergadering,

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die

verplichting niet heeft.

5. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds I APRIL 2013

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van

Voorbehouden aan het Belgi$ch Staatsblad rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap. 6. Volmacht. 68 krijgt alle

De vennootschap Deg & Partners te 1030 Schaerbeek, Waelhemstraat

machten toegekend, met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Jérôme Otte

NOTARIS

Uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van 1_uilt B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 04.06.2016, DPT 30.08.2016 16527-0283-012

Coordonnées
BUREAU D'ARCHITECTURE DI FONTE GIULIANO

Adresse
AUGUST DETRESTRAAT 35 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande